2013 Mayıs KPDS ve Mart ÜDS ye calisma günlüğümüz

Kimseler yok ama gelirsiniz ümidiyle yazıyorum kızlar:)

Sabah 30 soruluk bir phrasal verb testi çözdüm. Bir ingilizce haber okudum. Öğlen kursa gittim yeni geldim sayılır. Günün yarısında kursta olunca kafa şişti tabi bu akşam bişey yapmayı düşünmüyorum açıkçası. Bende durumlar bugünlük böyle.

Bu arada yeni sınavın içeriği kpds ve üds gibi olcakmiş bir fark yok yani, bu iyi haber:)

Sevgili günlük,

Benden başka yazan olmadığına göre sahiplenebilirim seni

Sabah 30 soruluk bir kelime testi çözdüm ve yine yine günün yarısında kurstaydım. Bugün çok sıkıcı ve yorucu geçti. Birazdan reader at work ten bir tane metin okurum bugün başkada birşey yapmam. Yarın görüşürüz yavrıcım

Hevesle başladım ama burda kimseleri göremeyince sıkılıyorum

Bugün sebep sonuç bağlaçları konusuna son kez bakıp kapattıp sıktı artık çünkü. Zıtlık bağlaçları konusunu bitirdim ve 20 sorulur bir test çözdüm. En çok çıkmış kelimeler listem sürekli önümde zaten ezberledikçe çizik atıyorum üstüne. Bayağı dolmaya başladı üzerleri Zıtlık bağlaçlarına yatmadan son kez bakıp o konuyuda kapatıcam bugün. Bu kadar:)

Ben de bir türlü başlayamadım çalışmaya ama artık haftasonları başlayacağım sınavı da öne çekmişler ( 2 ay var sınava artık sıkı çalışmam lazım benim de. Bende artık gelirim buraya :)) denemedenemebirkii sen hiç boş bırakmamışın buraları sınav tam değişmeden bundan çok yüksek bir puan almak istiyorum bende :))

Elbet birileri gelir diye konuştum kendi kendime:) Hoşgeldin sende:) Sınav 7 nisanda canım yani daha 3 aya yakın zaman var başla sende hadi.

Bugün biraz karmaşık çalışmalarım oldu, konu çalışmadım. Test çözdüm biraz tense, biraz passive, birazda bağlaç. En çok kelime testi çözdüm bugün birde readerdan bir konu okudum. Bir konu az ama sıkılıyorum ben ordaki konuları okurken:/

selam kızlar bende geldim baya geç kaldm çalşmaya ama ne yaparsam kârdır inşallah başlayabilirm bende çalışmaya, bu arada yds örnek soruları da yayınlanmış..

Kızlar ben sadece haftasonları kelime ezberliyorum o kadar, maalesef tam odaklanamadım çalışmaya. İçimden pek gelmiyor. Hafta içi işten gelince de halim olmuyor ama inş. bu haftasonu biraz daha fazla çalışmayı planlıyorum.

Hoşgeldin eylul2422:) Geç sayılmaz asılırsan halledersin.

denemem önemli olan kelime zaten bence. Ben ezberliyorum hemen unutuyorum:/

Bu ara yine saldım, o yüzden yazmıyorum burayada. Toparlanmam lazım. Hadi kızlar biraz gazlayalım birbirimiziii.

yaparız di mi yaaa valla süper bi gaza ihtiyacım var :))

Var mı bi çalışma planın? Tense'lerden başla derim ben, bi de çıkmış kelimelerden. Sende yaz her gün buraya bende gaza geliyim bi artık. Valla kursa döktüğüm paralara yazık:/

sen daha iyisin ama anladığım kadarıyla, deneme çözmeni tavsiye ederim bende, çıkmış soruların denemelerini çöz sonra hatalarını daha iyi görürsün hem sorulara da alışırsın, arkadaşım yapmıştı onun ing. iyidi gerçi ama böyle yapmıştı 80 aldı, benim de kelime eksiğim çok onları halletsem denemeye başlicam

Ah ben bi dizimi dizimi kırıp konuları bitirebilseydim deneme çözmeye başlıcamda. Bir günde bir konu bitmiyor yahu çok sıkılıyorum:/ Kelimeleride ezberliyorum ama çabuk unutuyorum canım ya ona çözüm yok gibi

kelimeleri düz ezberleyince çabuk unutuluyo ya ama onları çagrıştırcak anlamlar ver o zaman işe yarıyo, kelimelerin anlamlarına saçma senaryolar kuruyodum kafamda baya kalıcı oluyodu :))

kızlar çalışma programınızı yazar mısınız buraya yani çalıştığınız ve çalışcağınız konuların listesi falan bende ona göre çalışırım nerden başlicağımı bilmiyorm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…