2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ne kudurdunuz bugun gozlerin kor olacak telefondan bakacam diye sayfalara yetisemez oldum telefonun kici paso sarjda az kaldi mesai bitse hemencecik hemen eve kosacam buzdagi oldum inanilmaz soguk klimalar bozuk inanirmisinizz ayaklarimi hissetmiyorum. Oh siz sicak sicak pc basinda yapin muhabbetinizi az kaldi bekleyin bende sicak yuvamda az sonra yani 2 saat sonra gorusuruz perilerimmmmmmm

benim suçum yok kuzucum şu melek kudurdu buğün.:) ayyy kıyamam ben sana gel ısıtayım seni bebeğim.

yavrum sen hastanede pc başında değilmisn ki bizim burda hsatanelerde pc başında çalışanları görüyorum da işleri yokken face ye giriyolar
hem sizin memleket te çok soğuk yoktur çok mu soğuk

destina korktular bizden canım:)

korkarım tabi bitane benim memleketlim yok aranızda ben garip kaldım tek kaldım anlayacağın
bu topiğn adını gayserililer topiği olarak değiştirsin bari fatoşşşşşşş:26::26::26:

duydum ki
sende bitest yaptır belki bu aralar pastırma yediysen bol bol işe yaramıştır canım benim

yok yapmam umutlanmak istemiyom. bende boyatacamda koçiş izin vermiyo sanki kim görüyosa kendinden başka.kapalıyım zaten evlenince kapattım ben koçişim için yoksa çok açıktım Allahım affetsin inşallah.

korkarım tabi bitane benim memleketlim yok aranızda ben garip kaldım tek kaldım anlayacağın
bu topiğn adını gayserililer topiği olarak değiştirsin bari fatoşşşşşşş:26::26::26:

ay ben seni yerim meleğim hiççç seni garip bırakırmıyım bennn

kızlar olay ablamın başından geçti.....
2 yıllık evliyken çevre baskısından doktora gittiler senin çocuğun olmaz seni kısırlar listesine alıyoruz dediler(adetleri hep düzensizdi ilaçla hasta oluyodu) tam ilaçlara başlıycakken hamile olduğunu öğrendi( bu arada psikolojisini siz düşünün) neyse doğum yaptı...
kaysreinin meşhur doktoru mehmet tayyar bu tesadüfen oldu bundan sonra belki 10 15 sene sonra olur dedi......
ikinciye hamile olduğunu öğrendi ve 1.5 yıl sonra 3. ye....
sonuç bi daha doğurmamak için tüplerini bağlattı

ayyy maşallah darısı başımıza

sen tövbe edersen rabbim affeder canım
ben ilkokulu bitirdim kapandım canım liseye başlayıncada namaza başladım ve o günden beri hiç bırakmadım inş rabbim kabul eder
ama süsü çok severim bayanlarla gezmeğe gittiğimde saçlarımı düzleştiririm açarım evdede açarım hafifte makyaj
gözüm hep süslü kıyafetlerdedir
benim kocişde çok kıskançtır ilk zamanlarda makyaja hiç izi yoktu ama şimdi ses çıkarmıyo fazla

keşke bağlatmasaydı tüplerini

Maşallah ablaya darısı basımıza inşallah

ben önceden açıktım eşime soruyodum sarı yapıyımmı saçlarımı diye???????? yok olmaz kapanırsan olur dedi bende tamam dedim(tabii içimdende artık kapanmak geliyodu yetrince günaha girdim) şimdide tedaviyi mazeret gösteriyo yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…