2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

eVET DR.UM TURGUT BEY .150 ünite gonal f ile başladım bende erken olgunlaştığı için yumurtalar fazla vermedi dozajı pco da var bende bugün kontrolüm vardı cuma tekrar göreyim pazar yada p.tesi yumurta toplarım heralde dedi . zaten cuma yada c.tesi diyince çok erken diye düşünmüştüm çünkü daha evvel yaptırdıklarımda adetin 13 yada 14. gün yumurta topluyolardı. bu gidişle turgut bey de aynı zamanda toplayacak .

canım kızamık aşısı olanlar benim bildiğim bir müddet hamile kalmamalılar sormadan olmasaydın sakın
çünkü bizim burda sağlıkocakları kampanya yaptı sanırım kızamık aşısıydı bende yaptırıcaktım ama dediler bir müddet korunmalısın çünkü hemen hamile kalırsan tehlikesi var diye bi sor istersen tam emin değilim

çok tşk ederim cevapların için.inşallah olumlu sonuç alırsın canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

olmadım zaten doktora danış hamilelelik düşünenlere yapmıyoruz dediler doktora sordum vurulacaksan 3 ay erteleyelim dedi vazgeçtim

canım msjını okudum ama ben sana gönderemedim benim msj daha yüz olmamış.bu arada çok memnun oldum tatlım.

olsun canım sende özele mesajın başlayınca gönderirsin arkadaş talebini onaylamadınmı

kızlar ben bugün kendim hamile kalmış gibi çooook sevindim mavielle isimli arkadaşımız 8 denemesini yaptırmıştı veeeeeeeeeee sonuç pozitif daha önce hamile kalmış ama düşüklerle sonuçlanmış çoook acılar çekmişş bi okuyun bak yaşadığı acıları biz onun yaşadıkları yanında hiç bişey yaşamamış sayılırız inş bizede nasip olur hamileleik

Saol canım cevabın için. Ben de bu adetimle başlıyorum kısmetse. Hepimiz için hayırlısı olsun. Guzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.

Bu arada nerde yaptıracaksın tup bebeği? Ben istanbuldayım çevre hastanesinde yaptırıcam canım

sa canlar... nasılsınız...? biliosunuz uzun protokolde tedaviye basladım. .
bugun de 2.antibiyotiğim tetradox a başladım...
aranızda bunu kullanan varmı?
bende baya bi mide bulantısı yaptı da.... kullanan varsa bişiy söylesin lüffeeennn...
muah :)

canim benim bu antibiyotik hakkinda bi bilgim yok fakat sana bi sorum olacak antibiyotigi ne icin kullaniyorsun acaba bana hic oyle bisey vermedilerde merak ettim turkiyede tedaviye baslayan herkesmi kullaniyor

Canım Arkadaşım Çok Güzel ve Etkileyici Bir paylaşım olmuş.....Okurken gözlerim doldu....RabbiM hepinizi görüp duyuyor , elbette bir gün siz de sevinirsiniz İnşlh..

Gunaydinnnlar kizlar ben hala adet olmadim 4gun gecti adet uc gun once test yaptim bise cikmadi nekadar sanssiz biriyim bir yildir duzenliydi adetim sansa bak tam tedaviye basliycam adet olamiyorum ne gogus agrisi var ne bel agrisi sadece aradda kasik sizisi oluyor deli olacam

günaydın şekerim. . Belki de gec döllenme olmustur, hiç belli olmaz valla :) hayirlısı, ümitlendrmym de. . Szin sorn neydi kac yasndaydn?

canim benim bu antibiyotik hakkinda bi bilgim yok fakat sana bi sorum olacak antibiyotigi ne icin kullaniyorsun acaba bana hic oyle bisey vermedilerde merak ettim turkiyede tedaviye baslayan herkesmi kullaniyor

valla bilmyrm ki canım ya. . Biz esime yapılan genetik testini beklyrz. .hmde gecn hfta birı btti bu iknci tatlm

günaydın canım sen bir test daha yaptırsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…