• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ÖSYS Sonuçları Açıklandı

ben isteyerek yazmadım ya kodu hatalı girmişim bütün hemşirelik tercihimden arada bi o vardı sonra farkettim konu da açmıştım hayırlısı artık ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum çünkü hemşirelik için izin var sadece lisans mezunuyum tekrar bir 4 yıl istemediğim bölüm bakalım ne olacak :14:

O zaman kpss calısman daha mantklı bence 4 yıl cekılmez ıstemedgn bolumde

ben isteyerek yazmadım ya kodu hatalı girmişim bütün hemşirelik tercihimden arada bi o vardı sonra farkettim konu da açmıştım hayırlısı artık ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum çünkü hemşirelik için izin var sadece lisans mezunuyum tekrar bir 4 yıl istemediğim bölüm bakalım ne olacak :14:

Hımmm. Durumlar karışıkmış. Ama ben anne baba olsam kızımı kesinlikle öğretmen yapmak isterdim. Benim hemşire arkadaşım formasyon aldı öğretmen olarak atandı. Hemşire olarak atanmıştı çalışıyordu zor geldi. Nöbeti, hasta insanlar insanın yüreği kaldırmıyor. Ben hastaneye gidince o gün enerjim düşüyor.

Ailenizi ikna edebilirsiniz bence kpss de atama puanlarına bakın. Hangi bölümden mezunsunuz

Son düzenleme:
Atanacaktı yazmışım ya girecekti olacak o aklım fikrim atama olmuş :)))

marga rizeye atandım canım. Okursun okursun. atanınca kazanacağın paraların sıcaklığı okutur adamı :))

Bilmiyordum ya, hayırlısı olun afom..
Sen ondan bayadır yoktun buralarda..

Artık yolumuz rizeye düşerse pazara çıkarız..:27::27::27:

Hımmm. Durumlar karışıkmış. Ama ben anne baba olsam kızımı kesinlikle öğretmen yapmak isterdim. Benim hemşire arkadaşım formasyon aldı öğretmen olarak atandı. Hemşire olarak atanmıştı çalışıyordu zor geldi. Nöbeti, hasta insanlar insanın yüreği kaldırmıyor. Ben hastaneye gidince o gün enerjim düşüyor.

Ailenizi ikna edebilirsiniz bence kpss de atama puanlarına bakın. Hangi bölümden mezunsunuz

süleyman demirel işletme mezunuyum küçükken ille de öğretmen olacam derdim büyüdüm hemşire olcam dedim durdum ablam hemşire aksine oda öğretmen olmak istedi hep hayat işte bi garip :) bu arada kpss 2012 den 80 aldım ama gelmez sanırım :26:

öğretmenlik çok kutsal bir meslek benim gözümde ama hani yiğidin gönlünde yatan aslan meselesi :) biraz düşünmeye ihtiyacım var sanırım kimsenin hakkına girmekte istemiyorum kayıt olmayarak

Diğer konunuda okumuştum hemşirelik çok istiyodun inş olur diye dua etmiştim sana :44: İnanırmısın sırf senn ismini gördüm diye girdim buraya oldumu acep diye.

Çok üzüldüm :14:Bende hemşirelik okuyorum senin gibi bu kadar istekli bi meslektaşa sahip olmak isterdim..

Ama dicem o ki sırf geldi diye okumak zorunda değilsin. Ne kadar güzel olursa olsun istemedikten sonra...Kimsenin hakkınada girdiğini düşünmüyorum isteyerek yazmamışsın hem 2. tercihlerde o boş kontenjan dolar.

Eğer çook istiyosan bi daha deneyebilirsin.. Sevgilileeer :16:

süleyman demirel işletme mezunuyum küçükken ille de öğretmen olacam derdim büyüdüm hemşire olcam dedim durdum ablam hemşire aksine oda öğretmen olmak istedi hep hayat işte bi garip :) bu arada kpss 2012 den 80 aldım ama gelmez sanırım :26:

Her şerde bir hayır vardır. Hiç o canını sıkma. Eski konularına şöyle bir baktım zor bir ailede yaşıyorsun. Çok isterdim kendi bölümünden atanmayı ama 80 le 4001 zor. Maliye müfettiş yardımcısı alıyor 2000 kişi ona girebilirsin ama girmenide tavsiye ederim.

