2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

ayyy 5 dakika içinde öldüm gülmekten sizi delüler... demek pastırmayla halledelim gel sanada yediriyim kuzucum eşinle misafir ol bana istanbula giderkenn.ayyy ne güzel olurdu yafff fatoda gelirse.

Yok ben gelmem ben diyetteyyim ahahahahahah hem napcaz pastirmayi siz gelin kebapp yiyelim kebapppppppppppppp

Hosbulduk arkadaslar, inşallah burda güzel paylasimlarla dertlerimize ortak oluruz ve güzel güzel haberler veririz birbirimize . Aşılamayı düşünmüyorum çünkü doktorum aşılama yüzdesi % 15 demişti yani çok da etkin değil diye düşündüm onca stresi ilacı yiyeceksek bari tüp bebek yaptırayım diyorum hakkımızda hayirlisi

topiğin sulatanı işim çoktu kız sabah çok yoğundum ancak fırsat buldum.

Yok ben gelmem ben diyetteyyim ahahahahahah hem napcaz pastirmayi siz gelin kebapp yiyelim kebapppppppppppppp

kebabcı seni. gerçi benim eşimde maraşlı alıştım acılı acılı yemeklere kebaplara şimdi acısız yemek yiyemiyorum. eşimin akrabaları çok adana mesela biz geçen sene kurban bayramı tatilinde maraşa geçtiğimizde adanayada gittik 2 gün filan ordaydım.gelirsem yine ararım bebekim seni.

bu konuda sana katılıyorum bende gonal f in ikinci ayında aşılama yaptırdım gerçekten pişman oldum çünkü aşılamada masraflı zaten 1000 lirayı buluyo zaman kaybıda cabası

Arkadaşlar kimler nerede ne zaman tüp bebek yaptıracak liste yapalım mı bu süreçte birbirimize destek olmak için çok heyecanlı oluyor da ))))

heyy allahım ya bi kayserili daha işte kızlar aranızda marmaralı egeli yok mu yaaaaaaa
kızım ben ne dedim size pastırmanın memleketindesiniz bolca yeyin bakın bak hiç tüpe müpe gerek kalıyomu
acılı tuzlu oastırmayı yedinizmi karı koca bitmek tükenmek bi enerji gelecektir eminim hahahhhaa

he ya doğru bildin kankim benim
yeni arayışlar içerisindeyim kociş için:26::26::26:

inşallah bebeğim aslında bu yaz düşünüyoruz ege tarafını ama işte hamile olursam nasıl olurum bilmem.

kız zilli hamile
ne güzel olur deme koca göbüşlerimizle dalarız suyaaaaaaaa
hem bebişler yüzmeyi ana karnında öğrenir olmazmı
belkide suda doğum falan yaparızzzzzzz

kız zilli hamile
ne güzel olur deme koca göbüşlerimizle dalarız suyaaaaaaaa
hem bebişler yüzmeyi ana karnında öğrenir olmazmı
belkide suda doğum falan yaparızzzzzzz

oh ohhh ne güzel olur. yok anam ben kuzumu riske atamam yüzmem senide yüzdürmem 9 ay biraz dizini kırda otur dinlen süslü kokona gittinmi kuaföre.?

oh ohhh ne güzel olur. yok anam ben kuzumu riske atamam yüzmem senide yüzdürmem 9 ay biraz dizini kırda otur dinlen süslü kokona gittinmi kuaföre.?
şaka diyom kız ben hamile kalınca bana 9 ay herşey yasakmış kocişim öyle diyo
gittim geldim yakın kuaför kaş aldırdım da

şaka diyom kız ben hamile kalınca bana 9 ay herşey yasakmış kocişim öyle diyo
gittim geldim yakın kuaför kaş aldırdım da
yaaa bende saçlarımı kestirip platin sarı yapmak istiyorum benimki olmayan çocuğa zararı olur diyoo öylemi
tedaviye başlamadan yaptırsam nolur??????

Son düzenleme:

Pes diyorum baska birsey demiyorummm meleggimmmmmmm

Pes diyorum baska birsey demiyorummm meleggimmmmmmm kac kac kayserililer bastiahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…