2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
simdilik baslamadi daha....bende endiseliyim iste niye baslamadi acaba:26::26:bebis iyi olsun baslamasa super olur
belki bebiş erkektir canım kötü düşünme bendede hiç bir belirti yok göğüslerim aşırı şişti oğlumda böyle olmadım we acıyo yatamıyorum dokunamıyorum bulantı falan desen hiçbişi yokkk

küçük fındıklar yaaaa konuşmayaaa bakk bende kızım olsun isytiyorum bi tanedeeee

insanın 9 ay midesi bulansa mecali kalmaz. allahım çok zor. inşallah bu sefer hiç mide bulanın olmaz. toplu yaşamışsın zaten

insallah yasamam bu sefer.bebisim iyi olsun yeter......ablasina bakmam icinde annesini fazla yormasin.

benim kiz daha 20 aylik anlamoyor tabii.eve gelince ne yapicak o konda endiseliyim........kiskanir herhalde.cunki tam 2 yas sendromunun ortasina denk geliyor 28 aya:26::26:

iki yaş sendromu beni tüketti mahvetti.hayatımda etmediği eziyeti etti bana.çok zor geçirdik biz allah yardımcın olsun.inan ancak uyuduğunda sever koklardım..o kadar hırçındı..çok ağlamıştım çok....

benim kiz daha 20 aylik anlamoyor tabii.eve gelince ne yapicak o konda endiseliyim........kiskanir herhalde.cunki tam 2 yas sendromunun ortasina denk geliyor 28 aya:26::26:
bakalim bende cok merak ediyorum seninkilerin arasinda fazla yas farki olmayacak bizde tam 4e girmis olacagiz

canim bende tek kizim anneme herzaman demisimdir bir kiz daha doguramadinmi sanki bana baci olurdu diye okadar cok eksikligi vardiki icinde tek olmak hic ama hic iyi degil ,benimde esiminde icine kiz doguyor ,ama bi erkek yavrumunda olmasini isterim ama yinede ne yalan söyleyim erkek cocuguna karsi icimde hic ama hic sevgi yok ,belki olursa onun sevigiside herseyi bastiracak

biz şu an o sendromun tam ortasındayızzz

kizimda inatci olmaya basladi.artik yetisemedigim cok zamanlar oldu.evin altini ustune getiriyor.yapma diyince inadina yapiyor.bende demiyorum artik.o dagitiyor.ben topluyorum.arada gelib yardim ediyor hanim efendiama cok yilisik benim kizim.butun gun opuyor beni ve babasini.uykudan bizi o operek uyandiriyor bazen

bakalim bende cok merak ediyorum seninkilerin arasinda fazla yas farki olmayacak bizde tam 4e girmis olacagiz

canim bende tek kizim anneme herzaman demisimdir bir kiz daha doguramadinmi sanki bana baci olurdu diye okadar cok eksikligi vardiki icinde tek olmak hic ama hic iyi degil ,benimde esiminde icine kiz doguyor ,ama bi erkek yavrumunda olmasini isterim ama yinede ne yalan söyleyim erkek cocuguna karsi icimde hic ama hic sevgi yok ,belki olursa onun sevigiside herseyi bastiracak

kizimda inatci olmaya basladi.artik yetisemedigim cok zamanlar oldu.evin altini ustune getiriyor.yapma diyince inadina yapiyor.bende demiyorum artik.o dagitiyor.ben topluyorum.arada gelib yardim ediyor hanim efendiama cok yilisik benim kizim.butun gun opuyor beni ve babasini.uykudan bizi o operek uyandiriyor bazen

benim kızımda eylülden hazirana kadar yarım gün kreşe gidecek biraz faydası olacak kreşin bana yoksa benimkide küçük çok zorlancaz çok

canım hamileymişsin :) çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende hamişim.:)) belki beni hatırlamazsan öykümü okuyabilirsin.20 haftalık bebeğimi kaybettim su kesesi yırtıldığı için.

bizimde beklenen doğum tarihi 02.04.2013 Allah izin verirse sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah...:)

canımsın valla geçende baktım bilemedim kuzum ya....nikin hep bumuydu??ama melek annesinin anne olacağı müjdesinden güzel müjdemi olur canım ya.rabbim beni ikinci kez anne yapıyor kısmetse.darısı sizlerin başına...aynı acılar uzak olsun...şefaatçimiz meleklerimiz....çok sevindim sağlıkla zamanında kavuş kuzuna...

aaynı benim oğlummya baabacım annecim diyo sürekli öpüyo oda yılışık yaniii fenaaa işini biliyo

benim kızımda eylülden hazirana kadar yarım gün kreşe gidecek biraz faydası olacak kreşin bana yoksa benimkide küçük çok zorlancaz çok

benim eltim o konulari hic dusunmez.ALLAH yardim eder diyor hep ve haklida,,,,oglu 17 aylikken kizi dogdu.kizi tam 2 yasinda 3 cocugu yapiyorve 3 doguruyum ondan 2 sene sonra birinide dogurub o sayfayi kapatacam insallah diyor

ilk bebişler kalmadı topikte. biz iki çocuklular kaldık galiba

bazen diyorumki bebeğimden önce ne yapmışım ben??ona bakarken dünyadaki en büyük karşılık beklenmeden sevilen tek aşk olduğunu görüyor defalarca şükrediyorum.ve diyorumki RABBİM HER KADINA ANLIĞI HER ERKEĞE BABALIĞI TATTIR.ESİRGEME KİMSEDEN BU YÜCE DUYGUYU....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…