2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

çok iyi bi fikir bende bi düşünym bunu :):)

Kesinlikle örgü biliyorsan ör ya da birisine ördür,çok hoşlarına gidiyor erkeklerin.Benimki kaç senedir söyleniyordu bana atkı örmedin hiç diye.Hem el emeği olduğu için değerli hem ekonomik:)

Ben de böyle bir kutu hazırlayıp ona koymayı düşünüyorum hediyemi.Çok güzel kutular...

Kesinlikle örgü biliyorsan ör ya da birisine ördür,çok hoşlarına gidiyor erkeklerin.Benimki kaç senedir söyleniyordu bana atkı örmedin hiç diye.Hem el emeği olduğu için değerli hem ekonomik:)

biliyorum annem öğrtmşti zorla saolsun :) kurtuldum hediye derdinden valla dedğn gbi hem ekonomik hem değerli çok saol canımm :)

ayy yok benimki öyle bana diyemez derse o pastayı acımam yüzüne bir güzel yapışştırıveririm işte bak daha güzel oldu derim birde
senin ellerine sağlık canım boşver düşünmeyip yapamayanlar utansın

Son düzenleme:

ben de sevgilime giderim kalırım da benm aile bilmiyor

ben de sevgilime giderim kalırım da benm aile bilmiyor
aman bilmesinler zaten boşver hayat senin şimdiden karmaşaya sokarsan çıkmasıda yeniden yaratmasıda okadar güç geliyorki.. saplanıp kalıyorsun sonra oldugun yerde amannn ee ne hediye alcma bn ya hiçte sevmem böyle hediye alayım

ayy inanmıyrm ya işin zor valla Allah yardımcın olsunn ben o sinirle o pastayı suratına yapıştrırdm heralde :)) tabi böyle ince şeyler için karşındakininde içinde brz incelik olması lazım ama nerdee :)

bende düşündm atkıyı ama örgü bilmiyorum ve ördürecek kmsem yok

Ben de böyle bir kutu hazırlayıp ona koymayı düşünüyorum hediyemi.Çok güzel kutular...

evet canım aklına takılan olursa yardımcı olablrm ekonomkte oluyor. süslü kutular çok pahalı ya. en kötü ayakkabı kutusunu al. kareye de keseblrsn el becern varsa. yoksa becern öylece kapla. ben kumaşla kaplamştm artık kumaşlarla. güzel fon kağıtları bulursan onlarlada güzel olur ama sevgililer günü öncesi o tür şeyler 2 katı fiyatına haberin olsun

pastayı yedkten sonra dedi cnm suratına yapıştıracak bir şey kalmadı ortada

valla iyi oldu topic herkesten bir fikir çıkmaya başladı. kimisinde bir şeyler oluştu bile. sende aralardan kendine göre seç bir şeyler tatlım bak siz aynı evdesnz şarap falan sever misinz ortam kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…