27/4 ken dogum yaptm bend 86 gun kaldi kuvezde.doktorumz erdinc bey suan hala doktorumz kendisi ben burda cok doktora götrdm ama premature knusu cok farkli herkez anlamyo ben solugu yne erdinc beyd aldim.erdinc bey cok bilgi vermeyen birisi zaten allah korusn kötu bisey olursa mutlaka aninda bilglendirilr dye düsnyorum.yogun bkim hemsirelerine d güvenin yavrumu koklaya koklaya emanet ettilr kndi yavrulari gbi ilglenyolar orda.aslnda anlatlack ck sy var.ama inancinizi bütn tutn ve her ziyarette dua okuyup onlarla knusun.allahm yar ve yardmcimz olsun
doktorum kazim beydi allah razi olsun cok memnunum kendisindende... Isinin ehli doktorlar... Biraz once oglusumun yanindan geldim... Cok sukur bugun daha iyi dedi erdinc bey.. Ama cihaza bagli yine.... Barsak enfeksiyonu varmis.. Hala riskli durumu... Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden...buda cok yipratici...hepomizin allah yardimcimiz olsun
Amin insallahh canim... erdinc beye çok guvendigimi z icin konagi tercih ettik bizde... hemsirelerden de cok memnunuz saolsunlar cok duyarlilar... sizde 86 gunluk surecte bebekle ilgili saglik sikintilari yasadiniz mi...biz bagirsak enfeksiyonu olmusuz..nedenini bilmiyorum anne sutuylemi alakali acaba merak ediyorum bir aciklama yapilmadi.bu konuyla alakali bir deneyiminiz oldumu hic...
sadece birkez akcigerleri havalanmamis ödem olmustu o gun cok kötu olmus bebegm erdinc beye d ulasamamıstk gce o bizi aradi bebegn durumu iyi merak etme diye antibiyotk oradaki cogu bebege baslaniyo cnim enfeksyona fazlasiyla acik bebekler onlar ultrasonlari temizse hic korkma kilo aldkca kendini toplyacak sen sütn geliyosa sag buzluga at az az koy posetlre ziyan olmasn hc biri.
iyi yada kötü birşey olduğunda erdinç bey kendi bilgi için arıyor mu ?
o saatte görebildin mi bize 13:00-17:00 arası dediler enfeksiyon prematürelerde genelde olan bir durummuş allahın izniyle birşey olmaz geçen gün okumuştum desemde illaki insan çok üzülüyor küçücük bedenleriyle o kadar acıya dayanıyorlar..bende 16:30 gibi gidicem eşimin işinden dolayı..
normalde almiyorlardi cnm... Yalvardim rica ettim birde adapazarindan gelip gidiyoruz iki gunde bir girme hakkimiz var... Erdinc beyden onay alinca girebildik..bebegim icin riskli saatler diye izin verdiler... Bazen gece sut goturuyoruz saat dokuz gibi.. Girebiliyoruz iceri... Uzaktan geldigimiz icinmi izin veriyolar bilmiyorum ama bir kac kez girdik o sekilde... Gunduz arayip not aldiriyoruz biz gece gelicez not alir misiniz diyoruz...bu arada bizde tekrar erdinc beyin yanina durumumuzu sormaya gidicez o saatlerde belki karsilasiriz... Erdinc bey yedi gun yirmidort saat tetikte... Gece saat 11 gibi yogun bakimdan ciktigina sahit oldum..acil durumlarda hep orada... Iciniz rahat olsun.. Bebeklerimiz emin ellerde allahin izniyle.. Takdir allahin...
syleki biz o gün yogun bakimi cok aradik erdinc beyd hastalanmis esiyle knustuk kendisine ulasamadik biz epey telas yapinca arayip rahatlatmisti bizi
biz o yönden şanslıyız hastaneye yakın oturuyorum...erdinç beyle ilgili hep olumlu şeyler duyuyorum zaten inşaallah önce allahın izniyle sonra onun bilgisiyle kavuşucaz yavrularımıza....senin bebeğin şu an kaç kg...
