canım turgut beymi doktorun kaç ünete ile başladın iğneye memnunmusun doktordan bende o doktora gidiyorum beni habersiz bırakma olurmu. ne yaşadıklarını yaz ben sadece öngörüşme yaptım o doktorla adetlede tedaviye başlayacaz inşallah.
ohhhhhhhhhhh yüzdün heeeeeeeee
canım kızamık aşısı olanlar benim bildiğim bir müddet hamile kalmamalılar sormadan olmasaydın sakınIcimi acidi okadar canim yandiki:-(
Arkadaslarim aradi istekilerden acilin oraya gel kizamik asisi vurulacaz dediler yok ben vurulmam dedim olurmu yigenimiz icin dediler sonra nazlana nazlana gittim acile uc bes kisi abilerde var benden oncee soruyolar abi soruyor hemsireye hamilelere bise yaparmi diye heppsi gozumun icine bakiyor sabah bir ayagim takildi 5kisi birden ayaklandi bise oldumu diye ya varya cok sevindim cokta uzuldum duygulandim
eVET DR.UM TURGUT BEY .150 ünite gonal f ile başladım bende erken olgunlaştığı için yumurtalar fazla vermedi dozajı pco da var bende bugün kontrolüm vardı cuma tekrar göreyim pazar yada p.tesi yumurta toplarım heralde dedi . zaten cuma yada c.tesi diyince çok erken diye düşünmüştüm çünkü daha evvel yaptırdıklarımda adetin 13 yada 14. gün yumurta topluyolardı. bu gidişle turgut bey de aynı zamanda toplayacak .
ohhhhhhhhhhh yüzdün heeeeeeeee
canım kızamık aşısı olanlar benim bildiğim bir müddet hamile kalmamalılar sormadan olmasaydın sakın
çünkü bizim burda sağlıkocakları kampanya yaptı sanırım kızamık aşısıydı bende yaptırıcaktım ama dediler bir müddet korunmalısın çünkü hemen hamile kalırsan tehlikesi var diye bi sor istersen tam emin değilim
canım msjını okudum ama ben sana gönderemedim benim msj daha yüz olmamış.bu arada çok memnun oldum tatlım.
hoşgeldin arkadaşım aramıza daha doğrusu kader arkadaşım diyeyim çünkü bende daha önce dış gebelik geçirdim benimde sağ tüpüm yok. bende bu adetle başlıyorum tedaviye.raporun varsa indirimli alırsın canım ücretsiz alamazsın ben öle biliyorum.çünkü ben aşılamada rapor çıkarttırdım indirimli aldım ilaçları.
hoşgeldin arkadaşım aramıza daha doğrusu kader arkadaşım diyeyim çünkü bende daha önce dış gebelik geçirdim benimde sağ tüpüm yok. bende bu adetle başlıyorum tedaviye.raporun varsa indirimli alırsın canım ücretsiz alamazsın ben öle biliyorum.çünkü ben aşılamada rapor çıkarttırdım indirimli aldım ilaçları.
sa canlar... nasılsınız...? biliosunuz uzun protokolde tedaviye basladım. .
bugun de 2.antibiyotiğim tetradox a başladım...
aranızda bunu kullanan varmı?
bende baya bi mide bulantısı yaptı da.... kullanan varsa bişiy söylesin lüffeeennn...
muah :)
Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.
Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.
Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.
Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.
Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.
Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim
arkadaşlar bu bir alıntıdır ama ben bunu okuyunca
çok üzüldüm çok ağladımsizinlede paylaşmak istedim
Gunaydinnnlar kizlar ben hala adet olmadim 4gun gecti adet uc gun once test yaptim bise cikmadi nekadar sanssiz biriyim bir yildir duzenliydi adetim sansa bak tam tedaviye basliycam adet olamiyorum ne gogus agrisi var ne bel agrisi sadece aradda kasik sizisi oluyor deli olacam
canim benim bu antibiyotik hakkinda bi bilgim yok fakat sana bi sorum olacak antibiyotigi ne icin kullaniyorsun acaba bana hic oyle bisey vermedilerde merak ettim turkiyede tedaviye baslayan herkesmi kullaniyor
Bu arada nerde yaptıracaksın tup bebeği? Ben istanbuldayım çevre hastanesinde yaptırıcam canım
Gunaydinnnlar kizlar ben hala adet olmadim 4gun gecti adet uc gun once test yaptim bise cikmadi nekadar sanssiz biriyim bir yildir duzenliydi adetim sansa bak tam tedaviye basliycam adet olamiyorum ne gogus agrisi var ne bel agrisi sadece aradda kasik sizisi oluyor deli olacam
günaydın kızlarrrrrr
Güzel günler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?