• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 SİVAS gelinleriiii burayaa

ben çok şükür istediğim tarihte buldum ağustosta :) ben taa 10. ayda ayırt ettirdim

bizimkiler ayak diredi bizimkiler derken kvdem ya ev tuttunuzmu sivasta uçmuş kiralar

valla bizim kv delerede kalsa erkendi ama biz gittik ayırt ettirdik onlara sadece söyledik :) bizim burda kalacağımız daha belli deil gelecek ay sonu nişanlımın ataması olacak inş ona göre bakacaz

valla bizim kv delerede kalsa erkendi ama biz gittik ayırt ettirdik onlara sadece söyledik :) bizim burda kalacağımız daha belli deil gelecek ay sonu nişanlımın ataması olacak inş ona göre bakacaz

hayırlısı canım inşallah bu kvdeliride anlamıyorum evlen diye tutturur iş ciddiye binince ayak diretirler

Ben gelin olmayacağım ama Sivas'ta yaşıyorum.
Kuaför olarak Şanzelize iyidir, Fethiye'yi de överler birbirlerine yakınlar zaten

eso1907 ve buserkan hisar düğün salonunu kaç kişi ne kadara anlaştınız özelden msj atamıyorum yeni üyeyimde:)bide 2014 eylülde evlencem kısmetse düğünden ne zaman önce yer ayırtmam lazım sizce?yardımlarınız için şimdiden teşekürler :)))

Back