canım bana hep 16 mart demişlerdi doğum tarihi için şimdi 18 mart diyorlar. Bugün gittiğim doktora sordum neden diye bana geç yumurtlamışsındır dedi. Gayet normal görünüyor şuan dediği içinde okadar sıkıntı yapmadım 2 günü. Sen doktora gittiğinde muhtemel doğum tarihini sorarsın.hem merak etme annesi aceleci bir bebişse 21 martı bile beklemeden gelmeye kalkabilir.
geldikçe kusucam diye ödüm kopuyo..
Ben kusamam, ancak parmakla falan. Çok hasta olsam da öyle. O yüzden bu kadar kötü oluyorum diye düşünüyorum. Nitekim dün parmak desteğimden sonra gegirmem bitti.
Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
ben parmak desteği versem kesinlikle çıkarırım,zaten zar zor bikaç lokma yiyorum çıkardıktan sonra hayatta ağzıma bişey sokamam..o yüzden başka şekilde çözmem lazım..
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimRabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
Ben de öyle, ama bazen öyle bir raddeye geliyor ki kusayım da rahatlayayım diyorum. Dün çıkardıktan sonra bütün gun sadece bur dilim karpuz ve 1 tabak çorba yiyip icecebildim.
Cnm icini ferah tut yat dinlen ilaçla önlemini alabiliyorlar inşallah birşeyi olmayacak bebisine . Bırakın artık su temizlik olaylarını yahu evi üstün körü 1 gün sil 1gun toz al yeter
Bugun kayınvalıdemle evı sılıp supurduk ve belım agırdı tuvalete gıttım ve ıkı mınık kahverengı damla gelmıs ıstanbulda oldugum ıcın mecbur doktoruma sadece telefon edebıldık progestan mı oyle bısey kullansın dedı yarın doktorma gıdebılecegım ınsallah ama cok korkuyorum kızlarbebısımı bana bagıslasın rabbım
dikkat edin fazla ayakta durmamaya çalışın.benim düşük tehlikesi olmadığı halde ayağa bile kalkmıyorum sadece ihtiyaç için kalkıyorum.sizde öyle yapın canınızı sıkmayın bebeğe inşallah bişey olmaz
o zaman Allah yardımcınız olsun fazla yormamaya çalışın kendinizi.Saolun dedıgım gıbı bana kalksa kıpırdamayacagım ama elımde degıl :/ ınsallah rabbım acısın bıze :/
o zaman Allah yardımcınız olsun fazla yormamaya çalışın kendinizi.
merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisimrabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...
bende makineden alcam alcam unutuyorum. ısırmassınlar diye çarşafa sarınıyorum. bu nedenle hiç araştırmadım hiç bilgim yok. ama merak ettim zararı varmıdırki. ben doğal yöntem kullanıyorum canımyatıyorum vız yapıyo ışığı yakıyor iki patlatıyom sabaha kadar mışıl mışıl uyuyom yazlıkta odamız ufak kolay oluyor avlanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?