2013 ÖSYS Sonuçları Açıklandı

Biyoloji lisans bölümünün üstüne .. ECZANE HİZMETLERİ geldi . Anestezi olsaydı hiç fena olmazdı .Ama hem talep çok hem meslek lisesi çıkışı öncelikli

sanırım ikisininde ataması kısıtlı dimi? hayırlı olsun bu arada. anestezi, radyoloji, tıbbi görüntüleme ve att. arkadaşım full ücretli yazdı yine de gelmedi. az önce baktım yerleşememiş.

Aynen öyle..

Bende vakit kaybeden farklı alternatifleri deneyeyim dedim..
Hakkımız da hayırlısı olsun canım

sanırım ikisininde ataması kısıtlı dimi? hayırlı olsun bu arada. anestezi, radyoloji, tıbbi görüntüleme ve att. arkadaşım full ücretli yazdı yine de gelmedi. az önce baktım yerleşememiş.

zaten iki yıllıktan atama yapamam ben öyle düşünmedim . Özel de şansımı arttırırım diye düşündüm . Hastaneler ilaç hazırlama birimine sertifikalı biyolog arıyor bu alanda ya da ilaç fabrikaları umarım bir katkı sağlar . Araştıracağım bakalım ..

Hadi hayırlı olsun ...

Bende Selçuk Hadim Myo Tapu Kadastroyu kazanmışım..

Sağlık istiyordum,tapu da olsa olurdu da.olunca da içim kötü oldu.Hep erkek olursa sınıftakiler diye 2 yıllık.Allah kolaylık versin artık ne diyeyim..

kızlar sonuçlarınız hayırlı olsun
dilerim mezun olduğunuz gibi iş sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…