.canım hemen hemen aynıyız seninle benimde mart 1 di ama dr 25-26 şubat verdi doğum tarihini..
şunu dicem,ben kendimi zannediyordum 11 haftada 3 kilo alan,sen daha çok almışsın...ama sana şunu söyleyeyim dr bana dediki bu kadar hızlı kilo alınmaz bu vücudun su tutmasından kaynaklanıyor...
sen hissediyormusun şiştiğini?
ben bariz hissediyorum.ellerim ayaklarım ve karnım...hatta bacaklarımm...
ama ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün,galiba bununda etkisi var,eee kan hacmide artmaya başladı nede olsa
saygı duyarım ama uzun sac vitamin emmez.ucları kırık, uzun zaman kesilmeyen saç yıpranmıs bakımsız görünür yani vitaminsiz kalır sac ama kestirince toplar kendini çünkü oraya vitamin gider uyarılır.herkesin kendi bileceği bişey doktora da sormak lazım tabi bilinçli doktor bulmak lazım
cnm çok geçmiş olsun.dikkat etmek gerek.sen ayaklarını uzatmaya dinlenmeye dvm et.inş bişey olmaz.iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. Dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. Tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. Meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. Nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. Kabızlık cins. Ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. Yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. Ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. Böyle bişiyle karşılaşmadım. Bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. Anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. Bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
amaç aslında içini döküp biraz kendini rahatlatmak insan anlattıkça biraz rahatlar bence bunu dedikodu olarak görmeyelimde biraz dertleşme olarak görelim hamileyken sıkıntılar alınganlıklar biraz daha artar ben böyle paylaşımlarda bir sakınca görmüyorummarzu_mu günaydın ben 2 hafta önce gitmiştim 12 mm di öle hatırlıyorum.Allah yardımcın olsun fazla kendini strese sokma hayırlısı olsun.
bendede mide bulantısı özellikle sabahları çok kötü oluyor elimde çubuk krakerle yazıyorum bugünde benim yine iftar davetim var inşaallh 4. veson davetim...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bide acizane bir fikir olarak burda elti görümce şu bu falan eleştiri yani dedikoduları burda yapmasak başka topiclerde bunlar çokca konuşuluyordur sanırım...
Burda çok daha faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz ben farkında olmadan birçoğunu okumuş oldum ramazan ramazan boşverin bebişlerimizi ve kendimizi bu tür konuşmalardan uzak tutalım...
canım çoook çokk geçmiş olsun çok dikkat et kendineeeiyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. kabızlık cins. ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. böyle bişiyle karşılaşmadım. bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. kabızlık cins. ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. böyle bişiyle karşılaşmadım. bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
çok çok geçmiş olsun diş ağrısı felakettir..bol sabırlar diliyorum canım..tuzlu gargara yap,tuzlu kelle peyniri bastır dişine..eğer bunlar fayda etezse minoset alabilirsin .. Bende ilk düşük olmadan önce diş ağrısı cekmiştim doktorum sadece minoset kullanabilirsin demişti ordan biliyorum yine de doktoruna sor ya da 112 yi ara doktora danış ok canım öptüm[/QUOT
allah razı olsun gülüm çok fena ağrıyo minoset hafif mümkün deyil iyi gelmesi boşuna içmeyeyim dişimin çekilmesi lazım internetten araştırdım şimdi hamileliğin ilk üç ayında diş çekimi yapılmaz ikinci üç ay beklenir diyo iğne vuruluyo ya ama ben yarına çıkcak gibi değilim birde ben kan sulandırıbı kullanıyorum benim gibi olan ilk üç ay diş yaptıran varmı kızlar nolur bişey deyin
TATLIM MİNOSET KÖTÜ BİR İLAÇ DEĞİL ÇOK AĞIR DİŞ AĞRSI ÇEKTİĞİM ZAMANLAR OLDU HEMDE TEPİNİYORDUM AĞRIDAN MİNOSETİ İÇİNCE RAHATLATIYORDU.BİRAZ ETKİSİ KISA SÜRÜYOR YANLIZ AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN..
kızlar selam naber napıyonuz?..çok uykucu oldum bütün gün nerdeyse yatakta geçiyor bugün 4 te uyandım mesela..var mı benim gibi abartılı uyuyan? Birde ben kendi fotoğrafımı eklmek istiyorum avatar yerine nasıl yapcam beceremedim bi türlü :44:
cnm çok geçmiş olsun.dikkat etmek gerek.sen ayaklarını uzatmaya dinlenmeye dvm et.inş bişey olmaz.
amaç aslında içini döküp biraz kendini rahatlatmak insan anlattıkça biraz rahatlar bence bunu dedikodu olarak görmeyelimde biraz dertleşme olarak görelim hamileyken sıkıntılar alınganlıklar biraz daha artar ben böyle paylaşımlarda bir sakınca görmüyorumm
canım çoook çokk geçmiş olsun çok dikkat et kendineee
geçmiş olsun canım
imkanın oldukça dinlenmeye çalış ve kafana kötü düşünceler getşrme Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş..herşeyin hayırlısı olsun hakkında
gecmis olsun canimiyi pazarlar arkadaşlar
kızlar selam naber napıyonuz?..çok uykucu oldum bütün gün nerdeyse yatakta geçiyor bugün 4 te uyandım mesela..var mı benim gibi abartılı uyuyan? Birde ben kendi fotoğrafımı eklmek istiyorum avatar yerine nasıl yapcam beceremedim bi türlü :44:
Ben de kendımı subat annesı sanıp subat ayına yazıyordum ogrendım kı mart kuzusu olacakmıs bebıs o zaman buraya transfer oluruz
O zaman hosgeldık
Martın 15ınde tahmını dogum tarıhımız ınsallah ama bız sureklı uyuyor kusuyor ve hep belımız agrıyor hıc kıpırdayasımız bıle yok yerımızden bızım gıbı olan var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?