2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

aaa cnm çok ilgnç evli değilsin ama ailen izin veriyor yani aynı evde kalmanıza.hayır gizli kalsan anlıcam da aile neden izin veriyor onsuz yapamıyor musun?

anladığım kadaryla 2 ay çıktınz sonra birleştirdnz evleri ve 2 ay sonra tekrar kaçma ve birleşme doğru mudur?

Büyük cesaret kedi35.
Ne diyeyim Allah mutluluğunu bozmasın.
Ben görmüştüm evini...

canım yaaa süpersin keşke bana biri böyle yapsa

ama karikatürleri falan nasıl yaptn programlarla mı?

gerçekten cesaretine hayran kaldım kedicim
yalnız ailen nasıl izin veriyor resmiyet yok sonuçta ben onu anlayamadım :44:

ailem nedemek neden iznin veiyor. ben zaten çok inatcı bi çocuktum halaendaha öyleyim . Zaten yiğeni yabancı biri değil. güveniyor bende istiyorum açıkcası karışamaz kimse onsuz yapamıyorumla birlaaksı yok o zaten en başından hiç gitmemei istemedi birlikte kalalım dedi. Ben istemedim yani birlikte yaşamayı. hayır en başından beri aynı evdeyiz babanemdede kaldık birlikte hep birlikteydik. kaçma denemeze annemlere bir arkadaşımda kalıyorum diyordum arkadaşımda yandaşlık yapıyordum birkrere gittim onalra oda gördü felan. sonra döndüm eve anlattım istemediler gittim falen filan.

Sonuçta benim hayatım annem babamın değil kimseninde değil

Bu konuyu anlattım çünkü Gocunucak birşeyim yok ama sakın lütfen bu konu hakkın saçma sapan şeyler gelemsin bana . Agrasif insanım dayanamayıp bozarım arkadaşları benim hayatım sorgulamak yargılamak kımseye düşmez

Oo ne kadar güzel bir hediye..

canım yaaa süpersin keşke bana biri böyle yapsa

ama karikatürleri falan nasıl yaptn programlarla mı?

Hayır hayatım programla uğraşmadım.
arama motorunda bir sürü şey arattım çıktı kestip biçtim birleştirdim
Ahh ahh bende istiyorum böyle uğraştıktan sonra bu tarz bişilerde nerdeeeeeeeeeeeee

gerçekten cesaretine hayran kaldım kedicim
yalnız ailen nasıl izin veriyor resmiyet yok sonuçta ben onu anlayamadım :44:

Anlıcak birşey yok canım boşver

Sonuçta birlikteyiz artık ama yaşadıkalrım bu 2 satırdan ibaret olmadı çok zor oldu. onuda anlatmayayım artık

Bu yıl sevgililer gününe 5 yıldır ilk defa yalnız gireceğim..Hoş zaten sevgilimle ayrılmasaydıkta birlikte geçirmezdik.Tuhaf bi duygu :)

Ben atkı hediye edicem kızlar,teyzeme ördürüyorum ama benimki tabiki ben ördüm sanıcak

Keşke örgü örmeyi bilseydim de gerçekten kendim örseydim

O ne alır bilmiyorum ama büyük ihtimal akşam otelde kalırız,keşke onun ailesi gitse de onlarda kalsak.

Nasıl bir kutu?

canım geçen sene bunu hazırlamştm http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/504630-hediyelik-kutu-susleme.html

acemiliğime geldi bu sene de kalplisini düşündm ama yapamazsam alablrm de kalpli küçük pastalar görmüştüm pastahanede. aslında şarap falan romantik olurdu ama içkiyle aramız yok artık. heleki şarap iğrenç. hep öyle bir an hayal etmişimdir baş başa şarap falan ama şarapta içemiyorum işin kötüsü ne beyazı ne kırmızıyı ne sıcak şarabı

çok iyi bi fikir bende bi düşünym bunu :):)

Anlıcak birşey yok canım boşver

Sonuçta birlikteyiz artık ama yaşadıkalrım bu 2 satırdan ibaret olmadı çok zor oldu. onuda anlatmayayım artık

hiç kimsenin yaşadığı yazdığı şeyler kadar kısa değildir canım anlatıp anlatmamak sana kalmış elbette özelin o senin.
ki kimsenin seni özelini sorgulamaya ne zamanı var nede hakkı için rahat olsun

bence pastayı kendin yapmalısın daha özel ve anlamlı olur :)

ama evinde pasta yapmştm bi kere ben daha güzelini yapardım dedi hüüü
ev arkadaşları bile güzel olmuş demişti.

ben de lafı yapıştrdm ben sana yaptım 4 yıldır ilk kez sana pasta yapmışım elimden bir şey yiyorsun bi de bunu mu diyorsun dedm yok öyle demek istemedm falan filan. anlamaz o ya valla.diyorum ya geçen sene zarflara semboler ve notlar koymuştm birbirini tamamlayıcı okudu okudu kaldırdı bir şey anlamadı anlamaz o

ben kendi isteğimi ona hediye edicem çiçek ve pasta.
zaten bi kerede sen bana sürpriz yap deyip duruyordu çok süper bi sürpriz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…