resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)
çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşunresmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)
merhabalar arkadaşlarsabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim
maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın
ay inanmazsın benimde aklıma geldi dün foto koyyum diye
ohh kocişle romantik haftasonu gezmesi heeeeeeee
romantik takılyonuz bakıyomda
bizde gezerdik haftasonlarında hep ama şimdi kendi işi herzaman fırsat olmuyo
teşekkür ederim kaşlı gözlüyüm ben:)ahahahhahah yüzüm idare eder:))bende tüm işi bitirdim şimdi bişeler yiyecem kocacıma kekte yaptım bir haftadır istiyordu bu arada kekim meşhurdur aslında hiç özenmem ama çok begenirler :)çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşun
canım kaşlarını çoook beğendim ben çok severim böyle kaşı
merhabalar arkadaşlarsabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim
maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın
ay inanmazsın benimde aklıma geldi dün foto koyyum diye
sende koy:))güzel güzel gezmişsin ben evden çıkmadım temizlik ütü çamaşır bütün işimi bitirdim malum cumartesi benim temizlik günüm eşimde yok çalışınca bütün işler bugune kalıyor anca bitti
kolay gelsin kuzum
hadi bugün akşamlık koyyim
ooooooooooooo maşallah maşallah çok güzelmişsin ;:)hamile halinide görürüz inşallah
saol canım
hepimizin görürüz inşallah hamile halimi düşünmek heyecanlandırdı kızzzzzzz ayyyy inşallah
nbr güzellikler ben evde değilim çok giremiyorum arasıra takip ediyorum ama
sen bugün çalışıyonmu kızzzzz
yok gezmede hanımefendi:)ahahahahhahaah
çok yoruldum yatıyorum kanepede dizi izliyorum canımoooooo iyiymiş biz gezme işini bitirdik evde keyif yapıyoz
sen napıyon o kadar işin üstüne bi keyif kahvesi içseydin:126::126::126:
çok yoruldum yatıyorum kanepede dizi izliyorum canım
trt1 de böyle bitmesin çok güzel internetten takip ediyorumhangi diziye takılıyon bacı
canımsın benim ama şu an işten ayrılacak durum yok birazdan toplantı var patronlarla ama akşam üstü çıkabilirsem yaptırırım bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?