• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

sen tövbe edersen rabbim affeder canım
ben ilkokulu bitirdim kapandım canım liseye başlayıncada namaza başladım ve o günden beri hiç bırakmadım inş rabbim kabul eder
ama süsü çok severim bayanlarla gezmeğe gittiğimde saçlarımı düzleştiririm açarım evdede açarım hafifte makyaj
gözüm hep süslü kıyafetlerdedir
benim kocişde çok kıskançtır ilk zamanlarda makyaja hiç izi yoktu ama şimdi ses çıkarmıyo fazla:21::21::21::21::21:

bende canım namazı bende canım çok şükür namazımı geçirmedim . açıkkende kılardım ama açıkken hep kapalı bayanların giyimine bakardım yani içimde kapanmak adına bişiler vardı ama cesaretsizmiydim onuda bilmiyorum. kocamda destek olunca çok şükür başardım hiçde yadırgamadım çevredekiler hayret ettiler ilk zamanlar o kadar açıkken birdenbire kapamama ama iyiki kapanmışım.Alllahım kocamdan razı olsun o vesile oldu bende en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyorum inşallah rabiimcümlemizin ibadetlerini kabul eder.

yaaa aslında bende evde şöle hafif hafif yapayım makyaj diyorum ama koçişim doğal çok güzelsin diyor yaptırmıyor.:)

ben önceden açıktım eşime soruyodum sarı yapıyımmı saçlarımı diye???????? yok olmaz kapanırsan olur dedi bende tamam dedim(tabii içimdende artık kapanmak geliyodu yetrince günaha girdim) şimdide tedaviyi mazeret gösteriyo yaaaaa:50::50::50::50::50:

istemiyorsa hiç üsteleme canım demekki böyle beğeniyor seni.

Bugun erken kacayim dedim eve anahtarimi evde unutmusum size katilayim diye erken kaciyodum simdi ciktim once esimin yanina sonra eve ve ustelik yagmur basladi ve semsiyem yok :-(

Ben dediydim cok guldum basima bi is gelecek diye

Bugun erken kacayim dedim eve anahtarimi evde unutmusum size katilayim diye erken kaciyodum simdi ciktim once esimin yanina sonra eve ve ustelik yagmur basladi ve semsiyem yok :-(

Ben dediydim cok guldum basima bi is gelecek diye

galiba bu senin ikinci anahtar untma olayın hee:52::53:

canım sen de pcde vakit geçir gerçi benim kociş akşamları bana bırkmıyo pc yi
face de oyun oynuyo:22:

buğün akşam zor girerim bebeğim bu arada beni merak etmeyin.Annemler gelecek yanıma yalnız kalmayayım diye pc başına annem geçirmiyo zaten seni özlüyorum diyor.:)

bende canım namazı bende canım çok şükür namazımı geçirmedim . açıkkende kılardım ama açıkken hep kapalı bayanların giyimine bakardım yani içimde kapanmak adına bişiler vardı ama cesaretsizmiydim onuda bilmiyorum. kocamda destek olunca çok şükür başardım hiçde yadırgamadım çevredekiler hayret ettiler ilk zamanlar o kadar açıkken birdenbire kapamama ama iyiki kapanmışım.Alllahım kocamdan razı olsun o vesile oldu bende en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyorum inşallah rabiimcümlemizin ibadetlerini kabul eder.

yaaa aslında bende evde şöle hafif hafif yapayım makyaj diyorum ama koçişim doğal çok güzelsin diyor yaptırmıyor.:)

gezmeğe giderken zor gelmiyo süslenmek de canım evde yapmam makyaj

buğün akşam zor girerim bebeğim bu arada beni merak etmeyin.Annemler gelecek yanıma yalnız kalmayayım diye pc başına annem geçirmiyo zaten seni özlüyorum diyor.:)

canım senin kociş doktor falan mı
sağlıkçı demiştinyaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44:

akşam benimkide nöbette pc yi götürmezse görüşürüz canım ben burayı sizleri çoooook sevdim :16::16::16::16:

bizde seni canım. burda melek ve fatoş gibi zilloşlar oldukça daha neler neler olur nelere kahkaha atarız bakalım. biri anahtar unutur.biri sabahın köründe kaş çektirmeye gider.hahhahha

galiba bu senin ikinci anahtar untma olayın hee:52::53:

Evet sik sik unutuyorum benim b12im dusuk:-) unutkanim bide malum gunde 1200 kisi civarinda muhattap oldugun insan surusu var beyin yorgun kaliyor:-)
Bugun alt komsumu taniyamadim mesela cok utandim cokkkkkk:-) telefonda biri ara isim olursa acar ben sana donerim derim hak getire hayatta donmem unuturum:-)

Ornek:-) iki gun once kaynana aradi az konustuk yogunum ben sana donerim dedim hala donmeyi bekliyorum:-)ahahahahhahahah

senin için bi şey buldum hadi bakalım soğn suyu kürü soğanı kaynatcan suyunu içcen
ben yeni evliyken yapmıştım biliyonmu kokuyo ama kaç ay içtim belki bi fayadası olur diyeeeeee:52::52::52::52::52::52::52:

vay vayyyy anam yanımda olaydı keşke bizimki attı bizi nevşehire kurban bayramından beri annemi görmedim:2::2::2::2:

senin için bi şey buldum hadi bakalım soğn suyu kürü soğanı kaynatcan suyunu içcen
ben yeni evliyken yapmıştım biliyonmu kokuyo ama kaç ay içtim belki bi fayadası olur diyeeeeee:52::52::52::52::52::52::52:

Bana bulasma benimle ugrasma senin kobayin yokmu ahahahahahahaha:-)ot cop uzmani ahahahahah

Back