iyiyiz işte kayracım neolsunn sen nasılsın?
yani bu teori yanlışşşşş
ama cnm ben zaten bebek sağdaysa erke soldaysa kız diye biliyorumm :44::44::44::44::44::44:
hoşbuldum canım...yok o teori yanlış değil istisnalar olabiliyor ama genelde doğru ben ikisinede baktım tuttu.birde yaklaşık 1000 kişi katılmış 970 kişide tutmuş.tesadüf olamaz bence...usg lerimi çekip yüklerim bir ara bakarsınız...
deli gibi temizlik yaptım mutfak dolaplarına kadar sildim şimdi azıcık karnım kasıklarım ağrıyor am iyiyim.akşamada misafir var iftara...senden ne haber???
şükürler olsun gülüm.rüyandı tam anlatmamışsın ama hayra çıksın diyelim...
selam bayanlar nasılsınız?
tatlım hoşgeldin ne olsun işte pazar günü kendimi temizliğe verdimbirde istanbulda güzel bir yağmur yağdı hava serinledi ohh mis toprak kokuyor
aminnn... korkuyorum rüyalar anlatılınca gerçek çıkarmış diye saçma bişiy duymuştumm..o yüzden içim gidiyo anlataym diye dee ..
yarın iftara bi dünya misafirim war öbür gün hastaneye gideceğim sonraki günler temzilikle geçer cuma günüde hastaneye ordan da ankara yolcusuyum artıkk yorucu bir hafta beni bekliyorrr Allah yardımcım olsunn
Slm tatlı anneler
Ben Aralık annesi olacağım inşallah. Topiğinize misafir olarak bi uğrayım dedim.
Mesajlarınıza göz atınca kendii halim geldi gözümün önüne.Bu ilk bebeğim olacak, o yüzden çok heyecanlı ve meraklydım.Şimdi size göre tecrübeli sayılırım demiYardımcı olabileceğim bişey varsa buralardayım Yaşadığınız güzelliğin tadını çıkarmaya bakın.
Benim ilk 3 -3,5 ay çok sıkıntılı geçti.Bulantılar,tiksinmeler,mide rahatsızlıkları,kilo kaybı,halsizlik..Hiç geçmeyecek sanıyordum, ama çok şükür son 1 ayda yavaş yavaş azalmaya başladı. 17.haftadan itibaren de ufak ufak bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.Başlarda emin olamıyordum, ama sonraları sıklığı ve şiddeti artmaya başladıkça anladım.Şimdi yavrumu günde birkaç kez çok rahat hissediyorum, bazen bi başladı mı durmak bilmiyor,arka arkaya vuruyorHatta karnıma elimi koyduğumda artık dışardan bile anlaşılıyor hareketleri. Öyle güzel bi duyguymuş ki bu... Asla tahmin edemezdim...Çok şükür ilk aylardaki sıkıntılarım azaldı, hareketlerini hissetmeye başlayınca hamile olduğumu anladım. Darısı başınıza, hepinize sağlıklı,mutlu hamilelikler diliyorum...
ankaraya tatile mi??ne kadar kalacaksın??e ben seni mereak ederim
bende valla yeni oturdum eşim delirdinmi diyor...aman can sıkıntısı onlarıda parka yolladım oturdum...
Slm tatlı anneler
Ben Aralık annesi olacağım inşallah. Topiğinize misafir olarak bi uğrayım dedim.
Mesajlarınıza göz atınca kendii halim geldi gözümün önüne.Bu ilk bebeğim olacak, o yüzden çok heyecanlı ve meraklydım.Şimdi size göre tecrübeli sayılırım demiYardımcı olabileceğim bişey varsa buralardayım Yaşadığınız güzelliğin tadını çıkarmaya bakın.
Benim ilk 3 -3,5 ay çok sıkıntılı geçti.Bulantılar,tiksinmeler,mide rahatsızlıkları,kilo kaybı,halsizlik..Hiç geçmeyecek sanıyordum, ama çok şükür son 1 ayda yavaş yavaş azalmaya başladı. 17.haftadan itibaren de ufak ufak bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.Başlarda emin olamıyordum, ama sonraları sıklığı ve şiddeti artmaya başladıkça anladım.Şimdi yavrumu günde birkaç kez çok rahat hissediyorum, bazen bi başladı mı durmak bilmiyor,arka arkaya vuruyorHatta karnıma elimi koyduğumda artık dışardan bile anlaşılıyor hareketleri. Öyle güzel bi duyguymuş ki bu... Asla tahmin edemezdim...Çok şükür ilk aylardaki sıkıntılarım azaldı, hareketlerini hissetmeye başlayınca hamile olduğumu anladım. Darısı başınıza, hepinize sağlıklı,mutlu hamilelikler diliyorum...
sanırım yemek hazırlamam lazımsiz dewazm edin kızlar ben arada uğrarıımm
tmm işte gülüm usg de solda çıkan bebek sağda sağda çıkan bebek soldadır abdominal usg de.vajinal bakarsan aynısı yön değişmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?