canım doktor kesenin iki ucunu ölçüm işaretliyo. Gs diye bi değer var. Mesela bende gs:2.80 mm diye yazıyo. O kesenin boyu
haftayı doktor sölüyo.
ayın 8 ine devlet hastanesinden randevu aldım hem orda da muayene olurum medilifedeki doktorun verdiği testleri yaptırırım.belki kalp atısını da duyarım.o tarihe 7+5 olucam kesin duyulur zaten.hastaneden veriyorlar mı yani folik asit yada baska söylemem gereken istemem gereken bişey var mı ?
canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?
ben yaklasık bir yıldır folbiol kullanıyorum ve hiç şişkinlik vs yasamadım.şişkinlik hamişlikten olmasın???
Merhaba arkadaşım, ben de dün gittim doktora. Sadece kısa bir muayene ile bebeğin kalp atışlarını kontrol etti. Benden para almadı, kontrol randevusu dedi. (1,5-2 hafta önce de gitmiştim, kalp atışı için) Sonraki randevuyu 11. haftaya verdi, ikili testler için.kızlar size bir şey danışıcam , şimdi ben 6+2 iken doktora gittim kalp atışlarını dinledim bebeğin. özel hastaneye gidiyorum bu arada. doktor dedi ki 9. haftada da ben bebeğin kalp atışlarını takip için çağırıyorum, sanırım ikili üçlü testleri de bi dahaki gitmem de isteyecek acaba 9. hafta gitmesemde bayramdan sonra gitsem 11. hafta oluyor çok mu geç olur o arada ki takipte neler oluyor genelde ? açıkcası özel olduğu muayne ücreti deçok ucuz değil ondan düşündüm ama bana fikir verir misiniz? doktorumu mu arasam sorsam
Ben de kullanıyorum. Folic Plus bulamayınca ona başlamıştım. Kabızlık sorunum yok. Hamilelik de kabızlık yapabilir bu arada.doktor banada folbiol verdi 10 gündür içiyorum kabızlık var ondan mı acaba
Ben de de lekelenme vardı. Gittiğim her iki doktor da düşük yapacak olursan bunu anlarsın, acaba düşük mü yapıyorum demezsin. Çok ağrılı ve kanlı olur merak etme dediler. Benim lekelenmelerim vs bitti ve her şey yolunda gözüküyor. Darısı başına.DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.
selam hamişler
bugun doktora gıttım melegımı gordum allahıma sukur
12.haftada ıkı test olacagını soyledı
saglık ocagınma gıttım kayıt oldum
ordada 20.haftadan sonra tetanoz asısı olucakmısız
ıhmal etmeyın
ben yaklasık bir yıldır folbiol kullanıyorum ve hiç şişkinlik vs yasamadım.şişkinlik hamişlikten olmasın???
bilmiyorum ki acaba bünyeden bünyeye fark edermi?
bilmiyorum ki acaba bünyeden bünyeye fark edermi?
işte sırf bu yüzden gitmek istemiyorum özele. doktor da çok genç. benden bile küçüktür eminim. devlet hastanesindeki doktora söylesem kızar mı acaba? devlette devam edicem walla.
bencede şişkinlik folibolden değildir.
çünkü ben folidace kullanıyorum hamillelikten öncede kuallanıyordum ama bendede acayip bir hazımsızlık var
bu hamilellikle alakalı bişey olsa gerek
bende bundan sonraki kontrolümde doktoruma sorucam çözüm için ne yapabilirirz diye
o zaman bir de baska marka dene tatlım.ama hamişlikte şişkinlik kabız ishal vs yasanabiliyor zaten.yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyo gaz yapan yiyeceklerden uzak dursak iyi olacak sanırım.folbiolu gece yatarken alıyosun dimi??
yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s
gözün aydın canımmmm :)
gözün aydın şekerimmm
darısı basınıza canlarım
allah butun melekleri korusun nazarlardan
yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s
ama ben ultrason resminde gs die bir yer göremiyorum
canım hangi medilife ye gidiyosun? bende medilife ye gidiyorum..
Güzel hamişler yaaa kaç gündür sorucam sorucam araya iş kaynıyo kimler nerden istanbul avcılarda olan varmı birde avcılar civarı iyi bi dr tavsiye edicek olan :d
herkese farklı söylenmiş tuhaf yaw bana da gece yatmadan önce iç dedi.acaba aç karnına alınca mı dokundu ki sana bilemedim simdi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?