Selamm 31 mart geliniyim allahin izniyle:)
hazirliklarin nasil gidiyor?? :) , biz balayina ADAM&EVE ye rezervasyon yaptirdik, dügünden 3 gün sonra gidicez allahin izniyle:)
hazırlıklar süper canım, adam&eve harika gerçekten benimde istediğim bir yerdi ama tarih oraya gitmek için uygun değil diye düşündüm. o mevsimde antalyada pek bir alternatif yok gibi görünüyor.
sevindim:)) nerdensin?? eviniz falan hazirmi?? bizimde hazirliklar full devam ediyor :)cogu sey bitti sayilir sükür
hayir canim kim dediyse yanlis demis, bizim bir cok arkadasimiz giti cogu 11 12ci ayda bile giti, havalar öyle karli buz gibi olmuyormus
gezilcek bir cok yer var ve mevsim degisikligide olsa cok süper gectigini anlatilar hep.. yani öyle cok soguk olmuyrmus ilik - sicak dediler hep:)
bizde senin gibi düsünüyorduk ama okadar cok güzel aktivitäler gezilcek yerler varmiski ve kis olmuyor antalya hicbizaman (bir kac kere gittim kisin:) )
tabi yine tercih herkez kendi bilir:)
siz nereye gidiceksiniz?
Canim ben istanbul silivride oturuyorum. Nisanlim bayrampasada ama buz silivride oturucaz o hergun gidip gelecek biraz zor olacak ama bende burda kendi isimi yapiyorum birakamiyorum. Sen nerdesin? Evimiz henuz hazir degil dun 5-6 daire baktik kiralik daha karar veremedik. Ama bicok eksigimi tamamladim mutfak esyalari yatak dosek nevresim uyku seti falan surekli aliyorum eksikleri. Gecende nisanlim gidip buzdolabi ve camasir makinesini almis gonderdi depoya koydum. Bakalim ugrasiyoruz yavas yavas. Sen neler yaptin? Gelinlik falan karar verdinmi? Antalyaya her sene 2 defa gidiyorum ben is icin, mart ayindada gitmistim denize falan girilmiyo biraz serin oluyo yazin coskusu olmuyo daha sakin bide hep gittigim bir yer oldugu icin farkli bir yer olsun istiyorum. Gemi turlarina bakiyorum yada 2-3 gunluk yurtdisi turlar hicbiri olmazsa kar tatili yapalim dedik uludaga falan kayaga gidelim dedik onada annem pek razi degil yeni hasta olursun kadin hastaliklari falan olur soguktan diyo yeni evli olunca daha farkli oluyomus nedense sanki simdi gitsek hasta olmayiz gibi ne bileyim cok kararsiz kaldim
hmm anliyorm canimm tercih meselesi tbiki:)
benim gelinligim hersyim hazir, ceyzleri tamamlamaya calisiyorum iste:)
bizde henüz ev tutmadik bakiyoruz.. öbür ay dösicez evi insallah, bitane bulduk gibi ya hayirlisi:)
bende nisanlimda almayada yasiyoruz:) hmm annen hakli canim karda kista hasta olursunuz yani ben tercih etmezdimm
sizin için balayı yurtdışında tatil olmuş oluyor yani ne güzel :)) bende gelinlik için ölçü vermeye gidicem haftaya model hazır sadece dikimi kaldı. dünde gittim mutfak elektroniklerini aldım. baya toparladım ufak tefek şeyler kaldı
evet canim öyle olcak insallah:) sevindimm biran önce gelinliginide halet icine sinerek zamanli biter hem iyi olur senin icin:)
bende diktirdim sükür istedigim gibi oldu..:)
evet benimde listem epey azaldi bu hafta sonu yne gidecem alisverise bakalim:)
Varmi gelinliginin fotografi?
malesef canim beyaz carsafa sarip depoya astik :)
Hayirlisiyla en mutlu gununde giymeyi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?