Kızlar merhaba,
Oğlum 27 günlük. Evimiz kaloriferli, üşütmemesi için çok dikkat ettik ama maalesef hasta oldu yavrum

Yattığı odada elektrik sobası da yakıyorduk. Ayaklarını sıcak tutmaya çalışmakla birlikte öyle kat kat giydirmiyorduk. (Atlet, zıbın, eşofman)
Bebeğimin önce burnu akmaya başladı. Doktora gittik, bu ayda bebekler öksürmez dedi. Ama 1 saat içinde bile çok değişik şeyler olabilir. Hızlı hızlı nefes alırsa getirin, dedi.
Bugün yavrum öksürmeye başladı. DÜn burun aspiratörüyle akıntıyı açmaya çalışmıştık. Calpol verdi doktor ondan verdim gece. Biraz evvel emdi, kustu, uyudu yavrum. Uyandırıp bir daha vereceğim calpolden.
Bebeğime bir de yelek giydiriyordum kızlar. Alt komşumuz bebek uyurken yeleğini çıkarın, uyandığında evde dolaştırırken giydirin, hasta edersiniz, Allah korusun bronşit olur, demişti. Birinde çıkardıysam yeleği diğerinde çıkarmadım yalan yok. Acaba ondan mı hasta oldu?
Ben de ıhlamur, nane limon içmeye çalışıyorum. İnşallah fayda eder.
Bu arada önce babamız gripti, sonra ben biraz olur gibi oldum. Bebeğim bizden kaptı galiba

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Hepinize sağlıklı günler.
Öncelikle Allah bağışlasın

Geçmiş olsun bebekler hassas olup çoğu şeyden çabuk etkilenirler.Gribide sizden bulaşmış olabilir dikkat edin.Birde o hatayı bende yaptım kombi yanıyor bizim evdede kızımında üzerini örtünce terledi baya bir.Yüzünde isilik oluştu.Fazla sıcakta iyi değil tabiki.Bebekleri biz 1 katsa onları 2 kat giydirmek yeterliymiş,ben çok kalın giydirmiyorum fakat üzerini kalın örtüyordum baktım terliyor sık sık,bende daha ince örtmeye başladım yatarken bile

Yatırırken yeleğini çıkartın çok terlemişse uyanınca üzerini değişin ve çok sıcak olmamasına dikkat edin
günaydın kızlar.maraton başladı yine,emzir,gazını al,altını al,emzir,kusmuğunu temizle,çişini kaçırsın üstünü değiştir,emzir,kussun üstünü değiştir,emzir,uyutmaya çalış koynunda uyusun beşikte yaygara koparsın,emzir

dün bütün günü kolumda geçirdi sıpa,belim inanılmaz ağrıyo,sizde de var mı epidural sonrası bel ağrısı ? neyse akşam yıkadık da melekler gibi uyudu,biz de uyuyabildik çok şükürr..
yakari bizim 1 aylık kontrolümüz yarın,kilosunu öğrenicez inşallah..sen hemşireyi kafanı takma doktor bi şey söylememiş hemşireyi dikkate alma,bi doktora görün kaygılarını anlat..benim 12 yaşında yeğenim var.doğduktan 2,5 aylık olana kadar inanılmaz ağlıyodu.annem aç olduğunu söylüyodu ama yengem sütüm var emiyo diyodu,sonunda doktora götürdüklerinde hiç kilo almadığını ve yengemin sütünün az olduğunu söylemiş doktor..aptamille beslendi büyüyene kadar..kısa sürede toparlandı.şu an çok başarılı bi öğrenci,maşallah boylu postlu..moral olsun diye yazmıyorum aynı hikayeyi mama ile beslenme konusu geçtiğinde de yazmıştım..sen içini ferah tut,uzmanına danış,Allahım korusun yavrularımızı.kendini üzersen sütün gider unutma,stress bize yasak
Allah yardımcınız olsun çoğu şeyleri hepimiz yaşıyoruzdur.Benimde belimde ağrı olmaya başladı kızımı giydirirken eğilir şekilde giydiriyorum ondan olduğunu tahmin ediyorum .Banyo genelde rahatlatır güle güle kirlensin

