hiç bilmiyorum canım. belki vardır ama:26:
keşan enez olmasında belki de hayır vardır. en azından bu evden kurtulurum, orada güzel güzel çalışırım. onur orda diye annemin de içi rahat, o da git oralara diyo. annem de gelir hem 2 saatlik yol sadece. ahh inşallah :97:
sedefcim valla ücretli de lojman durumu vs yok
kaldı ki burda lojman da yok, yani köydeki okulda da yoktu
yani senin keşanda bir ev arkadaşı bulman lazım o işi de en iyi onur yapar
kız öğrencilerin yanına yerleşebilirsin
bu enez de yüksekokul falan da olmadığı için öğrenci ortamı yok
kira tutmaya da değmez çünkü en fazla 1000-1100 alacaksın (en iyi ihtimalle)
keşan da kolej var ara sor bakim sınıf öğretmeni ihtiyacınız varmı de
ismi aden koleji netten bul telini
ben ankaradayken öyle yapardım
bazıları yoksa yok varsa cv gönderin vs. derdi
yani her kapıyı zorlamak lazım
evet canım cok da güzel olur. yeter ki çıkın o evden. onlarda ne hali varsa görsün
İlk sayfalarını okudum da topiğin...İçim burkuldu.
monam seninle yeni, tertemiz, umut dolu bi sayfa açtık kendimize.. hiç geçirdiğimiz yılı aklına getirme. bu sadece emeklerine acı duymanı kolaylaştırır. burada çok güzel günlerimiz oldu ama seninkinde daha da güzel günlerimiz olucağına inanıyorum.
amin İnşallah kuzum senin adına çok sevindim
Rabbim hayırlı uğurlu bir yere atanmanı nasip etsin İnşalla..
Dualarını eksik etme ..iyiki tanıdım seni
Canımsın sen benim,umut dolu kelebeğimsin.
heheama bu benim çok hoşuma gitti, kelebek de bana
üzülme canım bundada var bir hayır daha dur bakalım yeni evlendi sayılırsınız.Allah en hayırlı zamanda sana bir bebiş nasip etsin inşallahsonuç negatif kızlar hayat bana hiç bi konuda gülmüyor
İlk sayfalarını okudum da topiğin...İçim burkuldu.
kpsshayali nur tuba benimarkadaşımla ortak açmıştık düğün hazırlıklarına fotolara falan bakalım diye sonra o evlendi kullanmaz oldu bende yeni hesap açmadım nurtuba olarak devam ettim ilk başlarda umursamıyordum ama sonraları çok fazla rahatsız oldum gerçek adım değildi ve burdaki herkes gerçek adım sandı burdaki güzel dostlukta yalanın yeri olmamalı diyerekten geç de olsa yeni hesap açtım
hepinizden özür dilerim kızlar inanın çok utanıyorum böyle birşey yaptığım için
canım kolej iyi ki olmamış. çünkü koleji ben de düşünüyordum ama çalışan arkadaşım çok yorulduğunu anlattı. ücretli gibi akşam 3 5 gibi evde olamıyorum dedi. 8e kadar çalışıyorum, çalışmazsan özelde barındırmazlar dedi. sonra etüdleri falan oluyormuş hafta sonları bile. o yüzden hiç üzülme iyi ki olmamış
günaydın canlarım bebiş konusunda hepiniz beni teselli etmişsiniz çok saolun ama sadece canımı sıktıgım tek nokta ne biliyomusunuz kendime tutunacak dal bulamamam ve içimdeki kocaman derin boşlukta bogulmam
tabiki herşeyin zamanı var içimdeki acıda dinecek yine ayaga kalkacagım ama bu yıl sanki her senekinden daha zor olacak bu :26:
açıklanmaz olsun 360lardayımkızlar alan sıralamaları açıklanmış!!!
kızlar alan sıralamaları açıklanmış!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?