• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 SİVAS gelinleriiii burayaa

canım bende sivas taym asin gelnkteydm bugun nuran abla ile cok yakınızdr. Ben de haziran da düğünum olck inşallah bugün kapora verdik 1000tl fiyat sana kalms. Yani ben kefilim

bende bu hafta sonu bir bakayım fırsat bulursam "13 şubat gideceğim geldiğimde de fiyatlar artar" demişti bir konuşayım ona göre karar veririm artık hayırlı olsun senin ki de :1:

Son düzenleme:
benim dügün tarihim 29 haziran a alındı.gelinliği sivas tan almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok:26:

arkadaşlar merhabalar, ben istanbul kızı, sivas geliniyim ;) hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim hepinize mutlu yuvalar nasip etsin =)

mrb arkadaşlar bende 2013 ekim gelini olcam inşallah:) gelinlik için asin gelinlik ve şeyda gelinliğe gittim henüz karar veremedim ama en çok kafama takılan kuaför hangi kuaförü tavsiye edersiniz :26:

29 haziranda sivasta düğünümüz var.ben sivasta değilim bu yüzden kuaför önerilerinizi bekliyorum.sivaslı bi kız gelin olurken saçını nere yaptırmak ister?

estetica var ama diğer kuaförlere göre biraz tuzludur. Nesrin kuaför var oradaki kızlarda iyilerdir yıllardır orada çalışırlar fiyatları da uygundur.

bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. yalnız estetica kuaför ile ilgili olumsuz yorumlar çok yorum okudum.hatta face üzerinde estetica mağdurları diye bir grup var.düğün günü bir bayan için çok önemli bir gün.memnun ayrılacağım bir yer bulmak istiyorum.büyük otel bünyesinde bir kuaför varmış bi de.orası hakkında bilgisi olan varmı acaba

bende kuaför ile ilgili başlık açtım hiç cvp veren olmadı. Safire gidiyorum ama saç için bende düğünümde kararsızım.Sivastan burayı takip eden bu kadarcıkmı yaaaa en azından birbirimize bilgi alış verişi olur

ben sivaslı bir arkadaşımdan şanzelize hakkında iyi yorumlar aldığım için oraya gitmeye karar verdim.nişanlım da bir çok yeri gezdi araştırdı.biz en son orda karar kıldık.umarım memnun ayrılırız.

mrb arkadaşlar bende 2013 ekim gelini olcam inşallah:) gelinlik için asin gelinlik ve şeyda gelinliğe gittim henüz karar veremedim ama en çok kafama takılan kuaför hangi kuaförü tavsiye edersiniz :26:

rüya gelinlik ve şanzelize kuafor iyi

bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. yalnız estetica kuaför ile ilgili olumsuz yorumlar çok yorum okudum.hatta face üzerinde estetica mağdurları diye bir grup var.düğün günü bir bayan için çok önemli bir gün.memnun ayrılacağım bir yer bulmak istiyorum.büyük otel bünyesinde bir kuaför varmış bi de.orası hakkında bilgisi olan varmı acaba

canım eskiden çok iyiydi buyuk otelın kuaförü oda gitti yengemin saçını orda yapmışlardı kadın çok iyiydi ama gitti

Back