Bizde bugün banyosunu yaptırdık yüzünde isilik oluştu.Sık sık banyo yaptırmakta isilik için faydalıymış.Hayırlı haberler almanızı dilerim.Bizimde pazartesi 1. ay kontrolümüzdü ve ğne vuruldu:18:Bende mama veriyorum ve doktoru aç kalıp sarılık olmaktansa mama vermekten başka çare yok tabiki dedi.Bende sma ve herro baby kullanıyorum.Herro baby bitince tekrar sma ya geçicem inşallah
geçmiş olsunn.sizden geçmiştir o zamann Allah acil şifa versin..sıcaklık konusunda ben de tedirginim hep.çok sıcağa alıştırmak istemiyorum çünkü ilerde zırt pırt hasta oluyo en ufak üşümede..tabii bi yandan da acaba üşür mü diye kaygılanıyorum,eşim benden de beter,gizli gizli açıyo kombiyi.. ben gündüz zıbın üstüne tulum giydiriyorum,iki kat çorabı oluyo hep..bazen ince patiskadan kundak yapıyorum bacaklarına sıkmadan.elinde eldiveni var,ama şapka sevmiyo kafası açıkk,bazen uyurken örtüyorum ama rahatsız olup açtırıyo

uyurken de penye ya da triko battaniye örtüyorum henüz uyku seti ya da yorgan kullanmıyorum beşiğinde,gece de peluş battaniye örtüyoruz ekstradan çünkü yatak odamız salona göre serin maaleseff..
Haklısın sıcağa alıştırmak iyi değil hemde hasta yapar Allah korusun bebeği,normal ısıda olmalı içerisi,çok kalın giydirmemektede fayda var.Ben zıbın çıtçıtlı badi altlık onun üzerinede kıyafetini giydiriyorum içten kısa çorap giydiriyorum.Üzerine penye yelek daha çok kaullnıyorum,yatırırken çıkartıyorum yeleğini terliyor çünkü,benim kızımda çok üzerinin kapatılmasından hoşlanmıyor aynı huyları taşıyorlar sanırım.

