2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canim ayni bendede sol kasigimda batmalar oluyor,bide bu iki gundur midem cok bulanmaya basladi ALLAHdan belimin agrilari biraz azaldi
bu gunlerde bi gunumuz birini tutmuyor her an farkli birsey yasaniyor

sonucunu aldın mı canım? inşallah hepsi normadir kaç haftalıkmış
inanırmısın dün bende doktora gittim kesede göründü diye heyecandan mutluluktan sormak
aklıma gelmedi :))

dun kan sonucunuda aldim canim cok sukur hersey normalmis ,ama ben kan sonucunu beklemeye sabrim olmadigindan cumartesi hastaneye gittim ,ilk orda gorduk keseyi hersey normal dedi
bu persembe ultrasale girecegim kadin doktorunda umarim kalp atisinida duyariz ama erkenmi acaba daha kac haftalikken belli oluyr?
canim bu arada seninde gozun aydin olsun hayirlisi ile kucagimiza aliriz insALLAH

günaydın güzel anne adayları herkese güzel bir gün olsun inş
bugün ofiste işlerim çok ara sıra uğramaya çalışıcam yine herkese allah kolaylık versin

Merhabalar herkese...
Benim 3. hamileliğim ama bu farklı olacak sanki. Kendimi çok tuhaf hissediyorum tarif edemiyorum kimseye. Yorgunluk var ve çok şiştim sanki benim bedenim değilmiş gibi hissediyorum sizde de var mı? Bir de boynumun üst kısmı çok ağrıyor.Başımın üstüne yatınca bayılacak gibi oluyorum gözlerim kapanıyor direk uyku moduna geçiyorum. Cuma doktora gideceğim ona da sorarım da.Aranızda benim gibi olan var mı acaba?

günaydın güzel anne adayları herkese güzel bir gün olsun inş
bugün ofiste işlerim çok ara sıra uğramaya çalışıcam yine herkese allah kolaylık versin

gunaydın canımm bende aynıyım hep işlerimin arasında kaçıp kaçıp geliyorum çoğunu okuyorum yorum yapamıyorum bazen bi bakıyorum sayfa ilerlemiş geriye dönemiyorum :) hepimize kolay gelsin :) hee bide ayakta uyuyorum ben onunlada savaşıyorum iş yerinde :)

canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?

inşallah, 10 gün sonra gel dedi 9 ağustosta gidicem
perşembe belki erken olabilir ama emin değilim

kızlar size bir şey danışıcam , şimdi ben 6+2 iken doktora gittim kalp atışlarını dinledim bebeğin. özel hastaneye gidiyorum bu arada. doktor dedi ki 9. haftada da ben bebeğin kalp atışlarını takip için çağırıyorum, sanırım ikili üçlü testleri de bi dahaki gitmem de isteyecek acaba 9. hafta gitmesemde bayramdan sonra gitsem 11. hafta oluyor çok mu geç olur o arada ki takipte neler oluyor genelde ? açıkcası özel olduğu muayne ücreti deçok ucuz değil ondan düşündüm ama bana fikir verir misiniz? doktorumu mu arasam sorsam

canım bende folbiol kullanıyorum şimdi kafam karıştı drumdan da pek memnun değildim pazartesi başka dr gidicem şişkinlik hatsafhada bende acaba gerçekten bu folbiol mu yapıyor baska bi ilaç mı almam lazım?

doktor banada folbiol verdi 10 gündür içiyorum kabızlık var ondan mı acaba

DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.

o ne testiymiş öyle ya yuh.. inşallah test sonuçların iyi çıkar tatlım ayaklarını uzat yat sürekli fazla kalkma ayağa. benimde ilk gebeliğim pek bilmiyorum açıkcası ama çok sıkıntı yapma kendine.

Canım valla kullanan sensin benimki sadece duyum.bir de ucuz etin yahnisi yenmez denir ya cok ucuz oldugu için de almak istemedim belki iyidir bilemiyorum ama içime sinmedi benim.sonucta yıllarca kullanmıycam almısken iyisi olsun dedim ama doktor yazarsa ve 18 lik hap ucuza gelirse süper olur.

arkadaşlar ultrason görüntüsünden anlayan varmı? gebelik kesesi nerde yazıyor hafta ultrason görüntüsünde çıkıyormu?Eki Görüntüle 476007 bana yardım edebilirmisiniz?

canım doktor kesenin iki ucunu ölçüm işaretliyo. GS diye bi değer var. Mesela bende GS:2.80 mm diye yazıyo. o kesenin boyu
haftayı doktor sölüyo.

işte sırf bu yüzden gitmek istemiyorum özele. doktor da çok genç. benden bile küçüktür eminim. devlet hastanesindeki doktora söylesem kızar mı acaba? devlette devam edicem walla.

canım özeller öyle.benim doktor ya yaptırdıgım testeri tekrar istedi önceki yaptırdıgımda 135 tl verdim bir de gebelik testne 20 tl.şimdi tekrar istiyor aynı testleri ve 4 tane daha ilave test.ama bu sefer devlette yaptırıcam.bu istediğinde gebeliğe özel testler de var 350 den assa tutmaz zannediyorum.özele para yetiştirmek zor valla napıcaz işte devletle beraber ikisini de yürütücez

selam hamişler
bugun doktora gıttım melegımı gordum allahıma sukur
12.haftada ıkı test olacagını soyledı
saglık ocagınma gıttım kayıt oldum
ordada 20.haftadan sonra tetanoz asısı olucakmısız
ıhmal etmeyın

gözün aydın şekerimmm

canım geçmiş olsun iyi olacağız diye özel drlara gidiyoruz ordada sömürülüyoruz zaman zaman sen yüreğini ferah tut dinlen bol bol rabbim hayırlı olanı versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…