1060 gr dogdu 20 gunde 1300 lere geldik canim... hizli gelisiyoruz erken cikariz diye sevinirken dun bu olumsuz haberle yikildik kahrolduk... anne sutu vermeyi kestiler su an.. her sey durdu... sagligi yerine gelsin baska bir sey dusunemiyorum... insallah uzuntuden sutum kesilmez diye endiselenmeye basladim simdide...[/
CANIM BİRKAÇ DEFA BENİM KIZIMDANDA SÜTÜ KESMİŞLER EN SON CUMARTESİ KESTİLER PAZARTESİ YİNE BAŞLAMIŞLARDI ŞU AN DURUM NE BİLMİYORUM ZİYARET OLMADIĞI GÜNLER DURUM İÇİN ARIYOR MUSUN ERDİNÇ BEYİ ?
her telefonum çaldığında yüreğim ağzıma geliyor onun için sordum canım...
bilirim cnim bılmezmiyim 86 gn yasadk biz onu.ama öyle bi gün d gelecek ki insal.telefnda annesi bu gn gel bebegni emzir diyckler snrada arayp yarin taburcu diycekler insallh
1060 gr dogdu 20 gunde 1300 lere geldik canim... hizli gelisiyoruz erken cikariz diye sevinirken dun bu olumsuz haberle yikildik kahrolduk... anne sutu vermeyi kestiler su an.. her sey durdu... sagligi yerine gelsin baska bir sey dusunemiyorum... insallah uzuntuden sutum kesilmez diye endiselenmeye basladim simdide...[/
CANIM BİRKAÇ DEFA BENİM KIZIMDANDA SÜTÜ KESMİŞLER EN SON CUMARTESİ KESTİLER PAZARTESİ YİNE BAŞLAMIŞLARDI ŞU AN DURUM NE BİLMİYORUM ZİYARET OLMADIĞI GÜNLER DURUM İÇİN ARIYOR MUSUN ERDİNÇ BEYİ ?
Erdinc beyi hic aramadik... hemsireleri ariyorum surekli... fazla bisey soylemiyorlar ama dun gece 11 de aradim nasil bebegim dedim ayni annesi solunum cihazina bagli dediler.. en azindan hayatta oldugunu anladim rahatladim...her arayisimda olumsuz birsey duyucam diye titreyerek ariyorum... insallaaahhh bizde gel emzir annesi dedikleri gunu duyariz rabbimin izniyle...
inşaallah evet onu da merak ediyorum bir gün öncemi emzirmeye çağırıyorlar bir gece kalınıyormuş diye duydum hastanede doğru mu?bebeğiniz kaçıncı haftada kaç kg taburcu oldu?
ben izmitteyim cnm benimkiler özel hastanede üniversitede olsalar burdada öyle.kötü yanı drumuz çok bilgi vermiyor..
Erdinc beyi hic aramadik... hemsireleri ariyorum surekli... fazla bisey soylemiyorlar ama dun gece 11 de aradim nasil bebegim dedim ayni annesi solunum cihazina bagli dediler.. en azindan hayatta oldugunu anladim rahatladim...her arayisimda olumsuz birsey duyucam diye titreyerek ariyorum... insallaaahhh bizde gel emzir annesi dedikleri gunu duyariz rabbimin izniyle...
BEN HEMŞİRELERİ HİÇ ARAMADIM ORDAYKEN BİRKAÇ SORU SORDUM ERDİNÇ BEYLE GÖRÜŞÜN DEDİLER GİTMEDİĞİM GÜNLER ERDİNÇ BEYİN TLFONUNU ARIYORDUM O DA ÇOK YOĞUN SEKRETERİ SORUP CVP VERİYORDU ONUN İÇİN BAZEN ARAMIYORUM SADECE GİDİNCE SORUYORUM KENDİMİ ZOR TUTSAMDA EŞİM İZİN VERSE HERGÜN O KAPININ ÖNÜNDE BEKLEMEYE GİDİCEM EN AZINDAN BELKİ HİSSEDERLER DİYE...
bızım burada fakülteden başka yenı doğan yok hatta acıbademı aradık ama kabul etmedıler fakültede 24 saat doktor varmış orada yokmuş buraya gelirken sıkıntıya gırebılır demiştii bısı merak eettımn orada ne kadar ucrete yatıoolar netten baktın yenıdoganı cok güzel arkadaş var benım hala bebegı kuvözde belkı orayla ılgılenır cunku dışarıdan kabul edıolar galıba ole yazııooo burasıda güzel doktorlar cok ıyı fakat sankı ınsana gelıoo ozelde daha ıı olur dıee kuvözler falan aynıı gördüğüme gore yalnız kuvozlerın uzerınde ışık almasın dıee ortu mu var bızde yoktuu ben uzerınde dosyası varsa gölge yapıodum her gıttıgımde
kaç kg kaç haftalık doğmuştu oğlum 2 kiloyu geçti belki onu taburcu ederler diye ümitleniyoruzda...ben önce 2 gün yogun bakima emzirmeyej gittm 3.gnü sabh aradlar taburcu dye gittik 1 gece esim ben oglum kaldik hastaned öglend cktik.ciktignda 2340 grdi cnim
kaç kg kaç haftalık doğmuştu oğlum 2 kiloyu geçti belki onu taburcu ederler diye ümitleniyoruzda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?