Allah sağlık sıhhat versin hepsine

Yatak odası bizimde serin oluyor dün oturma odasında yattık çoğunlukla yatak odasında yatıyoruz ama,kalın örtüyorum üşümesin diye :18:
Sağlık ocağını hiç dikkate alma doktorun söylerdi bişey olsa.Benim kızımın çok burnu tıkalıydı hırıl hırıl ötüyodu çocuk nefes alırken dedim bi sağlık ocağı görsün sorun varsa doktora gidiyim dedim.Sağlık ocağındaki Doktor baktı solunum yollarında sanki dedi bişey tıkalı kalmış kontrol ettilermi doğunca v.s. dedi sonra bıngıldağı çok küçük hemen d vitaminini kes bi sürü felaket seneryosu yazdı.BEn çocuğu aldığım gibi doktoruna götürdüm.Çocuğun burnu fazla tıkalı dedi bebek odasında buhar verdirip açtırttı rahatladı kızım.Bıngıldak içinde sağlık ocaklarındaki görevli hekimler bebeklere ezbere yaklaşıyolar ne olmuş bıngıldağı küçükse ben baktım biley olsa söylerdim dedi.Hatta sinirlendi bi deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamaış dedi.Çok uzattım ama canını sakın sıkma ne alakası var kiloyla zekanın.Bugün yine götürdüm aşı için gazı için kimyon verdim dedim bana deli muamelesi yaptılar.
Bende sağlık ocağına götürmüyorum özel kendi doktoruna götürüyorum
kızlar herkese mrba herkeste aynı dertler var sanırım vakit buldukça girip okuorum geçmişi keşke kullanma kılavuzu olsa bu bebişlerin demişti bi arkadaş hakkaten doğruymuş bende bişe sorcam oğlumun yanaklarında ve çenesinde çok kızıarıklar var bööle elini sürünce pütür pütür ne yapsamki bilemedim çok kötü gözükuo yazık kuzum bide korkuorum vücudunada geçecek die şimdilik vücudunda yok başına gelen var mı arkadaşlar ne yapsam ii gelir ki
Benim kızımın yüzündede çıkıyordu kızarıklıklar doktora sordum anne baharatlı asitli şeyler yediğinde çıkıyor bebekte dedi.Ama ben öyle yemiyordum ben sıcaktan yada sinirlenip kendini sıkınca ondan oldunu düşündüm.Sonrasında kendiliğinden geçiyordu .Banyo yaptırmanın isiliğe pişiğe kızarıklığa çok faydsı var
merhaba arkadaslar.gunlerdir giremedim.bugun okuyayim dedim.sadece benim kizimda ayni soryn var saniyordum.meger herkes ayni sorunlari yasiyormus..bugun 45 gunlyk oldu kizim.10 gundur kakasini 2-3 gunde bir yapiyor.zeytinyagi veriyorum.ayrica ilk ay benim kizimda 500 gr almisti.o yuzden gece bir kez 60 ml mama takviyei verdi doktorumuz.simdi haftada 200-250 gr aliyor.cunku gece uyumaya basladi.buyume hormonu uykuda daha cok salgilaniyor.simdi bebegim geceleri 4 saat uyuyor.dun zeytinyagi vermedim duzene girdi diye ama 24 saattir yapamiyor..gaz sancimiz cok oluyor.uykudayken surekli kivraniyor.uyanmiyor ama sesler cikariyor.onun icinde milupa rezene veriyorum.biraz rahatliyor.ama kakasinu yapamadiginda hic bir sey fayda etmiyor.surekli kivraniyor ve uyumuyor..birde odada isitici yakmayin arkadaslar.bizim doktorumuz onermedi.cocugu hasta edersiniz dedi.uzerini kalin giydirin oda isinmiyprsa dedi.ayrica oda sicakligida 22-35 arasi ise hic korkmayin..ben normalde 24 yapiyorum.banyo yaptiginda 26 yapuyprymbizimki miyik lamaya basladi.opuyorum hepinizi..
Kızımda kabız olmuştu zeytinyağı verdim karnını ovaladım ılık havlu koydum göbeğine,gaz ilacı nurse harveys şurubundan aldık onu içince günde bir defada olsa yapmaya çalışıyor.Allah kolaylık versin sizede
merhaba kızlar, sizlerin bebekleri sesinize tepki vermeye başladı mı? bizimki yüksek sesleri duyuyor, ani bir ses olunca irkiliyor felan ama o kadar konuşuyorum kafasını çevirip bana bakmıyor. bende dün akşam tedirgin oldum acaba duymuyor mu diye. hastanede doğumun hemen ertesi günü işitme testi yapmışlardı, sonucuda elimde, iki kulak da normal yazıyor. eşimde her ihtimale karşı sen yarın götür tekrar yaptır dedi. randevu almak için aradım hastaneyi, çağrı merkezindeki kız "doğumdan 3gün sonra tekrar getirmeniz gerekiyordu işitme testi için, çağırmadılar mı sizi" dedi. neyse bu sabah gittik, önce işitme testini yapan hemşireyi buldum, neden çağırmıyorsun, bilgi vermiyorsun 3gün sonra tekrar gelinicek diye sordum. o da kayıtlara baktı, "sizin normal çıkmış, sorunlu çıkanı 3gün sonra tekrar çağırıyoruz, testi tekrar yaptırmanıza gerek yok, eğer duymadığını düşünüyorsunuz önce çocuk doktoruna, sonra da kulak burun boğaza gösterin" dedi. bende sonuçlar normalmiş, acaba ben mi acele ediyorum diye düşünüp hiçbirşey yaptırmadan geri döndüm. sizin bebeklerde durum nasıl, sesinize tepki veriyorlar mı? bu arada bizim bebiş bugün 47günlük.
bu arada bebişimle arabada ilk yalnız gezmemizi yaptık hastaneye giderek. ön koltuğa bağladık araba koltuğumuzu, rahatça gidip geldik. kızım da mışıl mışıl uyudu zaten yolda, artık kimse tutamaz bizi, bagaja da bebek arabımızı attık mı ohhh rahat rahat heryere gideriz kızımla:)
bizim doktorda 2.ayda istedi kalça ultasonu, 4.ayda isteyen bile varmış. sizde o arada bir zaman yaptırabilirsiniz.
bende migrostan şeftalili olanını alıyorum sürekli, 1,75lira fiyatı, tadıda icetea gibi güzel bence...
bizim bebişin kaşlarında da konak vardı, sarı ve kabuk kabuktu. dün temizledim daha. zeytinyağı sürüp yarım saat yumuşaması için bekledim. sonrada tırnağımla hafif hafif bastırmadan üstteki kabuk tabakasını aldım. ilk yapınca kırmızı oldu ama 1saate geçiyor kızarıklık, hiçbirşey kalmadı şimdi. ama tekrar oluşabilirmiş sanırım, şimdilik yok ama saçında da olucak gibi bizimkinin, sanki biraz pütürlü duruyor saç derisi.
geçmiş olsun canım, inşallah hemencecik iyileşir bebeğin. ben evi olabildiğince serin tutuyorum, öyle kalın kalında giydirmiyorum. azcık sıcaklasa yanakları kırmızı kırmızı oluyor zaten bebişin, çok terliyor sıcakta. 1haftadır gündüzleri kombiyi kapatıp akşam açıyorum, o da en düşük ayarda. birde bütün odaların kapıları sürekli açık, her odanın ısısı aynı olsun da bebişi başka odaya alınca üşümesin diye. sadece banyo yaptırırken odanın kapısını çekip 5-10dk elektrikli soba açıyorum odada.
Çok sıcak iyi değil mantıklı yapıyorsun.Sese gelince seslerin farkına varıyorlar ama tam idrak edemiyorlar tabiki

benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
Canım bu günlerde gelip geçer inaşlalh,hepimizin başında sağlıkları yerinde olsunda Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin
kızlar ben insanlıktan çıktım valla
kendimden tiksiniyorum
inanın banyo yapmam bile lüks
birilerine çocukları emanet edip de duşa girebilirsem
suyun altında boş boş durmak bile beni mutlu ediyor
saçlarım iyice uzadı, şekilsizce
kedi gibi bıyıklarım var
kaşlarım neredeyse recep ivedik gibi oldu
hep eşofman giyiyorum
tişörtlerimde hep kusmuk göğüs kısmında süt lekesi olluyor
bana bayan denmesi için 1000 şahit lazım
önceden böyle değildim
hatta okulun en bakımlı ve şık bayanlarındandım
eşim hala çok beğense de beni
bence beni üzmemek için yapıyor
biliyorum ben
geçen bi parfüm sıktım hemen farketti zira
ben eskiden hep parfüm sıkardım ve farketmezdi
pppppppooooooooooooffffffffffffffffff
Bizlerdede bebek olunca daha yoğun olduk bebeğe odaklanır olduk.Ama kendimizide unutmamak lazım.Bende ev işi bebek bakımı yemek derken gün dediğin çabucak bitiveriyor.Bende bu hafta kuaföre gideceğim kısmetse ,2 hafta sonrada bebeğimin mevlüdü var

var
Canım Allah yardımcın olsun bende kendimden tiksinme yolundayım, nefesim bile rahatsız ediyor artık beni. Saç kurutma makinasının sesini dinletmeyi hiç denedin mi? Bugün 7 saat boyunca neredeyse hiç derin uykuya dalmadı kızım 5dk uyuyor bir saat uyanık kalıyordu, saat 2 de youtube dan saç kurutma makinasının sesini açtım dinlerken 10 dk içinde daldı uykuya daha da uyanmadı şükür :) Seninkilerde işe yarar mı bilmem ama denemekten bir şey olmaz değil mi ama

Sana kolaylıklar
Saç kurutma makinasını bende duymuştum ama youtubede olduğunu bilmiyordum

bir dahakine bende denerim olmazsa
kızlar dün gece benimde sinirlerim bozuldu kızım çığlık atarken gülmeye ve ağlamaya başladım krize girmiş gibi deliricem sandım valla annemlerdeyim nehir çığlık atınca herkes kaçıyor kızımı bana verip ben emziriyorum yok memeyi çok sevdiği haliyle gaz krizinden arada ağzını çekip çığlığı basıyor fön makinasında biraz duruyor yine başlıyor rezene verirdim artık tadını beğenmiyor içmiyor dilini çıkarıp duruyor içmiyor gaz damlasını vermemek için direniyorum ama her gecenin sonunda vermek zorunda kalıyorum sonrada kızım memede yapışık uyuyor yerine sıkıyorsa koy hep kucağımda şekerleme yapıyor emzik almıyor her çeşitidi denedim yok olmadı gece sabaha kadar beşiğinde değil yanımda uyuyor arada emiyor mızmızlanınca emip tekrar uyuyor ben ne yapıyorum o sırada bilmiyorum annem bakıcak göya ama kimsenin elinden bişey gelmiyor dün ben ağlıyorum kaptılar nehiri kucağımdan susturmaya çalışıyorlar ablam internetten dandini dandini dastana diye ninni açmış nehir susuyor dinleyince arada yine çıldırıyor bütün gece dandini dinledik iyice sıyırıyordum allah herkese sabır versin biraz önce uyuyım dedim annem mama vermiş altı temiz gazıda yok ama çığlık atıyor o anne buraya gelicek diye ben kucağıma alıyorum susuyor yan yan yapıyor ağzını tokta olsa benim mememde kucağımda yatıcak ayrıca ben 2 hafta içinde işe başlıcam annem bakıcak ama kadında meme yok yani napıcaz bilmiyorum kızım resmen bensiz durmuyor nasıl bırakıcam nasıl susturucaklar bilemiyorum ama işe başlamam benim içinde çok önemli belki insan olduğumu hatırlarım normale dönebilirim diyorum dün markette kasada bana sıra verdiler sizin önceliğiniz var dediler sonradan jeton düştü hamile sandılar ya

