ben isteyerek yazmadım ya kodu hatalı girmişim bütün hemşirelik tercihimden arada bi o vardı sonra farkettim konu da açmıştım hayırlısı artık ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum çünkü hemşirelik için izin var sadece lisans mezunuyum tekrar bir 4 yıl istemediğim bölüm bakalım ne olacak
ben isteyerek yazmadım ya kodu hatalı girmişim bütün hemşirelik tercihimden arada bi o vardı sonra farkettim konu da açmıştım hayırlısı artık ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum çünkü hemşirelik için izin var sadece lisans mezunuyum tekrar bir 4 yıl istemediğim bölüm bakalım ne olacak
Atanacaktı yazmışım ya girecekti olacak o aklım fikrim atama olmuş :)))
marga rizeye atandım canım. Okursun okursun. atanınca kazanacağın paraların sıcaklığı okutur adamı :))
Bilmiyordum ya, hayırlısı olun afom..
Sen ondan bayadır yoktun buralarda..
Artık yolumuz rizeye düşerse pazara çıkarız..
Hımmm. Durumlar karışıkmış. Ama ben anne baba olsam kızımı kesinlikle öğretmen yapmak isterdim. Benim hemşire arkadaşım formasyon aldı öğretmen olarak atandı. Hemşire olarak atanmıştı çalışıyordu zor geldi. Nöbeti, hasta insanlar insanın yüreği kaldırmıyor. Ben hastaneye gidince o gün enerjim düşüyor.
Ailenizi ikna edebilirsiniz bence kpss de atama puanlarına bakın. Hangi bölümden mezunsunuz
afonun paracıklarını ben yicem sulanmaa
öğretmenlik çok kutsal bir meslek benim gözümde ama hani yiğidin gönlünde yatan aslan meselesi :) biraz düşünmeye ihtiyacım var sanırım kimsenin hakkına girmekte istemiyorum kayıt olmayarak
AnaaaAklıma birşey geldi
Şimdi afo atandıysa,parada alıyorsa,bu yaza kesin kocaya kaçar
Gelin olur hııııı
süleyman demirel işletme mezunuyum küçükken ille de öğretmen olacam derdim büyüdüm hemşire olcam dedim durdum ablam hemşire aksine oda öğretmen olmak istedi hep hayat işte bi garip :) bu arada kpss 2012 den 80 aldım ama gelmez sanırım :26:
margarikotin hangi üniversite ?
Marga ve ripo paralarıma sulanmayı zırnık koklatmam. Konuyuda değiştirmeyin mune ye şikayet ederim. Kib yaparım ona göreee
Marga ve ripo paralarıma sulanmayı zırnık koklatmam. Konuyuda değiştirmeyin mune ye şikayet ederim. Kib yaparım ona göreee
Diğer konunuda okumuştum hemşirelik çok istiyodun inş olur diye dua etmiştim sana :44: İnanırmısın sırf senn ismini gördüm diye girdim buraya oldumu acep diye.
Çok üzüldümBende hemşirelik okuyorum senin gibi bu kadar istekli bi meslektaşa sahip olmak isterdim..
Ama dicem o ki sırf geldi diye okumak zorunda değilsin. Ne kadar güzel olursa olsun istemedikten sonra...Kimsenin hakkınada girdiğini düşünmüyorum isteyerek yazmamışsın hem 2. tercihlerde o boş kontenjan dolar.
Eğer çook istiyosan bi daha deneyebilirsin.. Sevgilileeer
Her şerde bir hayır vardır. Hiç o canını sıkma. Eski konularına şöyle bir baktım zor bir ailede yaşıyorsun. Çok isterdim kendi bölümünden atanmayı ama 80 le 4001 zor. Maliye müfettiş yardımcısı alıyor 2000 kişi ona girebilirsin ama girmenide tavsiye ederim.
Ki bence okul öncesi hemşireliğe bin basar
Eskişehir anadolu üniversitesi..
Okuduğum bölümde var, istatistik ve matematiksel bilimler okuyorumda, okul bitmek bilmiyo gitmediğim için..
Kayıt işlemleri başlamadan benim acilen gidip okul kaydımı aldırmam lazım.Çok işim var amma koşturacağım ha.. Öf..
Bu arada senin bölümün gayet eğlenceli bir bölüm..
Onu boya bunu boya onu çiz falan , rahat edersin..
Normalde ne istemiştin..
örgün olanı mı üniversite? kaydını neden alacaksın kaçıncı yılın ki. ben hemşirelik istedim de olmadı umarım sen severek okursun
Şu dakkaya kadar okuma hevesim yoktu kuzum..
Devam etmeyeceğim, daha doğrusu etmek istemiyorum. Açıköğretim yazıp ,okul bittikten sonra direk adliyeye işe gireceğim..
Bi avukatın doğrultusunda bu bölümü yazdım zaten.O yol gösterdi..
Yoksa benim alanım fen.
istatistik gibi zor bir bölümü bırakıp , adalete gidicek kadar kafayı sıyırmış değilim.
Ama o istatistikte olasılık diye blog dersim vardı..
İntegral türev limit ve diğer mat 2 mat 1 konularım tam ve çokta severim mat 2 yi..
Ama gel gör ki olasılığı hayatta yapamam.
Hocasıda gıcıktı.Bi iki dersine girmiştim okulun en başlarında..
Ama o dersi hayatta veremezdim..
Boşu boşuna kalmasına gerek yok. 4 yıllık bölümü bırakıp 2 senelik bölüme gidiyorum. Bu apayrı bu manyaklık . Ama böyle olsun istiyorum.Daha rahat olurum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?