2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim ozelde msj attim geldimi bilmiyorum cok cok saolun canlarimmmmmmm benim aksam yapacam dediklerinizi. Maydonoz buharidami yapsam sizin icin azcik kahkaha atarsiniz varya fotoda atarim opozda

Canim ozelde msj attim geldimi bilmiyorum cok cok saolun canlarimmmmmmm benim aksam yapacam dediklerinizi. Maydonoz buharidami yapsam sizin icin azcik kahkaha atarsiniz varya fotoda atarim opozda

hahhaaaaaaaaaa :124:
ben şimdiden attım kahkahamı
ben sana ne demiştim sen bize daha çook gülersin diye şimdi biz sana gülüyoruz işte görr gününü sıra bizde
intikamımız acı oldu demeeee

KIZ VALLA bu sayfa senin için açılmış gibi haa
kim yazsa bu sayfada KAYSERİLİ çıkıyo he
vala anam siz KAYSERİLİLER olarak toplu tüp bebeğe mi başladınız ne:26::26::26:
adamlara biraz fazla yedirin şu meşhur PASTIRMANIZIDA bırakın tüple doğalgazla uğraşmayııı hahahhaaaaaaa

hoşbulduk canım biz doktorda cinsiyete bakmıyoruz yaaa en son mehmet tayyara gitmiştim bilirsin meşhurrrrrrrrrr......
acıbademin nette sitesine üye oldum ertesi gün arayan turgut beydi.bilmem acıbadem türkite genelinde bi yer olduğu için güvenesim var ama kysri tüp bebeğe yinede görüşmeye gitcem aklımda kalmasın......
bu arada annem pınarbaşının çerkeslerinden sen nerdensin toprağım??

Son düzenleme:
hahhaaaaaaaaaa :124:
ben şimdiden attım kahkahamı
ben sana ne demiştim sen bize daha çook gülersin diye şimdi biz sana gülüyoruz işte görr gününü sıra bizde
intikamımız acı oldu demeeee
günaydın canım nasılsın? arkadaşın yazdığına bende çok güldüm yaaaa
iki gündür eşimk-le küstük senle konuştuktan sonra moralim düzeldi barıştık
ha bu arada özelden yazdığını eşim daha önce denemişti sonuç fıssssssss

Son düzenleme:
Alacagin olsun senin melek yaaaa bide dansoz kiyafeti giydirin gobek atim belki adet olurumahahahahahahahah denemesemmiiii bugun basima bise gelmese bari sabahtan beri kahkaha atiyorum oglende kizlarla bahcede baya kaynattik 50poz resim cekildik uc kafadar bir tane poz olmazmi birimiz anyaya bakmamisiz birimiz konyaya gulmekten oksuruk tuttu

sende kayserili misin???? baya hemşeri buldum burda

canım inan bana sevindim eşinle aranı düzeltmene yüzümde bi tebessüm oluştu yazını okuyunca
takma canım her duyduğunu sonuçta eşin seni sende onu seviyosan herşey hallolur
bak benim bu tüp denemesinde tutacağı yine şüpheli çünkü benim eşimde kromozom bozukluğu var y kromozomu fazla embriyolar pgtye giercek ve sağlıklı çıkarsa içinden rabbimde olderse olacak inş

Canim ilk gittigim dr. bana hemen laparaskopi yapmak istedi. Buna o kadar cabuk karar verdi ki, benim icime sinmedi. Ben de baska bir dr.a gittim ozelden.
Bu sefer dr. laparaskopiye cok sicak bakmadi. Cunku benim cikolata kistim yumurtikta ve dr yumurtaligimda tahribat yapmak istemedi. Boyle bir mudahaleyi en son care olarak deneyecegiz. İlk once asilama denedik, ise yaramadi. Hatta kullandigim ilaclar yeni bir kiste sebep oldu. Sonra da tup bebek karari aldik. Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum. Adet oldugumda dr.a muayene olacagim ve eger bir aksilik cikmazsa subatta tup bebek deneyecegiz. Bu arada Amh 0,7 

sen bize gülersen bizde sana güleriz yavyummmmmmm

canım sen evdemisin bi yerde çalışıyomusun
eğer çalışmıyosan ben diğer kızlarla dua topğine katıldım hep birlikte dualar ediyolar yasin meryem suresi paylaşıyolar sende katılabilirsinnnn

Yok ben adanaliyimmmm adanali adamin dibi dibi burda bole diyorlartopic paso kayserili iyi fikir alisverisi yaparsiniz
Henuz tedavimiz baslamadigi icin genelde geyik yapiyoruz

valla kızlar ben kendi adıma böyle giderse seneye anca başlıcam tedaviye çünkü hava soğuk bu karda kışta nasıl gidilir ta istanbula
zaten henüz kararda vermedik zamanına neyse siz tedaviye başlalyında ben size artık uzman oldum ya bu konuda yol gösteririrmmmm
hahaahhaaaaaaa

Canim ozelde msj attim geldimi bilmiyorum cok cok saolun canlarimmmmmmm benim aksam yapacam dediklerinizi. Maydonoz buharidami yapsam sizin icin azcik kahkaha atarsiniz varya fotoda
atarim opozda

hahahha Allahım alemsiniz kızlar ya...:) canım yok gelmemiş msjın

senin için dua edicem canım benim:26:
bizde çok ciddi sıkıntı yok çok şükür morfoloji bide ileri hızlıda düşüklük var tüp bebekta şansımız yüksek gibi görünüyo tabii allah bilir........

teşekkür ederim canım sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…