• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 SİVAS gelinleriiii burayaa

evet şimdilik 3 :) kızlar gelinlik için nereyi düşünüyorsunuz.. böyle durumlarda aynı heyecanı paylaşanların fikirleri önemli deilmi :))

Henüz tam anlamıyla gezdim diyemem baska bir geline gelinlik bakmaya gittiğimiz yerlerde hiç bir model begenemedim ben :52: daha dogrusu nasıl model istediğime karar veremedim ama o saraybosna caddesindeki gelinlikler cok basit yahu tasları falan cok kötü duruyor.Nişan elbisemi rüyadan kiralamıştık yine oraya bakarım herhalde ama çevreden duyuyorum sivasta gelinlikler cok pahalı baska sehırden hem daha ucuz hem daha guzel yaptırabilirz imkan varsaa :8:

açıkmı kapalımısın şeyma.. evet ya bakıyorum başka yerlere çok güzel gelinlikler var. bende kararsızım henüz

Kızlar ben sivas gelini değilim sivaslıyım ama sivastada yaşamıyorum. Bundan 2 ay önce falan nişan-kıyafeti gelinlik için merkezdeki tüm gelinlikçileri gezmiştim. Öğretmenler parkı varya, ortada park gibi bir yer var eskiden hapishaneymiş şimdi çay bahçesi, hah işte onun yukarı taraflarında birsürü gelinlikçi var mutlaka bilirsiniz. Orda söyleyebilceğim tek yer, Rana Gelinlik. aman allahım o kadar güzel modeller varki, insanın gözleri kamaşıyor. Bir bakın derim, çok farklı tasarımlar var

kızlar ben 2011 de evlendim..2 arkadaşım daha evlendi..biz şeyda gelinlik var .orada diktirdik..üçümüzde çok memnun kaldık..dışardan bakınca beğenmemiştim..2 defa provaya gittim ve böyle cuk oturan gelinlik olacacığnı tahmin etmiyodum..ayrıca istediğim modelin aynısıydı...ayrıca buradan fikir alın birbirinizden ve bir kaç kişi birlikte gidin indirim yaptırın..bol bol fiyat düşürün pahalı çünkü:) ama rüya gelinliğe de gittim onun gelinlikleri naylon gibi geldi bana..ayrıca bazı şehirlerde duvağını bile 250 300 e kakalıyolar..hatta o takı konulan uyduruk bohça şeklindeki torbaya 50 lira istemişlerdi başka bi şehirde..
saç için nereye gideceksiniz bilmiyorumda iyi araştırın..
ben şanzelize ye gittim koca bir tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttt...daha da geçmiyorum kapısından bile..anlaştığınız kuaföre önce provaya gidin..
takma kirpik kullancaksanız önceden evde deneyin alışmaya çalışın:) ama güzel duruyor haberiniz olsun:)
ayağınıza oje sürmeyin mümkünse akşam çıkarması zor olur:)
bu arada bayanlar kepenek caddesinde hakan colour varya..o hizada ilerleyin foto necmi var..dış çekim yapıyor isterseniz:) ama kötü çıkarsa beni suçlamayın .fotoğraf bu belli olmaz yani:)

sorun ben yanıtlarım kuzular:)

ecem 5885 tşk ederim verdiğin bilgiler için bende düşünüyorum şimdiden bikaç model beğendim acaba diken neresi vardır diye şeydayıda rüyayıda biliyorum ikisinede giderim artık ama sen beğenmişin şeydayı beğenmeyenlerde var valla herşey şans işimidir artık nedir.. sen netten mi bi model beğendin onu diktiler yoksa kataloglardan filanmı

kızlar asil gelinlik hakkında bilginiz varmı şenyurt sitesinde.
gelinliği seçmeden 13 şubata kadar kapora verip mart başınada yeni sezon ürünlerden gelecekmiş onlardan seçebilirsin dedi.
mart başına yeni sezon ürünleri ücretler daha artacak mış.
bana mantıklı geldi ama emin olamadım.

ben hiç duymadım orayı bende yeni modellerin gelmesini bekliyorum nisan mayıs gibi netleştiririm inş

gelinliği seçmeden 13 şubata kadar kapora verip mart başınada yeni sezon ürünlerden gelecekmiş onlardan seçebilirsin dedi.
canım bende sivas taym asin gelnkteydm bugun nuran abla ile cok yakınızdr. Ben de haziran da düğünum olck inşallah bugün kapora verdik 1000tl fiyat sana kalms. Yani ben kefilim

ben hiç duymadım orayı bende yeni modellerin gelmesini bekliyorum nisan mayıs gibi netleştiririm inş

Canm fyat farki cok oluyor oraya gitmenizi tawsye etyrm. Bizzat ben gittim gördüm . Mayista fiyat artar

pazarları açık olmaz ama hangi arada bakabilirmki.. kaçta kapatıyo akşam

Back