2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ikili test için en uygun 12. haftanın içiymiş doktorum öyle demişti ve bi kaç yerde daha okudum ben

öylede gülüşüm 19 bayram ben 18inde 12. haftama giriyorum cumartesiye denk geliyo 3 günde bayram tatili 22sinde desek 11+5 oluyo olurmu ki randevu bulabilir miyim 12. hafta için son 1 günüm kalmış oluyo

evet canım kız çıkıyor...

öylede gülüşüm 19 bayram ben 18inde 12. Haftama giriyorum cumartesiye denk geliyo 3 günde bayram tatili 22sinde desek 11+5 oluyo olurmu ki randevu bulabilir miyim 12. Hafta için son 1 günüm kalmış oluyo

ideal zaman işte..tam zamanı....neyi dert ediyorsunki gülüm??14.haftaya kadar yapılıyor...senin gideceğin zaman süper olur.

kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım

evet doğru çıkıyor benim bebeişlerdede doğru çıktı.geçen rose muydu hatırlamıyorum dedi ben başta yok falan demiştim ama araştırdım doktorumada sordum güldü yok demedi.hayırlısı bakalım:)))YOK CANIM KASIĞINA FALAN KOYMUYORSUN KARŞIDAN BAKIYORSUN BEBEK SOLA YATKINSA ERKEK SAĞA YATKINSA KIZ....KARINA KOYULARAK BAKILMIYOR...

Son düzenleme:
ideal zaman işte..tam zamanı....neyi dert ediyorsunki gülüm??14.haftaya kadar yapılıyor...senin gideceğin zaman süper olur.
hmmm geç olcak diye korkuyodum yada kendime bahanede arıyo olabilirim en son 7+5de gördüm bebişimi kanamam felan oldu eşimde olmaz zamanını beklicen diyo bayram sonu gitcezdiyo neyse bayram sonu gidek barim

senin bebiş ne tarafta baktın mı gülüm?

eeee karına koymazsak benim solda oluyo yani erkekkk ama bunun doğrusu ne??????????

ben demiştim canım elinde bakıyordan sol erkek sağ kız oluyor.. baktım benimki erkek

Son düzenleme:

bu konuyla ilgilenen yok mu bilgisi olan alan kullanan ??????

ayyyhhh ne olacak benim bu halim 2,5 kilo almışım (((

var mısın benle yarışa hııı ya kuzu doktor benim kiloyu cok buldu heralde hamur işinden makarna pilavdan uzak dur dedi ama inadına yapar gibi valla dün 2 tabak makarna yedim gözleme yapmıstım onlardan da attım eşimde yeme diyip duruyor bende diyorum öleyimmi aclıktan ne yiyim valla bende 9 ay sonra top gibi bişey olurum böyle gidersem boyum da uzun değil 1,60

ehehe ben de ben deeee. ama ben 40 kilo ile hamile kaldigim icin seviniyorum birazcik.

yawru sen nasıl bişeysin yaa 40 kilo ne demek kemiklerin sayılıyordur Allah bilir. boyun kac peki ?

Eğer karnımıza koyarak bakıcaksak farklı oluyo ama ,nasıl ki o iyce bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…