2013 ÖSYS Sonuçları Açıklandı

Hayırlı uğurlu olsun.
Adalet bölümüne yerleşmişim..
Şaşırdım

Tüm kazananlara hayırlı olsun.

İyi haber artık bi üniversitelisiniz

Kötü haber yds ales kpss gibi sınavların sizi beklediği :))

Marga hayırlı olsun canım. Akıllı ol o bölümü biter zınk diye atanırsın. Bırakıp gelme yine zopalarım

canım ya istemiyorum hemşirelikten başka bir şey kayıt olmıcam olsam da dondurucam kpss abanıcam artık of

sen daha iyi bilirsin tabi. yine de ailenle bir konuş fikirleş
belki gidersin canım:26:

canım ya istemiyorum hemşirelikten başka bir şey kayıt olmıcam olsam da dondurucam kpss abanıcam artık of

Kazandıysanız okuyun bölümünüzü sonuçta yazmasaydınız biri o bölüme isteyerek atancaktı. Kul hakkına girmeyin.

Ayrıca okul öncesi öğretmenliği şahane eğlenceli birşey ve kpss de en düşük puanla atanan öğretmenlik bölümü.

En azından okumaya başlayın bölümü sevemezseniz okurken tekrar sınava girip istediğiniz bölüme geçersiniz.

Son düzenleme:
Marga hayırlı olsun canım. Akıllı ol o bölümü biter zınk diye atanırsın. Bırakıp gelme yine zopalarım

annem bakma sen afoya neler çekiyorum her gün bilsen
oku sen hemen atanırsın

Afom , okulu kazanıyoruz kazanmasına da bende hiç okuyacak göz yok be anam..
Bana bi çalışma programı hazırlayın birşey yapın , okumaya teşvik edin..
Zehir gibi aklım boşa gitmesin..

Bitircem söz,vizeleri finalleri kontrol edersin. Anca öyle adam olur okurum ben

Rengina , valla adamı soğutuyo ya Şuan okumadan atanmanın derdine düşürdü bizi
Aman bitireyim de gerisi mühim değil..

Afo ayrıca sen atandın mı ya,ben sormayı unuttum..:26:

Atanacaktı yazmışım ya girecekti olacak o aklım fikrim atama olmuş :)))

marga rizeye atandım canım. Okursun okursun. atanınca kazanacağın paraların sıcaklığı okutur adamı :))

ben isteyerek yazmadım ya kodu hatalı girmişim bütün hemşirelik tercihimden arada bi o vardı sonra farkettim konu da açmıştım hayırlısı artık ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum çünkü hemşirelik için izin var sadece lisans mezunuyum tekrar bir 4 yıl istemediğim bölüm bakalım ne olacak

Canmm emın ol hemsırelıkten cok daha rahat edeceksınn ,, zamanında babamda bana ılle hemsırelık yaz demıstı ama ben okul oncesı yazmstm smdı atandm cok rahatım.. Hayırlı olsun

öğretmenlik çok kutsal bir meslek benim gözümde ama hani yiğidin gönlünde yatan aslan meselesi :) biraz düşünmeye ihtiyacım var sanırım kimsenin hakkına girmekte istemiyorum kayıt olmayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…