2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

nerdesin canım sen buğün temizlikmi yapıyosun. ohhh valla evinin tadını çıkar. ben evimi öle çok özlüyorumki çalışınca evi otel gibi kullanıyoruz.

Aynen aynen benimde ne ev gordugum var ne koca benim esim saat 10dan asagi gelmez ben o gelene cogu zaman uyuyup kaliyorum o isten gelince oper beni bazen uyanirim uc bes dakika ole konusuruz uyurum geri hafta ici yemek yapmiyorum zaten yiyip geliyor gelirkende her aksam kurupasta alir bide sallama caybazende ben hafta sonu kek borek biseler yaparim ole gelince atistirir hafta sonuda cumartesi temizlik pazar gunu sadece esim ve ben is guc yapmam ya kim yarami desti evde olmak vardi simdi dondum zaten aksamda spor var yuzmeye giidcez

al bendende o kadar biz eşimle aynı saatte geliyoruz genelde o arada bir nöbetçi olur ama genelde beraber gireriz eve. çok şükürkü akşamları birlikeyiz.:)

al bendende o kadar biz eşimle aynı saatte geliyoruz genelde o arada bir nöbetçi olur ama genelde beraber gireriz eve. çok şükürkü akşamları birlikeyiz.:)

Keske komsu olsaydik ya sen ben melek melek yemek yapardi biz isten gelincee yerdiktemizlikleride ben yapardim sende markete felan giderdin

olur tabi hatunlar ben güzel yaprım aşçılığı

Ben bir tost yiyeyim bari yemek lafi zaten aciktim bu diyet cok zor arkadaslar dogru duzgun bise yemedim cok aciktim aksamda havuza gidecem migdem bulanir melekcim senin guzel yemeklerine ulasamadigimiz icin napalim tost yiyelim bari

kızlar ben buğün yarın adet olurum. ay içimde hem heycan hem korku var ya.en çokda şu yumurta toplama mı neyse o korkutuyor beni.

kızlar ben buğün yarın adet olurum. ay içimde hem heycan hem korku var ya.en çokda şu yumurta toplama mı neyse o korkutuyor beni.

hadi hayirli olsun canim hic merak etme hic korkulacak bisey degil hicbirsey hisetmiyorsunki hele turkiyede zaten uyutuyorlar belki uyandiginda biraz karnin aciyabilir zaten ozamanda hap falan aliyorsun geciyor ben burda yaptiklarimda sadece lokal anestezi diyorlar galiba uyaniktim ama aci hisetmiyorsun iste ama ben boyle siringa degdigindeki acilari falan haffiften yasiyordum ama sizde oyle bisey yok gonlun rahat olsun

tşk ederim canım açıklamaların için. bu arada senin sorun neydi kaç deneme yaptın?

Icimi acidi okadar canim yandiki:-(

Arkadaslarim aradi istekilerden acilin oraya gel kizamik asisi vurulacaz dediler yok ben vurulmam dedim olurmu yigenimiz icin dediler sonra nazlana nazlana gittim acile uc bes kisi abilerde var benden oncee soruyolar abi soruyor hemsireye hamilelere bise yaparmi diye heppsi gozumun icine bakiyor sabah bir ayagim takildi 5kisi birden ayaklandi bise oldumu diye ya varya cok sevindim cokta uzuldum duygulandim

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Şubat ayında ilk tüp bebek denememiz olacak.
Daha öncesinde bir kez dış gebelik geçirdim, sol tüpüm yok. Pko var bende de, bu da adet düzensizliği yapıyor.
Tüp bebek denememi özelde yaptıracağız. ilaçları sigortadan ücretsiz alma gibi bir şansımız var mı? bir arkadaş, aşılama raporu yazdırıp ilaçları ücretsiz almış. Cevap verirseniz çook sevinirim :)

hoşgeldin arkadaşım aramıza daha doğrusu kader arkadaşım diyeyim çünkü bende daha önce dış gebelik geçirdim benimde sağ tüpüm yok. bende bu adetle başlıyorum tedaviye.raporun varsa indirimli alırsın canım ücretsiz alamazsın ben öle biliyorum.çünkü ben aşılamada rapor çıkarttırdım indirimli aldım ilaçları.

kızlar ben bi yandanda preesed jelle hamiş kalanları okuyorum bende alıcam bugüne kadar çok şey denedik bakalım bunuda deneyelimmm

Mb canm ben de ilk defa bu ay deniyorum yumurtlama günlerimde bakalım ne olacak. Sonraki ay tüpe başlıycam doktor bu ayı değerlendir dominant folikülün var dedi:)

Mb canm ben de ilk defa bu ay deniyorum yumurtlama günlerimde bakalım ne olacak. Sonraki ay tüpe başlıycam doktor bu ayı değerlendir dominant folikülün var dedi:)

hoşgeldin canım sorun neydi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…