2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

balım petegimm yoruldun dimi koca gün çalıştın ben temizlik yaptım şimdi öle dinleniyorum:))sen naptın

he balım buğün yogundu toplantı falanda vardı biliyosun.şimdi koçişle çay içiyoruz . gelem sana bakam kuzum yorulduysan yemek çay yapayım sana bebekim.

he balım buğün yogundu toplantı falanda vardı biliyosun.şimdi koçişle çay içiyoruz . gelem sana bakam kuzum yorulduysan yemek çay yapayım sana bebekim.
ay canım benim can can :))ben yanlızım evde şimdi eşim aradı çıkışta cem yılmaza gidecekmiş sinemaya 1 de anca gelir ben alıştım tek kalmaya ama memnunum halimden ben seviyorum tek kalmayı vede ışıkları kapatıp oturmayı buarada ben çay kahve pek sevmem az önce içimden eşim gelsede ona kahve yapsam bende içsem diye düşünüyodum geç gelecek kendim içeyim bari nerden estiyse ben genelde ıcetea içerim :)

afiyet olsun kuzum bolca dinlen.kocam durmuyor bilgisayarı istiyor bebeğim yine girebilirsem gelirim öpüyom seni bye

yaaaaaaaa bu akşam tatil akşamı ben burdayım amaaaaaa kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk

yaaaaaaaa bu akşam tatil akşamı ben burdayım amaaaaaa kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk

üyuduk heralde alalalalalalal ya senin gibi gün boyu gezmedik yorulduk yorulduk:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

üyuduk heralde alalalalalalal ya senin gibi gün boyu gezmedik yorulduk yorulduk:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kuşum
sabah sabah pek erkencisin maaşallah

bugün temizlik günü kızlar ama arada bi uğrarım hepinizi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…