Ki bence okul öncesi hemşireliğe bin basar

Marga ve ripo paralarıma sulanmayı zırnık koklatmam. Konuyuda değiştirmeyin mune ye şikayet ederim. Kib yaparım ona göreee :32:

margarikotin hangi üniversite ?

Eskişehir anadolu üniversitesi..

Okuduğum bölümde var, istatistik ve matematiksel bilimler okuyorumda, okul bitmek bilmiyo gitmediğim için..
Kayıt işlemleri başlamadan benim acilen gidip okul kaydımı aldırmam lazım.Çok işim var amma koşturacağım ha.. Öf..:31:

Bu arada senin bölümün gayet eğlenceli bir bölüm..

Onu boya bunu boya onu çiz falan , rahat edersin..
Normalde ne istemiştin..

Marga ve ripo paralarıma sulanmayı zırnık koklatmam. Konuyuda değiştirmeyin mune ye şikayet ederim. Kib yaparım ona göreee :32:

Ulan en başta konuyu sen değiştirdin..
Mevzu bir anda atamalara geldi..
Bir anda kpssye soktun çıkardın bizi kızım :27:

Değiştir değiştir çamuru bize at , dombalak afo ! :27:

Sustuk be :ssz:

Diğer konunuda okumuştum hemşirelik çok istiyodun inş olur diye dua etmiştim sana :44: İnanırmısın sırf senn ismini gördüm diye girdim buraya oldumu acep diye.

Çok üzüldüm :14:Bende hemşirelik okuyorum senin gibi bu kadar istekli bi meslektaşa sahip olmak isterdim..

Ama dicem o ki sırf geldi diye okumak zorunda değilsin. Ne kadar güzel olursa olsun istemedikten sonra...Kimsenin hakkınada girdiğini düşünmüyorum isteyerek yazmamışsın hem 2. tercihlerde o boş kontenjan dolar.

Eğer çook istiyosan bi daha deneyebilirsin.. Sevgilileeer :16:

evet çok istemiştim ama nasip değilmiş kısmet işte forumda hemşireyim mesleğimi sevmiyorum diye bir konu vardı içime öküz oturmuştu sanki elden de bir şey gelmiyor herşeye bir sebep mutlaka var belki hayır sandığımda şer vardır da ben göremiyorumdur
teşekkür ederim duaların ve ilgin için :16:

Her şerde bir hayır vardır. Hiç o canını sıkma. Eski konularına şöyle bir baktım zor bir ailede yaşıyorsun. Çok isterdim kendi bölümünden atanmayı ama 80 le 4001 zor. Maliye müfettiş yardımcısı alıyor 2000 kişi ona girebilirsin ama girmenide tavsiye ederim.

Ki bence okul öncesi hemşireliğe bin basar

bölüme kesinlikle bir şey söylemiyorum çok çok güzel. ailedeki sorunları artık kenara fırlatıp attım baktım benden başka üzülen yok çabam artık atanmak yönünde başka da çare kalmadı umarım işletme 80e düşer ama sanmıyorum

Eskişehir anadolu üniversitesi..

Okuduğum bölümde var, istatistik ve matematiksel bilimler okuyorumda, okul bitmek bilmiyo gitmediğim için..
Kayıt işlemleri başlamadan benim acilen gidip okul kaydımı aldırmam lazım.Çok işim var amma koşturacağım ha.. Öf..:31:

Bu arada senin bölümün gayet eğlenceli bir bölüm..

Onu boya bunu boya onu çiz falan , rahat edersin..
Normalde ne istemiştin..

