merhaba, ilk soruna internetten şöyle bir baktım da pek zararı yok anladığım. Sivrisineğin kanını emmesinin de bir zararı olacağını sanmıyorum.
Ama bir arkadaşım hamilelileri ısırmazlar demişti, bak şimdi hayal kırıklığına uğradım :)
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
sabah saatin bes bucugu ve uyandım yok uyku muyku..bu sivrisinek bence yılların intikamını alıyor. ışığı açıyorum yok ne vızıltı var ne bişi kulağımdan uzak yerleri yiyo bugun daha güçlü bi ilaç alcam..demek ki istanbuldakiler şerefsiz sivriymiş:))
Ben çıkmışım sen yazmışsın, ancak şimdi gördüm. Ben de aynı durumdayım. Cumartesi ve dün biraz daha iyiyim ama normalde adım atasım yok. Progestan alıyor musun sen de? Bence beni o bu kadar kötü yapıyor.iyi akşamlar canlar
gece ,bsima nasılsınız kızlar...
ben çok keyifsizim,depresyon halindeyim resmen...
ne zaman geçer bu yhaa...
normal hayatı özledim desem:26:
Doktora sorma sansin var mı? Bence bir şey olmaz. Böylesi daha kötü...öyle bir yiyo ki beniii. olmaz bir zararı di mi yaaaa( bugun sıvılardan alcam böyle yaşanmıyor 12 de uyudum 5 te ayaktayım ( artı kaşınma da cabası
günaydınn arkadaşlarrr :) sabah sabah işe gelipte benim gibi ayakta uyuyan kaç anne var acaba :)hepimize bol sağlıklı günler olsun inşallah
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
günaydınn arkadaşlarrr :) sabah sabah işe gelipte benim gibi ayakta uyuyan kaç anne var acaba :)hepimize bol sağlıklı günler olsun inşallah
kızlar bişey sorucam size;çok afedersiniz ama sürekli bi geğirme halindeyim ve bu beni çok rahatsız ediyo..var mı sizde de?
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ... [/QUO
Gercekten çok üzüldüm canım allahım sabır versin
arkadaşlar ankara da yaşayıp da hangi doktora gittiğini söyleyecek var mıı :)
arkadaşlar ankara da yaşayıp da hangi doktora gittiğini söyleyecek var mıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?