2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

anladım canım evet erken bile gelebilir
dediğin gibi nasipse bir sonraki gidişimizde sorayım ben bu olayı..teşekkür ederim cevabın için

Kızlar, Esime bebek takvimini okudum, bebek 6 gr olmuş dedim, "bı tam altın kadar yani" dedi. Ağırlığınca altın takcak herhalde doğumda :)

Ben kusamam, ancak parmakla falan. Çok hasta olsam da öyle. O yüzden bu kadar kötü oluyorum diye düşünüyorum. Nitekim dün parmak desteğimden sonra gegirmem bitti.

ben parmak desteği versem kesinlikle çıkarırım,zaten zar zor bikaç lokma yiyorum çıkardıktan sonra hayatta ağzıma bişey sokamam..o yüzden başka şekilde çözmem lazım..

canım çok üüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun..

ben parmak desteği versem kesinlikle çıkarırım,zaten zar zor bikaç lokma yiyorum çıkardıktan sonra hayatta ağzıma bişey sokamam..o yüzden başka şekilde çözmem lazım..

Ben de öyle, ama bazen öyle bir raddeye geliyor ki kusayım da rahatlayayım diyorum. Dün çıkardıktan sonra bütün gun sadece bur dilim karpuz ve 1 tabak çorba yiyip icecebildim.

canım çok üzüldüm Allah sağlıcakla hayırlısıyla inşaallh en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin.Kendine dikkat et

Ben de öyle, ama bazen öyle bir raddeye geliyor ki kusayım da rahatlayayım diyorum. Dün çıkardıktan sonra bütün gun sadece bur dilim karpuz ve 1 tabak çorba yiyip icecebildim.

12.hafta 12.hafta deyip duruyorum,kaldı son haftam.inşallah düzelirim ve yemek yemeye başlarım.walla özledim şöle keyifli keyifli yemek yemeyi..

iyi akşamlar canlar

gece ,bsima nasılsınız kızlar...
ben çok keyifsizim,depresyon halindeyim resmen...
ne zaman geçer bu yhaa...
normal hayatı özledim desem:26:

hakkımızda herşeyin hayırlısı canım

Rabbim hayırsız olan hiçbirşeyi nasip etmesin deriz ya yüreğini ferah tut..

Bugun kayınvalıdemle evı sılıp supurduk ve belım agırdı tuvalete gıttım ve ıkı mınık kahverengı damla gelmıs ıstanbulda oldugum ıcın mecbur doktoruma sadece telefon edebıldık progestan mı oyle bısey kullansın dedı yarın doktorma gıdebılecegım ınsallah ama cok korkuyorum kızlar bebısımı bana bagıslasın rabbım

Cnm icini ferah tut yat dinlen ilaçla önlemini alabiliyorlar inşallah birşeyi olmayacak bebisine . Bırakın artık su temizlik olaylarını yahu evi üstün körü 1 gün sil 1gun toz al yeter

Cnm icini ferah tut yat dinlen ilaçla önlemini alabiliyorlar inşallah birşeyi olmayacak bebisine . Bırakın artık su temizlik olaylarını yahu evi üstün körü 1 gün sil 1gun toz al yeter

Inan kendı evımı supurmuyorum bıle ama haftanın 3 gunu bursada kendı evımde 3 gunu ıstanbulda kaynanamdayım Allah razı olsun bana bısey yaptırmıyor ama yapınca da ıtıraz etmıyor ne yapayım mecbur yapıyorum :/

dikkat edin fazla ayakta durmamaya çalışın.benim düşük tehlikesi olmadığı halde ayağa bile kalkmıyorum sadece ihtiyaç için kalkıyorum.sizde öyle yapın canınızı sıkmayın bebeğe inşallah bişey olmaz

bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm.inşallah allah en kısa zamanda bir bebek daha verir.herşeyde bir hayır vardır demek ki sizin için hayırlısı buymuş.biz burda her zaman yanınızdayız unutmayın sakın

Saolun dedıgım gıbı bana kalksa kıpırdamayacagım ama elımde degıl :/ ınsallah rabbım acısın bıze :/

canımm çok çok üzüldümne diyeceğimide bilemedim.. Allahım sana en yakın zamanda bir bebek versin inşallah..üzme sakın kendini sorunlu bebek olduğunda baştan vücut atıyormuş onu ....rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah...en yakın zamanda seni aramızda göreceğimize inanıyorum canım öptüm

sabah saatin bes bucugu ve uyandım yok uyku muyku..bu sivrisinek bence yılların intikamını alıyor. ışığı açıyorum yok ne vızıltı var ne bişi kulağımdan uzak yerleri yiyo bugun daha güçlü bi ilaç alcam..demek ki istanbuldakiler şerefsiz sivriymiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…