örgün olanı mı üniversite? kaydını neden alacaksın kaçıncı yılın ki. ben hemşirelik istedim de olmadı umarım sen severek okursun

Şİmdi maliye bir alım yapıcak. sanırım ağustos sonu herhangi bir puan türünden 80 almış olmak yetecek. Biraz bölüm derslerine çalış ve gir bence.

Nasıl vergi müfettiş yardımcısı olunur yaz google ppt dosyası çıkacak onu indir incele. 2012 veya 2013 kpss sınavında herhangi bir puan türünden 80 almış olmak şartı olduğu için şansını dene

örgün olanı mı üniversite? kaydını neden alacaksın kaçıncı yılın ki. ben hemşirelik istedim de olmadı umarım sen severek okursun

Şu dakkaya kadar okuma hevesim yoktu kuzum..
Devam etmeyeceğim, daha doğrusu etmek istemiyorum. Açıköğretim yazıp ,okul bittikten sonra direk adliyeye işe gireceğim..

Bi avukatın doğrultusunda bu bölümü yazdım zaten.O yol gösterdi..
Yoksa benim alanım fen.
istatistik gibi zor bir bölümü bırakıp , adalete gidicek kadar kafayı sıyırmış değilim.
Ama o istatistikte olasılık diye blog dersim vardı..

İntegral türev limit ve diğer mat 2 mat 1 konularım tam ve çokta severim mat 2 yi..
Ama gel gör ki olasılığı hayatta yapamam.
Hocasıda gıcıktı.Bi iki dersine girmiştim okulun en başlarında..
Ama o dersi hayatta veremezdim..

Boşu boşuna kalmasına gerek yok. 4 yıllık bölümü bırakıp 2 senelik bölüme gidiyorum. Bu apayrı bu manyaklık . Ama böyle olsun istiyorum.Daha rahat olurum diye..:27:

Biyoloji lisans bölümünün üstüne .. ECZANE HİZMETLERİ geldi . Anestezi olsaydı hiç fena olmazdı .Ama hem talep çok hem meslek lisesi çıkışı öncelikli

Şu dakkaya kadar okuma hevesim yoktu kuzum..
Devam etmeyeceğim, daha doğrusu etmek istemiyorum. Açıköğretim yazıp ,okul bittikten sonra direk adliyeye işe gireceğim..

Bi avukatın doğrultusunda bu bölümü yazdım zaten.O yol gösterdi..
Yoksa benim alanım fen.
istatistik gibi zor bir bölümü bırakıp , adalete gidicek kadar kafayı sıyırmış değilim.
Ama o istatistikte olasılık diye blog dersim vardı..

İntegral türev limit ve diğer mat 2 mat 1 konularım tam ve çokta severim mat 2 yi..
Ama gel gör ki olasılığı hayatta yapamam.
Hocasıda gıcıktı.Bi iki dersine girmiştim okulun en başlarında..
Ama o dersi hayatta veremezdim..

Boşu boşuna kalmasına gerek yok. 4 yıllık bölümü bırakıp 2 senelik bölüme gidiyorum. Bu apayrı bu manyaklık . Ama böyle olsun istiyorum.Daha rahat olurum diye..:27:

sevmediğin yapamadığın bölümde gitmiyor işte yürümüyor ben işletmeye ne hayallerle gitmiştim hoş bi meslek tanımıda yok ortacı gibi bütün sektöre hitap ediyosun :37: bende geçen sene anadolu adliyesinin katiplik alımına katıldım ama gördüklerim karşısında tek bir şey söyledim " ne denir ki" torpilsiz giren vardır illa ki de denk gelmedim ben. gözümüzün önünde hiçbir soruya cevap veremeyen kızı aldılar insan sevr in tarihini bilmez mi :) ben hepsini cevapladım bir tane yarım söyledim heycandan sonuç o kız 95 ben 48 :) umarım adaletten yana olursun sende.
yolun açık bahtın ak olsun ve ayrıca hepimizin.

Back