Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki lafın belini kıralım dıye sayfaya geldim,ohooo kimseler yok
gecimsiz bı sen varsın bebeım ama sen de bnı kaale almıyorsun,yenıler gb yaparım trıp atarım bı daha gelmem derım,ama yapmam kıyamam ben sana,gelirim ki yıne canım sıkılır bnm
mutfaga gıdem iş güç yapam barı
Hu hu....:122:......
ne demek gaale almıyorsun seni alttan alıyorum ben :86: :86:
napıyon bakam
Gecimsiz bacim halsizim bole grip belirtileri var ne biliyim..
Vavemide özledim
Purcak ya hakketen bende hatirladim simdi ayseye hala cok uzuluyorum, o kazen muhabbetinid hatirladim.biseyler yazmistim hatta ama o zamanlar kimseyle muhattap olmuyodum yazip yazip cikiuodum arada..kimdi kazene cikisan ya usenmesem donup aricam simdi ha
Repuuu iyi yolculuklar yivrim gel bakalim sagsalim..
Gecimsiz bacim halsizim bole grip belirtileri var ne biliyim..
Vavemide özledim
Purcak ya hakketen bende hatirladim simdi ayseye hala cok uzuluyorum, o kazen muhabbetinid hatirladim.biseyler yazmistim hatta ama o zamanlar kimseyle muhattap olmuyodum yazip yazip cikiuodum arada..kimdi kazene cikisan ya usenmesem donup aricam simdi ha
Repuuu iyi yolculuklar yivrim gel bakalim sagsalim..
kendımı candy crusha verdım,bol bol şeker patlatıorum arada da gıdıp nehırı sallıorum yenı hayat tarzım bu
geçimsiz repu gıttığine göre partı fılan mı versek özgür hıssettım bı an
o kazen muhabbetinde adamı savununca bana biri özelden sen kazen misin demişti karnım burnumda ne kadar masumdum oysa ki
ben de özledim vave yi ya :86: :86: :86:
o kazen muhabbetinde adamı savununca bana biri özelden sen kazen misin demişti karnım burnumda ne kadar masumdum oysa ki
ben de özledim vave yi ya :86: :86: :86:
bence de hemen bir polemik başlatalım biriylen ne deeesin?
Burcagim sagol canim dusundugun icin.. Oglum daha iyi cok sukur bugun. Antibiyotik ishal yapmis.yikadim yine biraz once mecburen. cok batikti alti. Simdi ayagimda salliyorum.uyudu cok sukur.burnu da akti iyice banyoda buhardan. Cikinca da hupturduk.simdi iyi gibi.. Kocam da biz banyodayken bulasiklari yikamis canim benim.. :)aman tahtaya vurayim da nazar degmesin.. Kizlar antibiyotigi keseyim mi..
kimin buzluğu süt doluysa o başlatsın,bnmkınde hiçç yokk
kimin buzluğu süt doluysa o başlatsın,bnmkınde hiçç yokk
benimm hatta yer kalmadı komşularınkine koyuyorum o derecede :86: :86:
Sen varmiydin o zaman cakalll kesin hatirlarsin o cikisan kimdi erkek istemiyoruz bit bit diyenn..
Laptopu bataryalimi kullaniyosun bataryasizmi?
o zaman sen başlat yavrum ilk saldırı hakkı senin
ben demedim adam kalsın dedim geçinip gideriz diye :86: hemen kovdular :86:
bataryalı kullanıyorum çıkarayım elektriğe mi takayım?