2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

bende düşündm atkıyı ama örgü bilmiyorum ve ördürecek kmsem yok

O kötüymüş canım ya saolsun benim teyzem örmüş bitirmiş,internetten filan öğreneyim dedim de olmuyor ya,ben öğrenemem asla çok zor bi iş bence.Sen bi dene internetten videolardan bakarak belki yapabilirsin

Teşekkürler canım,lilakutu üyesiydim bi ara oradaki kutular var onlardan birisini süslicem,beceremediklerimde yine sana ulaşır sorarım,fiyonku pek beceremeyebilirim çünkü.

Evet cidden her şey zamlanıyor sevgililer günü yüzünden ya

bende çok bilmiyorum ama sonuçta 1 kere yaptım kutu. hayal gücümde yüksektir o yüzden dedm

evet cnm benmki atkı sever ama ona çok bile olmamış der kesin hıhh

ya kızlar çiçeği hangisinden alayım erkeğe hangisi gider

Devedikeni de olabilir

Ben sevgilime çiçek alırsam öyle bir şey alırım.

Bak şu çiçeği bulabilirsen al

İsmini bilmiyorum ama Dexter dizisindeki kız Dexter'a hediye etmişti bu çiçeği,çok güzel bir şey.

Canım ben aşk kutusu hazırladım. Yakında resmini paylaşırım
Bir tane çok tatlı kalpli bir kutu aldım kutunun iç kapağına resmimi yapıştırdım. Kutunun içine renkli kağıtlara "Seni seviyorum çünkü" diye başlayan nedenlerimi yazdm 60 tane oldu. Pembe gül yaprakları koydum sonra 2 tane kalpli nikah şekeri renkli şekerler ve gelin damat gelin arabasında böyle gelin arabasıda bal kabağından çok şeker bi biblo tarzı bişey aldım. Onuda koydum kutuya çok güzel bişey oldu ya
Ayrıcada aşkuşuma ellerimle atkı ördüm onuda vereceğim inşallah gelsinde yanıma minik kuşum

biz 7 aydır beraberiz
ona şimdiye kadar bir kere doğum gününde hediye aldım
güzel bi hediye kutusu hazırladım içine gömlek kazak parfüm çikolata mektup koydum kalpli kağıtlardan da notlar yazdım
hoşuna gitmişti
bu sefer ne yapabilirim?
sigara içiyor zippoların üstüne isim yazılıyormuş
ikimizin isminin yazılı olduğu bir zippo nasıl fikir sizce ?

valla iyi oldu topic herkesten bir fikir çıkmaya başladı. kimisinde bir şeyler oluştu bile. sende aralardan kendine göre seç bir şeyler tatlım bak siz aynı evdesnz şarap falan sever misinz ortam kur
Aynı evdeyiz ama şarap herzmanki gibi bireşymi olur ya :44: Ne bilim yada şöyle birşey oluştu şimdi aklımda

Benim kendim yaptıgım pastalarıma bayılıyor pasta yapsam

Kırmzı et bizim şarabımzdan alsam ama Şarabı hediye alıcam nasıl içine sevdiği çiklotadan , birkaç güzel not birde telefonumda foto çekip çıkartırayım onuda atım içine

canım bu saydıklarının hepsini tek tek buraya fotoğraflarını atmanı istiyorum senden...

bana ve arkadaşlara çok yardımcı olursun cidden unutma bizi

burda o kadar çok fikir alışverişi yaptık ki....

canım sigara içmeyenlern bile zippo takıntısı oluyor ki içen için tadı bile değişiyor. isim yazılablr ama bence önünde motifi olsun arkasına isim yazdırın. sevdiği bir motif var mı. ben osmanlı tuğrası almıştım mesela abartılıda değildi gayet sadeydi. ama tuğra sevdiği için aldım ben. sende öyle sevdiği bir şey alablrsn mesela taraftar amblemide olablr valla bnmki bayılmıştı. çalındığı için tekrar alacağım ama sevgililer gününde değil

Ayyyyc aldım fikrin çaldım çaldımm çaldımm bende sen,i seviyorum yazıcam kocamn kalbe sonrada küçük küçük nedenelri yazcam kalbe

maneviyata önem veriyorsa güzel olablr ama senden ona bir hediye hiç gitmemişse ona saklayabileceği bir şeyde alablrsn uğraşmak istemezsen tüm bunlarla

beşiktaşlı ama öyle fanatik değil
sadece isim olmaz mı kuzum sence ?
ya da isimsiz mi alayım

Tatlım benimki tam olarak sevgililer günü hediyesi sayılmaz aslında..
Biz farklı şehirlerdeyiz. O benim yanıma gelecek inşallah 10 gün sonra bende hediyemi erkenden vermek istedim o anda tepkisini merak ettiğim için

Benim evdeki pcde sorun var tatlım ne zaman atabilirim bilmiyorum ama inşallah atacağım canım resimlerini. Beni arkadaş olarak ekle ilk sana haber ediyim inşallah açtığım konuyu..

Bu arada belki fikir alırsınız diye paylaşmak istiyorum buda sevgilimin bana yaptığı doğum günü süprizi..
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]

maneviyata önem veriyorsa güzel olablr ama senden ona bir hediye hiç gitmemişse ona saklayabileceği bir şeyde alablrsn uğraşmak istemezsen tüm bunlarla
işte sorun bu ne alıcam öyle herşeyi sven biri değil. zevklerini neyi sevdiğini çok iyi biliyorum. ama çokta önem vermiyor maaddiata :26:

Ayyyyc aldım fikrin çaldım çaldımm çaldımm bende sen,i seviyorum yazıcam kocamn kalbe sonrada küçük küçük nedenelri yazcam kalbe

Çal canım benimm çok güzel olurr O renkli kağıtları kurdelayla bağladım canım o kadar şeker oldu kii sende yap hayatım çok beğenir

onun zaten zipposu var ama ben alırsam ve isimlerimz yazılı olursa daha özel olur diye düşünmüştüm
valla çok kararsızım yaa
kıyafet tarzı birşey almak istemiyorum.
bu benim kutlayacağım ilk sevgililer günüm olacak
özel bi hediye olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…