2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hocan haklı canım.

ben o yüzden konuları bir an evvel bitirip deneme sezonuna başlayacağım inşallah

bi de az önce şunu dedi '' coğrafya soruları kısadır, 2-3 kere okuyun iyi anlayın, kelime şaşırtmaları yapıyolar, sorular kısa olduğunuz için zamanımız geçiyo diye düşünmeyin'' dedi
aman haa dikkat

evet cnm saol açtım videoları,madenleri dinledim çok hoştuu

canım ortak deneme çözmek çok iyi gelir.az-cık vakit geçsin,konular bitsin deneme alıp çözeriz

türkmen gelini hakkında hayırlısı olur inşallah.başka yere gitmek,çalışmak sana çok iyi gelir.küçük prensine de geçmiş olsun

evet cnm saol açtım videoları,madenleri dinledim çok hoştuu
evet canım kadına bayıldım yaa, bi videosunda çok iyi anlatıyosunuz dediler, başladı ağlamaya kıyamam yaa gerçekten çok çok iyi bi hoca, bize verdiği emeklerin karşılığını alır inş hep mutlu olur
o zaman şimdilik hedefimiz konuları bitirmek olsun.

selam kızlar benim biraz motivasyonum düştü...geometrim baya bir sıkıntılı yapamıyorum takıldığım sorular hep aynı tipte sorular ve kolay sorular yani canım sıkıldıöss zamanımı hatırlamaya çalışıyorum da öss matematik 1 ve geometri soruları mı zor yoksa kpss matematik ve geometri soruları mı zor kızlar, yoksa eşit mi? birde alesin matematik ve geomerisini kıyaslayabilir misiniz bana benim gözüm korkuyo ales bana hep çok zormuş gibi geliyo

canım ben mat ve geo çalışmadığım için kıyaslama yapamıcam. ama bence aynıdır, mat 2 kasıyodu össdeyken. mat için ofisokuldan memnun olanların sayısı 2 oldu, sen de bi ordan dinle hoca soru üzerinden anlatıyomuş, hani yapamadıklarını hoca çözerken anlarsın geometri var mı bilmiyorum ama geometri için bişey diyemicem. geometri çok acayip bi ders yaa, görmen lazım. bakış açıları lazım. şimdi baktım ofisokula geometri yokmuş. ama mat için onu izlemeye başla hemennn, ondan sonra yapamıyorum demiceksin

canım eğer ders anlatıyosa dinlememe hiç gerek yok formüller kitaptada yazıyor çünkü matematikte problemler kısmında sıkıntım var bir tek canım onu da soru çöze çöze aşıcam inşallah, geometriden de bl soru çözmek lazım...soru kalıpları hep aynı aslında...
hem kpssye hem alese girenler kıyaslasınlar matematik+geometri sorularını lütfen

kızlar bugün 5 saat coğrafya çalıştım ama yine de kusasım yok çok seviyorum coğrafyayıııııı
gelişim ve öğrenme psikolojisinden karma test çözdüm. sadece 1 er tanecik yediiklim konu testlerine dershaneyle başlarım
mat çalışamadım tarih çözemedim ee vakit kalmadı yav, coğrafyadan kopamadım

yok canım ders anlatmıyor, adamın testi var her konudan. (adamın yalnız hocanın değil ) testi de sitenin başka yerine koymuş. açıklama yazmış, önce testimi çözün sonra yapamadığınız sorularını videomdan izleyin diye. videoda da o testi çözerek konuyu anlatıyor. ben videoya bi kez girdim onu da izlemedim testi görünce. konu çalışayım dedim sanki öyle çalışmamı eksik yapıyomuşum gibi geldi hatta temelim olmasına rağmen. gittim konu anlatımlı izledim ve resmen uyudum. burada türkmengelini matla sorunu olduğunu söylemişti ve bu hocadan çok memnun adisevda da öyle. ben de hiç konu anlatımlı dinlemicem hatta direk bu adamın test çözüşünü görücem. sen de problemler videosunu izle hem bak problemleri de ayırmış konu konu. önemli olan mantığını kavramak zatii, adam çözerken çözüm yolunu kavrasan kardır

leylasçım sana ne anlatçam şu nihan hoca ders anlatırken hani bana bak bak bana dinle beni falan diyo ya sürekli, ben akşam rüyamda onu gördüm. bana ''bana bak bana rüya görme zamanı değil, aç videomu izle, beni dinle, rüyaya bakma bana bak gebertirim seni coğrafyadan full yapmazsan'' diyodu kadın beynime işlemiş uyandım bi kere, baktım saat 5. uykum da bi anda açıldı yani dinlesem tam süper olurdu ama eşek kafalı ben tekrar uyumayı tercih ettim

sedef ya süpermiş senin haziran sonu temmuz başı rüyalarını çok merak ediyorum şimdidenbenimde dün uyumadan önce gözümün önünde geometrik şekiller vardı

günaydın kızlaaaar

yine erkenciyim.antrenmanlarla mat. kitabına başlıcam bana şanss dileyinnn
günaydınnnnnn canımmmmmsüpersinnn çöz tabikiii bende problem çözücem bugün haydi kolay gelsin seneye eylülün hocalarıı

günaydın kızlar dün köklü sayıları bitirdim bol bol soru da çözdümm...şimdilik yeter başka konuya geçiyorum bugün..

günaydın kızlaaaar

yine erkenciyim.antrenmanlarla mat. kitabına başlıcam bana şanss dileyinnn
macaronumuz her sabah cafemizi açan güzelimizzz.. ayy nasıl seviniyorum nasıl seviniyorummm, ne güzel sabahtan çalışmaya başlıyoruz
şimdiden kafayı sıyırdımmm
bugün ben de tekrarlara devam belki mat çalışabilirim

günaydın kızlar dün köklü sayıları bitirdim bol bol soru da çözdümm...şimdilik yeter başka konuya geçiyorum bugün..
bence de yeter, ekliyorum tabloya ileride zaten daha çoookkk tekrarlarını yapıcaz özünü anladıysan geç tatlım

merhaba

oğlum daha iyi şükür. bugün ders çalışabileceğimi umuyorum.

x yayıncılık defterlerini ilçede bir kırtasiyeci dostumuz getirtecek sağ olsun. sitenin adını falan verdik.

konularım çok sarktı ama nasip. toparlayacağım inşallah. hemen ofisokul a geçip matematiği bugün bitiriyorum hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…