Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
68,75 ile 70 i tek soruyla kaçırdım iyi mi.
gelde deli olma.
yok bu yılki sınavlar bana yaramadı.
seneye bakalım.
kızlar mrb.ben sonbahardaki kpdsye girdim bugün açıklandı ve 65 almışım moralim çok bozuldu.sınava hazırlanmış mıydım hayır hiç hazırlanmadım.ama bölümüm falan ingilizce,lisede ünide hazırlık gördüm bilmiyorum canımı sıktı hani yüksek almam gerekiyodu sanki benim.o kadar sene ingilizce gördüm demekki hiçbişey bilmiyomuşum.ilk kez girmiştim ve süre bol olmasına rağmen benim yetişmemişti.o paragrafları da yapsaydım daha iyi olabilirdi
başka giren var mı sonuçlar nasıl
evet 2 sene geçerli süresi bitti onun. Ama olsun bir sonrakinde hedefim daha yüksek çalşcam da.denemem hayırlı olsun puanın olsun bir deneyim oldu peki şimdi senin aldığın 82 puan geçerliliğini yitirdi mi?
nasıl yani aldığın puan 2 sene mi geçerli dil tazminatı için 5 yıl diye biliyordum ben. bugün ösym nin sitesine girdimde büyük şehirlerde oluyormuş kpds sınavı yani burda yok. neyse olsun ben evde birkaç kelime ezberleyeceğim yine de zararı olmaz. bugün wordtest diye bir site var oraya üye oldum demo olarak biraz kelime çalışması yaptım. siz de bakabilirsiniz aslında o siteye. birkaç yıl önce de üye olmuştum girerdim. yarım saat kadar çalıştım ordan. canım sen de yazsana buraya ezberlediğin kelimeleri benim de bir fikrim olur aslında iyi olurevet 2 sene geçerli süresi bitti onun. Ama olsun bir sonrakinde hedefim daha yüksek çalşcam da.
iş başı ne zaman yapıyorsun sen de onun heyecanı vardır şimdi ondan odaklanamışsındır :)ev misafir kaynıyor bir türlü başlayamadım çalışmaya odaklanamadım da açıkçası içimden çalışmak pek gelmiyor. Misafrler gidince plan yapıp istemesem de çalışırım artık.
nasıl yani aldığın puan 2 sene mi geçerli dil tazminatı için 5 yıl diye biliyordum ben. bugün ösym nin sitesine girdimde büyük şehirlerde oluyormuş kpds sınavı yani burda yok. neyse olsun ben evde birkaç kelime ezberleyeceğim yine de zararı olmaz. bugün wordtest diye bir site var oraya üye oldum demo olarak biraz kelime çalışması yaptım. siz de bakabilirsiniz aslında o siteye. birkaç yıl önce de üye olmuştum girerdim. yarım saat kadar çalıştım ordan. canım sen de yazsana buraya ezberlediğin kelimeleri benim de bir fikrim olur aslında iyi olur
iş başı ne zaman yapıyorsun sen de onun heyecanı vardır şimdi ondan odaklanamışsındır :)
Kızlar bende Kpdsye hazırlanmak istiyorum altyapı 0 ama çalışırsam başarırım biliyorum bana en baştan çalışabilmek için kitap tavsiye edermisiniz şimdiden teşekkür ederim:)))
dört gözle bekliyorum senin işe başlamanı :)dil tazminatı için 5 yıl geçerli ama ben sınava o amaçlı girmemiştim. Diğerleri için 2 yıl geçerli ama ben o puanı kpssde de kullandım şimdiki işime girerken yani. kpss için de 5 yıl geçerli imiş.
Sanırım dil tazminatı için önceden sınava girmeden ne için girdiğini belirtmen gerekiyor.Dil tazminatı için olduğunu belirtmek gerekiyor sanırım.
evet o da var tabi :)) sanırım 2013 te başlayacağım tam bir tarih vermediler ama yeni yıl gibi olur dediler.
valla başlayında bana yol gösterin ya ben de ingilizce çalışmak istiyorum tam motive de olamadım. nereden başlayacağımı da bilemedim. fononun bir gramer kitabı var ondan başladım bugün. siz nereden hangi kaynaktan başlayacaksınız?bende kısmetse yarın başlayacağım.
valla başlayında bana yol gösterin ya ben de ingilizce çalışmak istiyorum tam motive de olamadım. nereden başlayacağımı da bilemedim. fononun bir gramer kitabı var ondan başladım bugün. siz nereden hangi kaynaktan başlayacaksınız?