70 kiloyla hamile kalmıştım şuan 90 kiloyum sadece 5 kilo verdim 95dim başkada bişey veremiyorum hiçbir kıyafetim olmuyor çok moralim bozuluyor xl aldığım taytlar bile çok kötü duruyor patlıcak gibiyim zayıflamak istiyorum

(((( şu gaz olayı bitsin istiyorum

((( kızım 48 günlük geçicek mi bu günler allahım yardım et
Nehirini Allah bağışlasın benim kızımın ismide Nehir ve biraz yaramazız

Geceleri uyutmuyor bizi gündüzleri uyuyor genelde.Kolay değil anne olmak sabredeğiz napalım bugünlerde gelip geçer inşallah

kızlar ben doğum yapalı bgn 10 gün oldu bebiş de artık rahatça uzun uzun uyuyo maşallah

61 le hamile kaldım 77 ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum sezeryan olduğum halde göbüşüm kalmadı sdce birazcık katlanma var göbeğim de toparlandı ama sıkılaşması için korse lazım ne zaman kullanmaya baslayabilirim ? hee ben bu arada makyajımı bile yapıyorum doğum beni süsümden vazgeciremedi

hele şu kalan 6 kilom da gitse 40ıma kadar ne iyi olur
Ne güzel tebrik ederim.Tabiki kendimizede bakmalıyız ama bazen yeri geliyorki afedersin tuvalete bile zor gittiğimiz anlar oluyor.Mesela ben bu hafta içi eşim evde olduğu bir gün kuaföre gitmeyi düşünüyorum kaş bıyık vs
merhaba mart anneleri,
cok fazla giremiyorum, okuyamıyorum. zaten yasıyormuyum acaba diye dusunuyorumda bazen.
benim hala agrılarım var 22 gun oldu, sukurler olsun biraz azaldı ama, daha yeni yeni oglumu kucagıma alabiliyorum, o da bes dakika cunku hemen dikisim agrımaya baslıyor. benim kadar agır geciren kimse yok sanırım. tabi bunda oglusumun tam bir dana olmasının da etkisi var (sanırım 6 kilo olduk).
ilk hafta cocuk doktoruna gittigimde mama takviye et sutun cogaldıkca azaltırsın demisti. ama azalacagı yerde cogalıyor gitgide. aslında sutumde cogalıyor, ama bi turlu oglumu tatmin edemiyorum. sadece gece doyuyor, gunduzleri mama vermezsek surekli aglıyor. emzik almıyor kesinlikle, kaucuk uc dısında her turlusunu denedik.
gunde 4 kere 60ar cc mama iciyor. bende hemen hemen 1 bucuk 2 saate emziriyorum ve her emzirmede nerdeyse 60 cc sut geliyor. ama cocugum doymuyor. kafayı yemek uzereyim. artık memeyi eskisi gibi istahlada cemiyor, biberonun cok akısına alısmaya basladı.
inatlasıp bazen mama vermiyorum, cok aglıyor, uyumuyor, sonra dayanamıyorum, mama veriyorum, bu seferde cok uzuluyorum.
sanırım yavas yavas mamayı bırakmamız gerekirken yavas yavas memeyi bırakıcaz. bizden daha buyuk olup mama takviyesini bırakabilne varmı? napıcagımı sasırdım cok uzuluyorum

(((
Allah bağışlasın,geçmiş olsun mama yiyorsa yapacak birşey yok gelişimi normal sağlıklı olsunda mamada versen olur
Benim bebeğime doktor ileri derecede kolik dedi.BEnimkide akşam 8 den gece 2 ye kadar uyumayıp çığlık atıyordu.En son 3gün önce gece 1 de nerdeyse çıldıracakken buzuki orhanın kolik şarkısı olduğu geldi aklıma.Açtım hemen internetten o çığlık atan çocuk sustu mayıştı ve uyudu.o günden beri açıyorum uyuyo.Sancısı olan bütün bebeklere şiddetle öneririm.Tamamiyle anne karnındaki seslerden oluşuyor.BEn dinleyince nerdeyse ağlayacak gibi oluyorum duygusallaşıyorum kızımın o seslerle sakinleşmesine demekki karnımızda ne kadar huzurlularmış.
Kimmiş oda

