çok iyi bi fikir bende bi düşünym bunu :):)
canım geçen sene bunu hazırlamştm http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/504630-hediyelik-kutu-susleme.html
acemiliğime geldi bu sene de kalplisini düşündm ama yapamazsam alablrm de kalpli küçük pastalar görmüştüm pastahanede. aslında şarap falan romantik olurdu ama içkiyle aramız yok artık. heleki şarap iğrenç. hep öyle bir an hayal etmişimdir baş başa şarap falan ama şarapta içemiyorum işin kötüsü ne beyazı ne kırmızıyı ne sıcak şarabı
Kesinlikle örgü biliyorsan ör ya da birisine ördür,çok hoşlarına gidiyor erkeklerin.Benimki kaç senedir söyleniyordu bana atkı örmedin hiç diye.Hem el emeği olduğu için değerli hem ekonomik:)
ama evinde pasta yapmştm bi kere ben daha güzelini yapardım dedi hüüü
ev arkadaşları bile güzel olmuş demişti.
ben de lafı yapıştrdm ben sana yaptım 4 yıldır ilk kez sana pasta yapmışım elimden bir şey yiyorsun bi de bunu mu diyorsun dedm yok öyle demek istemedm falan filan. anlamaz o ya valla.diyorum ya geçen sene zarflara semboler ve notlar koymuştm birbirini tamamlayıcı okudu okudu kaldırdı bir şey anlamadı anlamaz o
ben kendi isteğimi ona hediye edicem çiçek ve pasta.
zaten bi kerede sen bana sürpriz yap deyip duruyordu çok süper bi sürpriz değil mi
ailem nedemek neden iznin veiyor. ben zaten çok inatcı bi çocuktum halaendaha öyleyim . Zaten yiğeni yabancı biri değil. güveniyor bende istiyorum açıkcası karışamaz kimseonsuz yapamıyorumla birlaaksı yok o zaten en başından hiç gitmemei istemedi birlikte kalalım dedi. Ben istemedim yani birlikte yaşamayı. hayır en başından beri aynı evdeyiz babanemdede kaldık birlikte hep birlikteydik. kaçma denemeze annemlere bir arkadaşımda kalıyorum diyordum arkadaşımda yandaşlık yapıyordum birkrere gittim onalra oda gördü felan. sonra döndüm eve anlattım istemediler gittim falen filan.
Sonuçta benim hayatım annem babamın değil kimseninde değil
Bu konuyu anlattım çünkü Gocunucak birşeyim yok ama sakın lütfen bu konu hakkın saçma sapan şeyler gelemsin bana . Agrasif insanım dayanamayıp bozarım arkadaşları benim hayatım sorgulamak yargılamak kımseye düşmez
aman bilmesinler zaten boşverben de sevgilime giderim kalırım da benm aile bilmiyor
ama evinde pasta yapmştm bi kere ben daha güzelini yapardım dedi hüüü
ev arkadaşları bile güzel olmuş demişti.
ben de lafı yapıştrdm ben sana yaptım 4 yıldır ilk kez sana pasta yapmışım elimden bir şey yiyorsun bi de bunu mu diyorsun dedm yok öyle demek istemedm falan filan. anlamaz o ya valla.diyorum ya geçen sene zarflara semboler ve notlar koymuştm birbirini tamamlayıcı okudu okudu kaldırdı bir şey anlamadı anlamaz o
ben kendi isteğimi ona hediye edicem çiçek ve pasta.
zaten bi kerede sen bana sürpriz yap deyip duruyordu çok süper bi sürpriz değil mi
Bu yıl sevgililer gününe 5 yıldır ilk defa yalnız gireceğim..Hoş zaten sevgilimle ayrılmasaydıkta birlikte geçirmezdik.Tuhaf bi duygu :)
ben de sevgilime giderim kalırım da benm aile bilmiyor
Ben atkı hediye edicem kızlar,teyzeme ördürüyorum ama benimki tabiki ben ördüm sanıcak
Keşke örgü örmeyi bilseydim de gerçekten kendim örseydim
O ne alır bilmiyorum ama büyük ihtimal akşam otelde kalırız,keşke onun ailesi gitse de onlarda kalsak.
Ben de böyle bir kutu hazırlayıp ona koymayı düşünüyorum hediyemi.Çok güzel kutular...
bende düşündm atkıyı ama örgü bilmiyorum ve ördürecek kmsem yok
ayy yok benimki öyle bana diyemez derse o pastayı acımam yüzüne bir güzel yapışştırıveririm işte bak daha güzel oldu derim birde
senin ellerine sağlık canım boşver düşünmeyip yapamayanlar utansın
aman bilmesinler zaten boşverhayat senin şimdiden karmaşaya sokarsan çıkmasıda yeniden yaratmasıda okadar güç geliyorki.. saplanıp kalıyorsun sonra oldugun yerde amannn ee ne hediye alcma bn ya hiçte sevmem böyle hediye alayım
bu konuda en şanslı benim heralde :)
evet cnm benmki atkı sever ama ona çok bile olmamış der kesin hıhh
ya kızlar çiçeği hangisinden alayımerkeğe hangisi gider
kaktüss bence
cidden almak istemştim lap top ve cep telefonu hiç elnden düşmüyor radyasyonu önlemek için. ama şimdi alırsam olmaz
cidden sormuştm ben ama
erkeğede ne çiçek gider bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?