hocan haklı canım.
ben o yüzden konuları bir an evvel bitirip deneme sezonuna başlayacağım inşallah
haa bi de tubişçim o ankaralı arkadaşla iletişime geçtiniz mi, ben ona mesajla söylemiştim seni
bi de leylasçım açabildin mi zorlueokuldaki videoları, hepsi açılmıyo da bazıları açılıyo bende
canım türk kahvesi içhem günde 1 tane sağlığa da faydalı, bi de yapabilirsen sandalye başında izle, ben bazen yatarak izliyorum hem de arkamda silikon yastık falan tam uyku modu
evet evet tatlım buraya resimlerini de koymuştum bi kaç sayfa öncesinde var. x yayıncılık öğretmenin ders notları diyor, ben de bütün derslerden tamamladım seriyi. yalnız ben 2,40 tl ye aldım, seninki nerdeyse 2 katı, bence netten al
kesinlikleeee, nasıl dinçim bugün
coğrafyadan bölgeler tekrarı yaptım bitti
heh dediğim kitapmış demek ki herkes çok güzel sıfırdan ama eğlenceli anlatıyo diyordu bu kitaba eminim sen de çok yararını görüceksin, zaten sistemlisin ee kitap da sistemliymiş baksana gün gün ayırmış, bu kitabın tarih versiyonu da var mıdır acep
ayy işte bu çıkmış sorulardan ilerde bi kitap kesin alalım arkadaşlar, bakın çıkmış sorular hiçbir denemelerdeki sorulara benzemiyor diyorlar, sonra sınavda çakılıp kalmayalım. şimdilik konu anlatımlıların arkasındaki çıkmış soruları çözelim, sonra senin dediğin bu kitabı alalım. hatta ben diyorum ki yeni yıla kadar konuları en az 2 kez bitirebilirsek haftada 1 deneme yapalım. denemeyi kendi aramızda belirleyelim. herkes aynı denemeyi çözer o hafta içi zaman tanıyalım. pazartesi-cuma arası denemeyi herkes çözer. haftasonu da o haftaiçi çözdüğümüz denemenin soru kritiğini yaparız
evet canım kadına bayıldım yaa, bi videosunda çok iyi anlatıyosunuz dediler, başladı ağlamaya kıyamam yaa gerçekten çok çok iyi bi hoca, bize verdiği emeklerin karşılığını alır inş hep mutlu olurevet cnm saol açtım videoları,madenleri dinledim çok hoştuu
o zaman şimdilik hedefimiz konuları bitirmek olsun.canım ortak deneme çözmek çok iyi gelir.az-cık vakit geçsin,konular bitsin deneme alıp çözeriz
türkmen gelini hakkında hayırlısı olur inşallah.başka yere gitmek,çalışmak sana çok iyi gelir.küçük prensine de geçmiş olsun
selam kızlar benim biraz motivasyonum düştü...geometrim baya bir sıkıntılı yapamıyorum takıldığım sorular hep aynı tipte sorular ve kolay sorular yani canım sıkıldıöss zamanımı hatırlamaya çalışıyorum da öss matematik 1 ve geometri soruları mı zor yoksa kpss matematik ve geometri soruları mı zor kızlar, yoksa eşit mi? birde alesin matematik ve geomerisini kıyaslayabilir misiniz bana benim gözüm korkuyo ales bana hep çok zormuş gibi geliyo
yok canım ders anlatmıyor, adamın testi var her konudan. (adamın yalnız hocanın değilcanım eğer ders anlatıyosa dinlememe hiç gerek yok formüller kitaptada yazıyor çünkü matematikte problemler kısmında sıkıntım var bir tek canım onu da soru çöze çöze aşıcam inşallah, geometriden de bl soru çözmek lazım...soru kalıpları hep aynı aslında...
hem kpssye hem alese girenler kıyaslasınlar matematik+geometri sorularını lütfen
tamam canım ilk fırsatta bakayım o zaman teşekkür ediyorum ben yatıyorum canım iyi geceler
sedef ya süpermiş senin haziran sonu temmuz başı rüyalarını çok merak ediyorum şimdidenleylasçım sana ne anlatçamşu nihan hoca ders anlatırken hani bana bak bak bana dinle beni falan diyo ya sürekli, ben akşam rüyamda onu gördüm. bana ''bana bak bana rüya görme zamanı değil, aç videomu izle, beni dinle, rüyaya bakma bana bak gebertirim seni coğrafyadan full yapmazsan'' diyodu kadın beynime işlemiş uyandım bi kere, baktım saat 5. uykum da bi anda açıldı yani dinlesem tam süper olurdu ama eşek kafalı ben tekrar uyumayı tercih ettim
günaydınnnnnn canımmmmmgünaydın kızlaaaar
yine erkenciyim.antrenmanlarla mat. kitabına başlıcambana şanss dileyinnn
macaronumuz her sabah cafemizi açan güzelimizzz..günaydın kızlaaaar
yine erkenciyim.antrenmanlarla mat. kitabına başlıcambana şanss dileyinnn
şimdiden kafayı sıyırdımmmsedef ya süpermiş senin haziran sonu temmuz başı rüyalarını çok merak ediyorum şimdidenbenimde dün uyumadan önce gözümün önünde geometrik şekiller vardı
günaydınnnnnn canımmmmmsüpersinnn çöz tabikiii bende problem çözücem bugün haydi kolay gelsin seneye eylülün hocalarıı
bence de yeter, ekliyorum tabloya ileride zaten daha çoookkk tekrarlarını yapıcaz özünü anladıysan geç tatlımgünaydın kızlar dün köklü sayıları bitirdim bol bol soru da çözdümm...şimdilik yeter başka konuya geçiyorum bugün..
macaronumuz her sabah cafemizi açan güzelimizzz..ayy nasıl seviniyorum nasıl seviniyorummm, ne güzel sabahtan çalışmaya başlıyoruz
haha sabah çayları benden canımmmartıkk negatif ve pozitif sayıları toplayıp çıkarabiliyorum çok mutluyum.ufak bir şey,yolun başındayım biliyorum ama bunu yaptığımı görmek beni mutlu etti inşallah konular ilerledikçe de böyle olur.kitabı tavsiye ettiğin için sana kucak dolusu sevgiler sedefcimm
macaronumuz her sabah cafemizi açan güzelimizzz..ayy nasıl seviniyorum nasıl seviniyorummm, ne güzel sabahtan çalışmaya başlıyoruz
haha sabah çayları benden canımmmartıkk negatif ve pozitif sayıları toplayıp çıkarabiliyorum çok mutluyum.ufak bir şey,yolun başındayım biliyorum ama bunu yaptığımı görmek beni mutlu etti inşallah konular ilerledikçe de böyle olur.kitabı tavsiye ettiğin için sana kucak dolusu sevgiler sedefcimm
ni demek rica ederim
çayı çok seviyorum. her akşam daha akşam yemeği bittiği gibi çaydanlık mutlaka ocağa konur bizde
ayy ben daha çalışmaya başlayamadım.naa bana evi süpürdüm sildim toz aldım.
şimdi ders zamanııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?