Bende denerim inşallah

1
biliyomusunuz kizlar hamileyken en cok korktugum sey bebisime nasil banyo yaptircam diye dusunurdum.hatta nette bakmadigim site kalmadi diyebilirim ama cok sukur ilk banyosuda dahil olmak uzere coook basariliydim.bana hastanede ilk once hemsire gosterdi.bilen birinden gorecekmissin demekki :))
sonrada ertesi gun benim yanimda kaldi ben yaptirdim.tabi bazi yerlerde yardimci oldu.eve gelincede babasiyla yaptirdik hep.cook seviyo babasi kizina banyo yaptiriken.ama bazi gunler babis uyuyunca ben tek basima bile yaptirdim vee hiiic de zorlanmadim :))
coook memnunum bu durumdan :))
Banyodan keyif almaları güzel kzımda banyoyu seviyor şükür Allahım bozmasın

denicem canım sağol şimdi zarzor meme ağzında fön makinası eşliğinde sızdırdım ama bıktım fön makinası sesinden kafam şişti zaten uykusuzum saçlar havada karnımı doyurucak vaktim olmuyor bide bütün gün fön makinası sesi delirtiyor kolik şarkısını denerim bu akşam bakalım
İnşallah faydasını görürsün ama ses kafa şişer:18:
Annem yapip buzluga atmisti cnm. Nerde ben yapayim. Ben tuvalete bile gidemiyirum. Spor da yalan oldu artik.
Aynen beni anlatmissin papatya.
Evet aynen oyle oldu. Bilmiyordum ben.
Cok zor. Alisiyorlar fayda etmiyor bir sure sonra.
Bende spor yapıyordum ama bebek olunca yapamaz oldum inşllh yine başlarım
Aminn Allah razı olsun seninde bebeğini bağışlasın ve geçmiş olsun bebişe

İnşallah bırakmamıştır doktoruna sormadınızmı?İnşallah bir etkisi olmaz geçicidir
Bebegimi yikarken hep burnuna su kaciyor. Nerde hata yapiyoruz acaba.
bebeğin başını en son yıkıyorum ben,ve bir elimle kulaklarını kapatıp öyle su döküyorum.
canım ister istemez biz de kaçırdık ağzına burnuna hatta kulaklarına

ablam fikir verdi

kulaklarına pamuk tıkayın ki kaçmasın

ve biz banyo küveti almıştım kızıma ve filesi ile biraz rahatız ama kızım yüzüne su gelmesini istemiyor sevmiyor sanki

ben küvet-file aldığım yerde görmüştüm ayrı bir maşrapa ki ne muhteşem

eşim aldırmamıştı ama kafaya koydum alacağım
Eki Görüntüle 681982
Eki Görüntüle 681983
Bende file kullanıyorum daha kolay oluyor
kızlar emzikte hangi markayı kullanıyorsunuz tavsiyelrinizi bekliyrm ..
kızımın suratındaki isilik gibi kızarıklar geçmiyor sebamed yüz kremi kullanyrm faydası yok sizler ne kullanyrsunz ?
Benim kızımdada dünden berş başladı sık sık banyo iyi geliyormuş,ayrıca çok sıcakta tutma oda sıcaklığı normal olsun

Ben gül suyuyla siliyorum bebeğimin cildini ilk kullandığım gül suyu iyiydi,şimdiki kulalndığımdan memnun kalmadım pek etki etmiyor sanırım
canım ben emzik kullanmıyorum dr. ilk 3 ay kesinlikle önermedi ki 3 aydan sonra da mecbur kalırsan kullan dedi

kızının yüzündeki sivilce gibi şeyler kızımda da olmuştu

ev çok mu sıcak :26: ya da kızını fazla mı giydiriyorsun :26: bebekler tabi özellikle erkek bebekler fazla sıcağı sevmezlermiş

ben bunu duyduğumdan beri kızımı çok bunaltmadan giydiriyorum ve geçti gibi bizde

senin de aklında bulunsun tatlım büyük ihtimal sıcaktandır dert etme geçici bişi

Evet canım katılıyorum o hatayı bende yaptım oturma odamız baya sıcak oluyordu bebeğin üzüerini çok kalın giydirmiyordum fakat üzerini kalın örtmüşüm sanırım o yüzden isilik gibi oldu şuan çok örtmüyorum üzerini