ikili test için en uygun 12. haftanın içiymiş doktorum öyle demişti ve bi kaç yerde daha okudum ben
ayyyhhh ne olacak benim bu halim 2,5 kilo almışım(((
selam kızlar, aranıza birkaç gün önce katıldım, fazla bir şey yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı.
Kayra ben de rus ve çin takvimine baktım da, kız çıktı, acaba yanlış bakmış olabilir miyim, sana zahmet bir de sen bakıversen.
30-08-1982 eşim
08-07-1987 ben
sat 10 haziran
öylede gülüşüm 19 bayram ben 18inde 12. Haftama giriyorum cumartesiye denk geliyo 3 günde bayram tatili 22sinde desek 11+5 oluyo olurmu ki randevu bulabilir miyim 12. Hafta için son 1 günüm kalmış oluyo
ehehe ben de ben deeee. ama ben 40 kilo ile hamile kaldigim icin seviniyorum birazcik.
toplamda 10-12 kilo alırım diyordum ama benim için hayal oldu(( 9 ay bittiğinde ben tostoparlak yusyuvarlak bişi olacam sanırım (((
kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım
hmmm geç olcak diye korkuyodum yada kendime bahanede arıyo olabilirim en son 7+5de gördüm bebişimi kanamam felan oldu eşimde olmaz zamanını beklicen diyo bayram sonu gitcezdiyo neyse bayram sonu gidek barimideal zaman işte..tam zamanı....neyi dert ediyorsunki gülüm??14.haftaya kadar yapılıyor...senin gideceğin zaman süper olur.
evet doğru çıkıyor benim bebeişlerdede doğru çıktı.geçen rose muydu hatırlamıyorum dedi ben başta yok falan demiştim ama araştırdım doktorumada sordum güldü yok demedi.hayırlısı bakalım:)))
eeee karına koymazsak benim solda oluyo yani erkekkk ama bunun doğrusu ne??????????evet doğru çıkıyor benim bebeişlerdede doğru çıktı.geçen rose muydu hatırlamıyorum dedi ben başta yok falan demiştim ama araştırdım doktorumada sordum güldü yok demedi.hayırlısı bakalım:)))YOK CANIM KASIĞINA FALAN KOYMUYORSUN KARŞIDAN BAKIYORSUN BEBEK SOLA YATKINSA ERKEK SAĞA YATKINSA KIZ....KARINA KOYULARAK BAKILMIYOR...
ben demiştim canım elinde bakıyordan sol erkek sağ kız oluyor.. baktım benimki erkekevet doğru çıkıyor benim bebeişlerdede doğru çıktı.geçen rose muydu hatırlamıyorum dedi ben başta yok falan demiştim ama araştırdım doktorumada sordum güldü yok demedi.hayırlısı bakalım:)))YOK CANIM KASIĞINA FALAN KOYMUYORSUN KARŞIDAN BAKIYORSUN BEBEK SOLA YATKINSA ERKEK SAĞA YATKINSA KIZ....KARINA KOYULARAK BAKILMIYOR...
senin bebişNe tarafta baktın mı gülüm?
kayracık sen konyada merkezdemiydin şekerim ?
kızlarrrrrrr ne buldum bakın bakalım beğenecek misiniz ?
Angel Sounds El Dopleri Dinleyin & Kaydedin, fiyat 69,99VİRÜSTL/ad., İstanbul'dan satın alma imkanı
daha uygun fiyata bulan alan varsa yardımcı olsun ben almak istiyorum.9 ay boyunca sesini duymak müthiş olacak
ayyyhhh ne olacak benim bu halim 2,5 kilo almışım(((
ehehe ben de ben deeee. ama ben 40 kilo ile hamile kaldigim icin seviniyorum birazcik.
ben demiştim canım elinde bakıyordan sol erkek sağ kız oluyor.. Baktım benimki erkek
o halde benimde erkekkkkksolda canım....
evet kuzum konya merkezdeyim....
eeee karına koymazsak benim solda oluyo yani erkekkk ama bunun doğrusu ne??????????
kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?