2013 mayıs gelini :)

hulyashsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
23
6
38
Kızlar merhaba,siteyi uzun zmandır takip ediyorum ama üye olmaya hiç zamanım olmadı..ben 2013 Mayıs ayında ( inşallah) evleneceğim düğün mekanı olarak karar veremedim hala..Anadolu yakasında şık,ferah,kaliteli bir düğün salonu yada mekan arıyorum bilginiz varmıı ? Kır düğünü düşünüyordum ama inanılmaz pahalı ve ben kır düğününe harcayacağım parayla neler alırım neler :)bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorummm...sevgiler

ben de haziran geliniyim kısmetse...

zigana ve laila salonlarını önerebilirim nispeten salon konseptinden uzak mekanlardır canım ... ama mayısa gun bulabilir misin onu bilemiorum işte :26:

ben de haziran geliniyim kısmetse...

zigana ve laila salonlarını önerebilirim nispeten salon konseptinden uzak mekanlardır canım ... ama mayısa gun bulabilir misin onu bilemiorum işte :26:

merhaba, ilgin için teşekkür ederim.ziganayı biliyorum salonları çok küçük ,fakat laila yı ilk defa duydum.vals düğün salonu var orası geniş ve ferah.pendik maltepe kartal civarında bildiğin yerler varmı?

selam kızlar bende kısmetse mayıs geliniyim, bakıoruz şu an biz kokteyl düşünüoruz

bende mayıs sonu yada haziran bası gelini olacagım, avrupa yakasında bakıyoruz kokteyl olacak büyük ihtimalle fakat henüz bir yer bulamadık hem bütcemize hem gönlümüze uygun..

Kızlar merhabaaaaa :)

Allah nasip ederse mayıs gelini olacağım. Kokteyl, nikah, düğün hepsi bir arada olacak şekilde organizasyon yapıyoruz :)

Topkapı suriçi tesislerine bakmayan varsa tavsiye edebilir.

Hepimize hayırlı olsun şimdiden :)

bende kısmetse mayısta evlencem bizde kokeyl nikah düşünüyoruz. avrupa yakasında fiyatlar ne durumda bilgisi olan varmı.

merhaba,
hemen bostancı köpürüsünün üst kısmında salon selay var. görümcemin düğünü orda olmuştu. hem çok büyük. hemde gayet şık ve nezih oluyor. özellikle akşam düğünleri.
bende Allah kısmet ederse haziranda evleneceğim. ama bizimki kır düğünü olacak polonezköyde. dediğim gibi selay' a bakabilirsin

selam bende 2013 mayıs geliniyim inşallah. sanırım hepiniz istanbulda bakıyorsunuz mekan bende istanbuldan adanaya gelin gideceğim o yüzden kına gecemi istanbulda yapıcam düğünüm adanada kır düğünü olucak inşallah....

Ben de 2013 eylül geliniyim. Sabancı Öğretmenevi'ni düşünüyoruz ama orada hiç düğüne gitmedim. Nasıl olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…