canımmm günaydınlar.bizde sağlıkçı çok eşim ve yengem sağlıkçı şimdi yengemi aradım sordum senin durumunla alakalı oda içebilirse maydonoz suyu içsin sıcak sıcak o söktürür diyo yada bunu yapamazsa sıcak duş alsın diyor sıcak suyu dayanabileceği kadar sıcak yapsun bacaklarına ovalaya ovalay döksün diyor.
Canim ozelde msj attim geldimi bilmiyorum cok cok saolun canlarimmmmmmm benim aksam yapacam dediklerinizi. Maydonoz buharidami yapsam sizin icin azcik kahkaha atarsiniz varya fotoda atarim opozda
hoşbulduk canım biz doktorda cinsiyete bakmıyoruz yaaa en son mehmet tayyara gitmiştim bilirsin meşhurrrrrrrrrr......merhaba canım aramıza hoşgeldin. bende kayserideyim ve bu adetle kayseri acıbademde başlıyorum tedaviye.bana orayı öneren çok oldu arkadaşım. sevgi hastanesi illetini hiç düşünme ben orda aşılama yaptırdım ama dış gebelikle sonuçlandı hiç mi hiç ilgilenmiyorlar eşim doktor bayan diye orayı tercih ediyordu ama o kadar ilgisiz ve sevimsizlerki sakın yanılıp oraya falan gitme benim dışgebeliğimi salak kadın bilemedi.düşük yapıyosun dediler sonra bir gece ansızın çok acilleştim başka bir hastaneye gittiğimizde doktorum bana sen dış gebesin az daha gelmesen ölürdün iç kanama başlamış verilmiş sadakanız varmış dedi ve beni apar topar ameliyata aldı.yani anlayacağın tatlım bu acıbademi çok araştırdım. orda dr. turğut aydın yapıyor tüp bebeği görüşmeye gittiğimdedede içime sindi yani.nacizhane az çok yaşadıklarımı tecrübelerimi yazdım yine karar senin canım.
günaydın canım nasılsın? arkadaşın yazdığına bende çok güldüm yaaaahahhaaaaaaaaaa :124:
ben şimdiden attım kahkahamı
ben sana ne demiştim sen bize daha çook gülersin diye şimdi biz sana gülüyoruz işte görr gününü sıra bizde
intikamımız acı oldu demeeee
sende kayserili misin???? baya hemşeri buldum burdaAlacagin olsun senin melek yaaaabide dansoz kiyafeti giydirin gobek atim belki adet olurum ahahahahahahahah denemesemmiiii bugun basima bise gelmese bari sabahtan beri kahkaha atiyorum oglende kizlarla bahcede baya kaynattik 50poz resim cekildik uc kafadar bir tane poz olmazmi birimiz anyaya bakmamisiz birimiz konyaya gulmekten oksuruk tuttu
günaydın canım nasılsın? arkadaşın yazdığına bende çok güldüm yaaaa
iki gündür eşimk-le küstük senle konuştuktan sonra moralim düzeldi barıştık
ha bu arada özelden yazdığını eşim daha önce denemişti sonuç fıssssssss
Canım seninle durumumuz çok benziyorben de şimdi 29 yaşındayım 4 yıldır evliyim, 3.5 sene korunduk, vücut sapasaglamken, sonra da tam düşünmeye başladık çikolata kistlerim çıktı. Geçen ocak ayında dandik bi ozel hastaneye gittim, çikolata kistin var git 2-3 ay çocuk dene gel dedi. Bana işin ciddiyetini dogru düzgün anlatmadı. Aman dedim bende, bikac ay sonra baslarım denemelere, süreci uzattım. Benim de tedbirsizliğim tabi.. Sonra bikac ay daha korundum, sonra denemelere basladık, reglılerı gordukce ve ınternetten okudukca panık olmaya basladım. Eylul ayında bi profa gıttım. Hsg, amh, sperm kruger vs. Meger işin içinde işler varmış. Şu an bi yumurtalıkta 4cm oburunde 3cm çık kıstı var. tuplerımde tam acık degıl galıba. amh ıse 1.3 çıktı, sınırda yanı Artıııı sperm sayısı 8 mılyon Yanı bizim durum ıyıce karıstı.
Şimdi doktorum laparaskopi ol, bana guven dıyo. sonra da bı ay sonra tüpe baslayalım tertemız rahmınle dıyo. Ben korkuyorum, zaten rezerv az, ya ıyıce zarar verılırse rezerve. O yuzden başka bır prof. daha goruneceğım yarın, o derse kı olma tupe basla dırek tupe baslayacağım. Offfff offfff. Allahım hayırlısını versın hepimize kızlar.
Kayınvalıdemde bugun eşimi aramıs, iyi misiniz ruyamda gordum demis, seni yenıden evlendırıyoduk ruyamda demıs esıme (hastalıgımdan haberı yok). benı ıyıce afakanlar bastııı.
Dody sana laparoskopı demedıler mı hıc? bı de amh kac cıktı senın?
Yok ben adanaliyimmmm adanali adamin dibi dibisende kayserili misin???? baya hemşeri buldum burda
Alacagin olsun senin melek yaaaabide dansoz kiyafeti giydirin gobek atim belki adet olurum ahahahahahahahah denemesemmiiii bugun basima bise gelmese bari sabahtan beri kahkaha atiyorum oglende kizlarla bahcede baya kaynattik 50poz resim cekildik uc kafadar bir tane poz olmazmi birimiz anyaya bakmamisiz birimiz konyaya gulmekten oksuruk tuttu
günaydın canım nasılsın? arkadaşın yazdığına bende çok güldüm yaaaa
iki gündür eşimk-le küstük senle konuştuktan sonra moralim düzeldi barıştık
ha bu arada özelden yazdığını eşim daha önce denemişti sonuç fıssssssss
Yok ben adanaliyimmmm adanali adamin dibi dibiburda bole diyorlar topic paso kayserili iyi fikir alisverisi yaparsiniz
Henuz tedavimiz baslamadigi icin genelde geyik yapiyoruz
Canim ozelde msj attim geldimi bilmiyorum cok cok saolun canlarimmmmmmm benim aksam yapacam dediklerinizi. Maydonoz buharidami yapsam sizin icin azcik kahkaha atarsiniz varya fotoda
atarim opozda
senin için dua edicem canım benim:26:canım inan bana sevindim eşinle aranı düzeltmene yüzümde bi tebessüm oluştu yazını okuyunca
takma canım her duyduğunu sonuçta eşin seni sende onu seviyosan herşey hallolur
bak benim bu tüp denemesinde tutacağı yine şüpheli çünkü benim eşimde kromozom bozukluğu var y kromozomu fazla embriyolar pgtye giercek ve sağlıklı çıkarsa içinden rabbimde olderse olacak inş
DÜN BEN YOKTUM BUGÜNDE nmg10 yok nerde bu kız
senin için dua edicem canım benim:26:
bizde çok ciddi sıkıntı yok çok şükür morfoloji bide ileri hızlıda düşüklük var tüp bebekta şansımız yüksek gibi görünüyo tabii allah bilir........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?