2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım hangi medilife ye gidiyosun? bende medilife ye gidiyorum..

canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?

ben yaklasık bir yıldır folbiol kullanıyorum ve hiç şişkinlik vs yasamadım.şişkinlik hamişlikten olmasın???

Güzel hamişler yaaa kaç gündür sorucam sorucam araya iş kaynıyo kimler nerden istanbul avcılarda olan varmı birde avcılar civarı iyi bi dr tavsiye edicek olan :d

Merhaba arkadaşım, ben de dün gittim doktora. Sadece kısa bir muayene ile bebeğin kalp atışlarını kontrol etti. Benden para almadı, kontrol randevusu dedi. (1,5-2 hafta önce de gitmiştim, kalp atışı için) Sonraki randevuyu 11. haftaya verdi, ikili testler için.

doktor banada folbiol verdi 10 gündür içiyorum kabızlık var ondan mı acaba
Ben de kullanıyorum. Folic Plus bulamayınca ona başlamıştım. Kabızlık sorunum yok. Hamilelik de kabızlık yapabilir bu arada.

Ben de de lekelenme vardı. Gittiğim her iki doktor da düşük yapacak olursan bunu anlarsın, acaba düşük mü yapıyorum demezsin. Çok ağrılı ve kanlı olur merak etme dediler. Benim lekelenmelerim vs bitti ve her şey yolunda gözüküyor. Darısı başına.

Ben kayıt olmadım, olmayı da düşünmüyorum :) Onlar gelsin bana :))) Bu arada artık tetanoza gerek yok diye biliyorum ben.

ben yaklasık bir yıldır folbiol kullanıyorum ve hiç şişkinlik vs yasamadım.şişkinlik hamişlikten olmasın???

bilmiyorum ki acaba bünyeden bünyeye fark edermi?

bencede şişkinlik folibolden değildir.
çünkü ben folidace kullanıyorum hamillelikten öncede kuallanıyordum ama bendede acayip bir hazımsızlık var
bu hamilellikle alakalı bişey olsa gerek
bende bundan sonraki kontrolümde doktoruma sorucam çözüm için ne yapabilirirz diye

bilmiyorum ki acaba bünyeden bünyeye fark edermi?

o zaman bir de baska marka dene tatlım.ama hamişlikte şişkinlik kabız ishal vs yasanabiliyor zaten.yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo gaz yapan yiyeceklerden uzak dursak iyi olacak sanırım.folbiolu gece yatarken alıyosun dimi??

işte sırf bu yüzden gitmek istemiyorum özele. doktor da çok genç. benden bile küçüktür eminim. devlet hastanesindeki doktora söylesem kızar mı acaba? devlette devam edicem walla.

ben aslında gittiğim özelden şikayetçi değilim bu doktora gttiğimde bütün tahlillerimi sağlık ocağında yaptırmıştım, doktorum tekrar istemedi ve çok iyi biri devlete gitmeyi düşünmüyorum. ama acaba 9. hafta gitmeyip 11. hafta gitsem sıkıntı olur mu benim derdim o.

evet sormak en sağlıklısıda sağolsun benim dr hemen oldu bittiye getiriyor gibime geliyo henuz gebelik yeni diyemi bilemedim ben 5 bilinmeyenli denklem gibi hissediyorum kendimi

yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s

ama ben ultrason resminde gs die bir yer göremiyorum

sıkma canını benimkinde de yoktu.sanırım özellikle istemek gerekiyor.ama cok da önemli değil sağlıklı olsun da bi daha ki ultrasonda öğrenirim kac mm oldugunu.

canım hangi medilife ye gidiyosun? bende medilife ye gidiyorum..

beylikdüzünde oturuyorum ben beylikdüzü medilifeye aynur hanıma gidiyorum.peki sen ?

Güzel hamişler yaaa kaç gündür sorucam sorucam araya iş kaynıyo kimler nerden istanbul avcılarda olan varmı birde avcılar civarı iyi bi dr tavsiye edicek olan :d

beylikdüzündeyim.avcılar hospital nil hanımı duydum ama cok sıra oluyrmus ve saatlarca beklediğin oluyormus.medilife benim iş yerime yakın oldugundan aksamları bir hızla yetişebiliyorum diye gidiyorum.peki sen nereye gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…