2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.322
2.762
448
merhaba kızlar

2013 sevgililer günü ben büyük ihtimalle sevgilimle olamayacağım, ara tatildeyiz ve evlerimiz uzak.

bir kaç gün geç kutlayacağız...

aslında böyle günler olmazsa olmazm değildir ama yine de hoş günler

peki sizin planlarınız belli midir?

ne hediye aldınız ya da alacaksınız resimleri paylaşalım birbirimize yardımcı olalım istedim...

[video=youtube;XhrQ_z_FdW4]http://www.youtube.com/watch?v=XhrQ_z_FdW4[/video]

Son düzenleme:
kızlar yok mu planı olan...

ben ne hediye alacağıma henüz karar veremedim.

çünkü her seçeneği tükettim. ama işe yine geçen sene hazırladığım gibi bir hediyelik kutuyla başlayacağım.

bu senekini daha şık yapmak istiyorum

sevgilim istanbulda ve ona hediye yollamak istiyorum ama kredi kartım olmadıgı için internet uzerinden yollayamıyrum baska yollar bulcam inşallah

sevgilim istanbulda ve ona hediye yollamak istiyorum ama kredi kartım olmadıgı için internet uzerinden yollayamıyrum baska yollar bulcam inşallah

canım demek sizde bizim gibi ayrı geçireceksiniz. biz geçen sene de ara tatildeydik.

sende kendin al hediyeni ptt ya da kargolarla göndermeyi denesen olmaz mı canım ya?

Balım ben bir şey almayacağım.:9:

ya bak bizde 4 yıldır çıkıyoruz alacak bir şey kalmadı:1::1::1:

doğum güzlerimz güzel olur ama sevgililer günü ve yıl dönmlerimiz sıradan.

ona söylediğimde de sen yap neden her şeyi erkeklerden bekliyosunz diyo. çiçek mi alayım yani dedim. evet diyo. çiçek alayım bak ne komik olur:1::1::1:

sen neden almıyosun peki canım

ne almayı planlıyorsun 4 yıldır neler aldın ne süprizler yaptın akıl ver bakım :)

ya bak bizde 4 yıldır çıkıyoruz alacak bir şey kalmadı:1::1::1:

doğum güzlerimz güzel olur ama sevgililer günü ve yıl dönmlerimiz sıradan.

ona söylediğimde de sen yap neden her şeyi erkeklerden bekliyosunz diyo. çiçek mi alayım yani dedim. evet diyo. çiçek alayım bak ne komik olur:1::1::1:

sen neden almıyosun peki canım

Canım buluşamayacağız zaten.
Bir de yıldönümünde bile bir şey almadım ben.
O da öyle, malesef pek hediyeleşmeyiz..:31:

Sen neler aldın bu zamana kadar?
Belki fikir olur özenir alırım..:6:

Canım selamlaşmadık bu arada.
Merhaba, nasılsın?

ne almayı planlıyorsun 4 yıldır neler aldın ne süprizler yaptın akıl ver bakım :)

şu an bir planım yok. aslında manevi bir şeyler olablr parfm çikolata kart diyorlrya ondan yapıcam hiç yapmadım ben:1::1:

saat,zippo,adidas ayakkabı,kazak,bi daha saat :D,yine kazak yine ayakkabı,gömlek

aslında zippomuz çalnmştı zippo alablrdm aynısını maneviyatı vardı çünkü benm ona ilk hediyem ve ilk doğum günü hediyesydi hayattaki. seri numarasına kadar aynısını alacağım ama sigarayı yeni bıraktı teşvk etmek istemiyorum.

ayrıca geçen sene. ona kutu yapıp içine kazak saat ve küçük zarfla notlar koydum. notların içine sembolik şeyler. ya kk da bulmştm onu.kalp anahtar toka falan küçük küçük 4 zarfa not yazıp sembolleri koymştm.

Canım buluşamayacağız zaten.
Bir de yıldönümünde bile bir şey almadım ben.
O da öyle, malesef pek hediyeleşmeyiz..:31:

Sen neler aldın bu zamana kadar?
Belki fikir olur özenir alırım..:6:

canım yukarıya yazdm.

uzun mu ilşknz?

bizde özel gnler dışında hediyeleşiriz. daha doğrusu o alır.:1::1: özel günlere pek takmayız

Son düzenleme:
canm aşağıya yazdm. ben yazarken yazmşsn soruyu büyük ihtimalle.

uzun mu ilşknz.

bizde özel gnler dışında hediyeleşiriz. daha doğrusu o alır.:1::1:

Okudum kuzum.
1 yıllık bir ilişkimiz var.:nazar:

Aa buldum alacağım hediyeyi. :9:

Sağolsun benimkinin pek öyle hediye almak gibi huyları yoktur eserse arada çelenk gibi çicek yaptırır o kadar :1:
geçen gazetede okudum bu arada hani sürekli hediye verip güzel söz söyleyen erkeklerin %99u aldatıyormuş yapılan araştırmalarda bu sonuca varılmış..
bende kendimi bununla avutuyorum işte :1:

Back