2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

inş canım hakkımızda hayırlısı olsun çok bekletmesin rabbim

bende ankara fatih ünverstesi hastanesinde başladm tedaviye...
yaşm 25 eşim 31 sorun azosperm.. ilk deneme olacak... dua edin de güzel sonuçlar olsn inş... çarşamba günü başladm tedaviye.....:)

Son düzenleme:
bende ankara fatih ünverstesi hastanesinde başladm tedaviye...
yaşm 25 eşim 31 sorun azosperm.. ilk deneme olacak... dua edin de güzel sonuçlar olsn inş... çarşamba günü başladm tedaviye.....

hoşgeldin aramıza rabbim hayırlısını nasip etsin

Allahım alemsiniz vallahi bir akşam girmedim topik çoşmuş ya.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür neşeniz böyle hiç eksik olmasın inşallah hadi 2013 anneleri bu ay ve şubay ayında herkes hamileyimmmmm diye bağırsın inşallah burdan....

canım çok güzel yazmışın bizlerede bu arada umut oldun. rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah. bizlerede dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olurmuş...

Gunayddin kizlar sinavdan ciktim ben bir tane tup bebek merkeziyle gorusup direk karar vermistim ama arastirmalarim beni hayal kirikligina uggratti bir tane tavsiye eden hamile kalan biriyle karsilasmadim ve dun itibariyle vazgectim vaktim olmadigi icinde arastiramamistim bugun ve yarin malum sinavim var ilginc olan adanada benim gittigim hariic iki tane daha merkez var biri bugun sinava girdigim okulun yaninda digeride yarinki girecegim okulun yaninda insallah bu bir hayira vesiledir .....suan merkeze geldim kayit yaptirdim on gorusme icin beklemedeyim

inşallah rahim filmide istedi kürtajda tüpler zarar görmüş olabilir dedi

canım iyi bir konuya değindin ben çok merak ediyorum bunu internettende pek net bişi bulamadım. tüp bebekte rahim filmi şartmı? bazıları gerek yok hiç tüpü olmayanlarada yapılıyor diyor. senin bu konuda bilgin varmı cevaplarsan sevinirim canım.

bence gerek olabilir sonuçta rahim bir bütün tüplerde dahil

bence gerek olabilir sonuçta rahim bir bütün tüplerde dahil

benim daha önce rahim filmim var ama dış gebelik ameliyatından önce çekilmişti.şimdi görüştüğüm tüp bebek merkezindeki doktor rahim filmi falan istemedi benden. buda biraz açıkcası kafamı karıştırdı.

benim ilk görüştügüm yerde yenisini istemedi ama bu doktor gebeliğin nasıl sonlandırıldı dedi kendimi düştü kürtajmı oldun dedi kürtaj diyince tekrar isteyelim bakalım kürtajda zarar almışmı tüpler dedi

Anladım canım teşekkür ederim cevapların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…