gayseri ıhh ıhh gayseri ıhh ıhhPes diyorum baska birsey demiyorummm meleggimmmmmmm kac kac kayserililer bastiahahahahah
Ne kudurdunuz bugun gozlerin kor olacak telefondan bakacam diyesayfalara yetisemez oldum telefonun kici paso sarjda az kaldi mesai bitse hemencecik hemen eve kosacam buzdagi oldum inanilmaz soguk klimalar bozuk inanirmisinizz ayaklarimi hissetmiyorum. Oh siz sicak sicak pc basinda yapin muhabbetinizi az kaldi bekleyin bende sicak yuvamda az sonra yani 2 saat sonra gorusuruz perilerimmmmmmm
gayseri ıhh ıhh gayseri ıhh ıhh
Pes diyorum baska birsey demiyorummm meleggimmmmmmm kac kac kayserililer bastiahahahahah
Ne kudurdunuz bugun gozlerin kor olacak telefondan bakacam diyesayfalara yetisemez oldum telefonun kici paso sarjda az kaldi mesai bitse hemencecik hemen eve kosacam buzdagi oldum inanilmaz soguk klimalar bozuk inanirmisinizz ayaklarimi hissetmiyorum. Oh siz sicak sicak pc basinda yapin muhabbetinizi az kaldi bekleyin bende sicak yuvamda az sonra yani 2 saat sonra gorusuruz perilerimmmmmmm
kız şu melek duymasın yoksa alay eder.bende dün adet olacaktım olmadım daha.....
yaaa bende saçlarımı kestirip platin sarı yapmak istiyorum benimki olmayan çocuğa zararı olur diyoo öylemi
tedaviye başlamadan yaptırsam nolur??????
destina korktular bizden canım:)
duydum ki
sende bitest yaptır belki bu aralar pastırma yediysen bol bol işe yaramıştır canım benim
korkarım tabi bitane benim memleketlim yok aranızda ben garipkaldım tek kaldım anlayacağın
bu topiğn adını gayserililer topiği olarak değiştirsin bari fatoşşşşşşş:26::26::26:
kızlar olay ablamın başından geçti.....
2 yıllık evliyken çevre baskısından doktora gittiler senin çocuğun olmaz seni kısırlar listesine alıyoruz dediler(adetleri hep düzensizdi ilaçla hasta oluyodu) tam ilaçlara başlıycakken hamile olduğunu öğrendi( bu arada psikolojisini siz düşünün) neyse doğum yaptı...
kaysreinin meşhur doktoru mehmet tayyar bu tesadüfen oldu bundan sonra belki 10 15 sene sonra olur dedi......
ikinciye hamile olduğunu öğrendi ve 1.5 yıl sonra 3. ye....
sonuç bi daha doğurmamak için tüplerini bağlattı
yok yapmam umutlanmak istemiyom. bende boyatacamda koçiş izin vermiyo sanki kim görüyosa kendinden başka.kapalıyım zaten evlenince kapattım ben koçişim için yoksa çok açıktım Allahım affetsin inşallah.
2 yıllık evliyken çevre baskısından doktora gittiler senin çocuğun olmaz seni kısırlar listesine alıyoruz dediler(adetleri hep düzensizdi ilaçla hasta oluyodu) tam ilaçlara başlıycakken hamile olduğunu öğrendi( bu arada psikolojisini siz düşünün) neyse doğum yaptı...
kaysreinin meşhur doktoru mehmet tayyar bu tesadüfen oldu bundan sonra belki 10 15 sene sonra olur dedi......
koçişimde nöbette zaten akşam onsuz evin hiççç tadı olmuyor ayyy sıkıntı bastı beni.
ben önceden açıktım eşime soruyodum sarı yapıyımmı saçlarımı diye???????? yok olmaz kapanırsan olur dedi bende tamam dedim(tabii içimdende artık kapanmak geliyodu yetrince günaha girdim) şimdide tedaviyi mazeret gösteriyo yaaaaayok yapmam umutlanmak istemiyom. bende boyatacamda koçiş izin vermiyo sanki kim görüyosa kendinden başka.kapalıyım zaten evlenince kapattım ben koçişim için yoksa çok açıktım Allahım affetsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?