2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar,

bende kaç gündür meraktan çatlamak üzereyim doktor randevum bayramdan sonra çünkü... dayanamadım kalktım başka bir doktora bebişi göremeye gittim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda birproblem yok Nazar yeni doktor ilaçlarımı değiştirmek istedi diğer doktoruma sormadan böyle birşey yapmayacağımı söyledim bozuldu yapcak bişi yok çünkü kendi doktorumu 2008 den beri tanıyorum ve çok güveniyorum....

pınarcığım hiç tedirgin olmadan kullan.hiçbir doktor bebeği riske atacak ilaç vermez.ben sürekli monural şase kullanırım mesela geçmez arkasından direk antibiyotiğe başlarım....hiç telaş etme....

aleyküm selam şekerim.ne diye doktoruma sormadan değişemem diyorsun kız deli....alsaydın reçeteyi eczaneden almazdın..deli...neyse gözün aydın sevindim kuzum...

hımm anladım şimdi güzel ağrılar onlar başlasam iyi olacak oturamıyorum uzanamıyorum yatamıyorum hafifler en azından sende dikkaty et canım

aleyküm selam şekerim.ne diye doktoruma sormadan değişemem diyorsun kız deli....alsaydın reçeteyi eczaneden almazdın..deli...neyse gözün aydın sevindim kuzum...

saol şekeerim kendi doktorumun istediği ilaçları sgkdan alabilmek için amcaya yazdırdımda ondan öyle cevap verdim yoksa takarmıyım sence :)))))

of benim zaten dişlerim hep problemlidir aslında hamilelikten önce gidip yaptırmadığıma çok pişmanım.benimde kanal yapılması gerek. fırça benim içinde kaçınılmaz gerçekten bütün hekimler farklı söylüyor insanın kafası karışıyor ben en iyisi dişçiden randevumu alayım bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar

slm kızlar ben geldim elektrikler kesilmişti şükür geldi bende hemen girip 2-3 sayfayı okuyup geldim.

bunları okudugum iyi oldu benimde dişlerde bu günlerde bi sızı var ama takmıyordum.ön iki dişime de ufak ufak dolgu yapılması gerekiyor.ön tarafları bir de 9 aya çürür heralde yaptırmam şart yani.anlasılan bayram dönüşü dişçi beni bekler

evet canım magnezyum eksikliğindendir sanırım bir dahaki gittiğinde verir.suya karıştırılıp içilen bir toz ama iyi geliyor.daha ne ağrılar olacak varyaa anne olmak böle bişey işte:)))

kayraaa gözümü korkutuyosun ama yaa aşk olsun

s.a kızar nasılsınız çok özledim valla sizleri ben geçen cumadan beri yoktum maşallah ne kadar çok konuşmuşunuz okumak mümkün değil benim cuma gecesi kanamam geldi doğru acile iğne hap derken kıpırdamak yasaklandı 1 haftadır annemlerdeydim evimide özlemişim valla inşallah sizler ve bebişleriniz iyidir benim kasığım karnımın alt kızmı ağrıyo ama sanırım rahim büyüdüğü içindir nede olsa buğün 10+1 olduk ayyy günler geçtikçe bebişim içimde büyüdükçe çok mutlu oluyorum ben kızlarrr ikili tarama testi için bu hafta hideyim mi yoksa bayramdan sonra 13 haftalıkken mi gideyim?

bizim topiktede kanama geçiren ammada çok oldu valla....geçmiş olsun gülüm.bence bu hafta git doktoruna.13 haftada pek önermiyorlar...bende 11+3 de gideceğim inşallah...

bizim topiktede kanama geçiren ammada çok oldu valla....geçmiş olsun gülüm.bence bu hafta git doktoruna.13 haftada pek önermiyorlar...bende 11+3 de gideceğim inşallah...

allah razı olsun gülüm valla kanamam olcak diye çok korkuyorum bogün 10+1 pazartesi benimde 10+3 olcak gitsem erken olurmu acaba

herkese selamlar kızlar.gününüz güzel olsun inşallah.bende dr tahlillerimi gösterdim çok iyi çok sağlıklısın maşallah dedi.bir tane vitamin hapı ve mide bulantısı ve kusma için ilaç verdi.bakalım o hapı denicem inşallah iyi gelir.bu arada yanımda sürekli poşet taşıyorum mide bulantısı için.dün akşam dışarı çıkmıştık poşetimi unutmuşum :) ve ben sokağa çıkardım ama çok utandım Allahım çok kötüydü yaa arkama bile bakmadan gittim.sizlerde öyle durum varsa poşet taşıyın çantanıza zor oluyor çünkü

evet erken canım ya...11.haftandasın ama erken olur.hemen bayram ertesi git ozaman.doktorun verdimi randevu???
aslında ben özel bi klinxiğe gidiyorum o 13. haftanda gel dedi ama orda ikili tarama testi yapılmıyo devlet hastanesinede hiç gitmedim şimdiye kadar napsam bilemedim bayram sonu kendi doktoruma gidip gerek görürsemi yaptırsam ki?

selam kızlar, aranıza birkaç gün önce katıldım, fazla bir şey yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı.
kayra ben de rus ve çin takvimine baktım da, kız çıktı, acaba yanlış bakmış olabilir miyim, sana zahmet bir de sen bakıversen.
30-08-1982 eşim
08-07-1987 ben
sat 10 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…