müstakbel anne adayları nasılsınız...
ben ayakta uymam dışında iyyim. ağzım yırtılcak esnemekten. sürekli uyuyasım var..
tecrübeli hamişlere sormak istediğim bi şey var.
hamilelik döneminde karın ve kasık ağrısı yaşadınız mı ve ne kadar sürdü.
ben işk hamileliğimi öğrendiğimde tyani adet olmam geken günlerde çok karın ve kasık ağrısı çektim. doktor normal dedi. rahim adetten daha yaeni çekiliyo. dedi. şimdi ilk günlerdeki gibi ağrım yok ama arada sol kasığıma batmalar oluyo.
sisde durumlar nasıl.
sonucunu aldın mı canım? inşallah hepsi normadir kaç haftalıkmış
inanırmısın dün bende doktora gittim kesede göründü diye heyecandan mutluluktan sormak
aklıma gelmedi :))
günaydın güzel anne adayları herkese güzel bir gün olsun inş
bugün ofiste işlerim çok ara sıra uğramaya çalışıcam yine herkese allah kolaylık versin
canım folbiol cok iyi değilmiş folik asit daha iyiymiş diye biliyorum bir de folbiol kabızlık şişkinlik yapıyormus rahatsızlık veriyormus yani.onun için onu almıstım tabletleri de var 8 tlye ama solgarınki cok daha iyi diye duymustum
dun kan sonucunuda aldim canim cok sukur hersey normalmis ,ama ben kan sonucunu beklemeye sabrim olmadigindan cumartesi hastaneye gittim ,ilk orda gorduk keseyi hersey normal dedi
bu persembe ultrasale girecegim kadin doktorunda umarim kalp atisinida duyariz ama erkenmi acaba daha kac haftalikken belli oluyr?
canim bu arada seninde gozun aydin olsun hayirlisi ile kucagimiza aliriz insALLAH
canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?
doktor banada folbiol verdi 10 gündür içiyorum kabızlık var ondan mı acaba
kızlar size bir şey danışıcam , şimdi ben 6+2 iken doktora gittim kalp atışlarını dinledim bebeğin. özel hastaneye gidiyorum bu arada. doktor dedi ki 9. haftada da ben bebeğin kalp atışlarını takip için çağırıyorum, sanırım ikili üçlü testleri de bi dahaki gitmem de isteyecek acaba 9. hafta gitmesemde bayramdan sonra gitsem 11. hafta oluyor çok mu geç olur o arada ki takipte neler oluyor genelde ? açıkcası özel olduğu muayne ücreti deçok ucuz değil ondan düşündüm ama bana fikir verir misiniz? doktorumu mu arasam sorsam
DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.
canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?
arkadaşlar ultrason görüntüsünden anlayan varmı? gebelik kesesi nerde yazıyor hafta ultrason görüntüsünde çıkıyormu?Eki Görüntüle 476007 bana yardım edebilirmisiniz?
o ne testiymiş öyle ya yuh.. inşallah test sonuçların iyi çıkar tatlım ayaklarını uzat yat sürekli fazla kalkma ayağa. benimde ilk gebeliğim pek bilmiyorum açıkcası ama çok sıkıntı yapma kendine.
DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.
selam hamişler
bugun doktora gıttım melegımı gordum allahıma sukur
12.haftada ıkı test olacagını soyledı
saglık ocagınma gıttım kayıt oldum
ordada 20.haftadan sonra tetanoz asısı olucakmısız
ıhmal etmeyın
dün özele gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. Hemen 140 liralık test istedi. Giya devlette de yokmuş bu tet. Ne için olduğunu bile söylemedi. Sinir oldum. Progesteron verdi vainal jel olarak. Düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. Devletteki doktora da sonra gidicm. Ultrasonda 6+2 çıktı. Perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. Bakalım ne diyecek. Düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? Nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? Allahtan ağrım yok. Zaten cumartesi den beri yatıyorum.
selam hamişler
bugun doktora gıttım melegımı gordum allahıma sukur
12.haftada ıkı test olacagını soyledı
saglık ocagınma gıttım kayıt oldum
ordada 20.haftadan sonra tetanoz asısı olucakmısız
ıhmal etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?