ayyy 5 dakika içinde öldüm gülmekten sizi delüler... demek pastırmayla halledelim gel sanada yediriyim kuzucum eşinle misafir ol bana istanbula giderkenn.ayyy ne güzel olurdu yafff fatoda gelirse.
Sen nerelerdeydin gonderememisim msj galiba telden zor oluyor
Melek soguk moguk deme. Subatta basla bu ise birak otu copu kesin bir ot buldu kocisine basacak ondan soguk diyokeci boynuzu var yenmiiiiiiiiii ahahahahahahahahahah
Kizlar ayrica kusura bakmayin yeni katilan arkadaslarim isteyim telden cok net sayfalara aktif bakamiyorum
Yok ben gelmem ben diyetteyyimahahahahahah hem napcaz pastirmayi siz gelin kebapp yiyelim kebapppppppppppppp
bu konuda sana katılıyorum bende gonal f in ikinci ayında aşılama yaptırdım gerçekten pişman oldum çünkü aşılamada masraflı zaten 1000 lirayı buluyo zaman kaybıda cabasıHosbulduk arkadaslar, inşallah burda güzel paylasimlarla dertlerimize ortak oluruz ve güzel güzel haberler veririz birbirimize . Aşılamayı düşünmüyorum çünkü doktorum aşılama yüzdesi % 15 demişti yani çok da etkin değil diye düşündüm onca stresi ilacı yiyeceksek bari tüp bebek yaptırayım diyorum hakkımızda hayirlisi
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım Şubat ta nasipte tüp bebek düşünüyoruz . Çok heyecanlıyım. Biraz korkuyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Bakalım bir de bunu deneyeceğiz Rabbim inşallah butedavileri vesile kılarda kavuşuruz yavrulara. 31 yaşındayım esim ve ben de de sorun yok 4 aydır yumurta takibi yaptırdım son iki ayı klomenli olmak üzere. Artık çok bunaldım. Rabb'inden sabır diliyorum herkes için. Buarada İstanbulda yasıyorum ama ben de Kayseriliyim)
keşke kayseride olaydım ben nevşehirde gelinim anam belki tüp bebek merkezinde görüşürüz yakama kırmızı karanfil takarımmmm
Sen nerelerdeydin gonderememisim msj galiba telden zor oluyor
Melek soguk moguk deme. Subatta basla bu ise birak otu copu kesin bir ot buldu kocisine basacak ondan soguk diyokeci boynuzu var yenmiiiiiiiiii ahahahahahahahahahah
Kizlar ayrica kusura bakmayin yeni katilan arkadaslarim isteyim telden cok net sayfalara aktif bakamiyorum
he yaaaa biz zaten 99 dan beri burdayız allahtan ablamda burda yoksa napardım bilmemkız sen peribacalarına gelin mi gittin kıyamam sana:123::123::123:
heyy allahım ya bi kayserili daha işte kızlar aranızda marmaralı egeli yok mu yaaaaaaa
kızım ben ne dedim size pastırmanın memleketindesiniz bolca yeyin bakın bak hiç tüpe müpe gerek kalıyomu
acılı tuzlu oastırmayı yedinizmi karı koca bitmek tükenmek bi enerji gelecektir eminim hahahhhaa
kız destina dyoki kokarık sası sası.pastırma yenince yapılmaz o iş diyo hahhhah
inşallah bebeğim aslında bu yaz düşünüyoruz ege tarafını ama işte hamile olursam nasıl olurum bilmem.
biz ondan fayda görmedik yarım yamalak kullandık belki ondandır... inşallah sizde işe yarar:26::26::26::26::26::26:he ya doğru bildin kankim benim
yeni arayışlar içerisindeyim kociş için:26::26::26:
kokarsak kokalım biz işi halledilim de bebişler kokmaz canımheyy allahım ya bi kayserili daha işte kızlar aranızda marmaralı egeli yok mu yaaaaaaa
kızım ben ne dedim size pastırmanın memleketindesiniz bolca yeyin bakın bak hiç tüpe müpe gerek kalıyomu
acılı tuzlu oastırmayı yedinizmi karı koca bitmek tükenmek bi enerji gelecektir eminim hahahhhaa
bebişlerde doğunca bizi emmezlermiş pastırma isterizzzzzzzzzzzzzzz diye ağlarlarmış heeeeeee nasıl bi senaryo ama
kız zilli hamile
ne güzel olur deme koca göbüşlerimizle dalarız suyaaaaaaaa
hem bebişler yüzmeyi ana karnında öğrenir olmazmı
belkide suda doğum falan yaparızzzzzzz
siz geçin dalganızı burda tecrübe konuşuyo kızımheyy allahım ya bi kayserili daha işte kızlar aranızda marmaralı egeli yok mu yaaaaaaa
şaka diyom kız ben hamile kalınca bana 9 ay herşey yasakmış kocişim öyle diyooh ohhh ne güzel olur. yok anam ben kuzumu riske atamam yüzmem senide yüzdürmem 9 ay biraz dizini kırda otur dinlen süslü kokona gittinmi kuaföre.?
yaaa bende saçlarımı kestirip platin sarı yapmak istiyorum benimki olmayan çocuğa zararı olur diyoo öylemişaka diyom kız ben hamile kalınca bana 9 ay herşey yasakmış kocişim öyle diyo
gittim geldim yakın kuaför kaş aldırdım da
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım Şubat ta nasipte tüp bebek düşünüyoruz . Çok heyecanlıyım. Biraz korkuyorum ama 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Bakalım bir de bunu deneyeceğiz Rabbim inşallah butedavileri vesile kılarda kavuşuruz yavrulara. 31 yaşındayım esim ve ben de de sorun yok 4 aydır yumurta takibi yaptırdım son iki ayı klomenli olmak üzere. Artık çok bunaldım. Rabb'inden sabır diliyorum herkes için. Buarada İstanbulda yasıyorum ama ben de Kayseriliyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?