2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hiç bilmiyorum canım. belki vardır ama:26:

keşan enez olmasında belki de hayır vardır. en azından bu evden kurtulurum, orada güzel güzel çalışırım. onur orda diye annemin de içi rahat, o da git oralara diyo. annem de gelir hem 2 saatlik yol sadece. ahh inşallah :97:

evet canım cok da güzel olur. yeter ki çıkın o evden. onlarda ne hali varsa görsün

ebonum çok sağol tamam yarın ararım orasını. onur bana bulsun şöyle hanım hanımcık cici bi kız

İlk sayfalarını okudum da topiğin... İçim burkuldu.

monam seninle yeni, tertemiz, umut dolu bi sayfa açtık kendimize.. hiç geçirdiğimiz yılı aklına getirme. bu sadece emeklerine acı duymanı kolaylaştırır. burada çok güzel günlerimiz oldu ama seninkinde daha da güzel günlerimiz olucağına inanıyorum.

Canımsın sen benim,umut dolu kelebeğimsin.

amin İnşallah kuzum senin adına çok sevindim

Rabbim hayırlı uğurlu bir yere atanmanı nasip etsin İnşalla..

Dualarını eksik etme ..iyiki tanıdım seni

Canımsın yaa,ben de iyi ki tanımışım seni.Dualarımda sınava girip emek verenleri inanki geçiriyorum aklımdan.Rabbim emeği olanları boş çevirmesin.İnş hayırlı şeylerle karşılaşırız.

Rabbim atandıktan sonra kendini bir b*k sanmaya başlayanlardan bizi uzak etsin kızlar

eski sevgili atandıktan sonra öyle oldu da kızlar o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
sedeef evet tam uydu sana kelebek
kızlar nurtuba vardı neden gelmiyor hiç var mı bilen?
asgull canım kesinlikle katılıyorum dediğine bir kere şu açıdan katılıyorum atanmak evet çok güzel bir şey olsa gerek tamam mesleğini eline alıyorsun maaşın oluyor evet ama atanılan yer neresi sanki kimi en ücra köye gidiyo kimi dağ başına atanıyo yani bu şartlarda neyin havasını atar insan bilemedimsadece şu konuda hakkımı asla yedirmem atandığım yerde emekliliği gelipte hala devam eden ve üstüne üsttlük eğitim sistemini eleştiren ama kendisini asla yenilemeyen birini gördüğümde,duyduğumda asla affetmem heleki bu sınav sistemiyle atanmış olursam inşallah hiç yani hiç konuşturmam ağzına tıkarım tüm laflarızaten bu yılla beraber atanan her dönemin öğretmenleri gümbür gümbür geliyo inşallah

kpsshayali nur tuba benim arkadaşımla ortak açmıştık düğün hazırlıklarına fotolara falan bakalım diye sonra o evlendi kullanmaz oldu bende yeni hesap açmadım nurtuba olarak devam ettim ilk başlarda umursamıyordum ama sonraları çok fazla rahatsız oldum gerçek adım değildi ve burdaki herkes gerçek adım sandı burdaki güzel dostlukta yalanın yeri olmamalı diyerekten geç de olsa yeni hesap açtım

hepinizden özür dilerim kızlar inanın çok utanıyorum böyle birşey yaptığım için

sonuç negatif kızlar hayat bana hiç bi konuda gülmüyor
üzülme canım bundada var bir hayır daha dur bakalım yeni evlendi sayılırsınız.Allah en hayırlı zamanda sana bir bebiş nasip etsin inşallah

İlk sayfalarını okudum da topiğin... İçim burkuldu.

aahh aahh ben sonradan katıldım aranıza bir dahada kopamadım sizin yazışmalarınızı okurken nasıl içim burkuluyo.seneye inşallah ilk sayfalara bakarken böyle olmayız kuzum

aaayy canım hiç sorun değil sıkma canını
erkek arkadaşına da bişicikler demiyorum Allah görüyo boşver

Son düzenleme:

Ne bileyim kuzum bu ösym nin vurdugu tekmeden sonra kendimi güvende hissedeyim dedim,gerçi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oluyor bu

günaydın canlarım bebiş konusunda hepiniz beni teselli etmişsiniz çok saolun ama sadece canımı sıktıgım tek nokta ne biliyomusunuz kendime tutunacak dal bulamamam ve içimdeki kocaman derin boşlukta bogulmam
tabiki herşeyin zamanı var içimdeki acıda dinecek yine ayaga kalkacagım ama bu yıl sanki her senekinden daha zor olacak bu :26:

nilim belki seni tam olarak anlayamam ama kocaman bir boşluğun içine de ben düştüm herşey üst üste geldi ama unutmaki bu günler de geçecek çok şükür sağlımız yerinde elimiz tutuyor gözümüz görüyor hem Allah belki sabrımızı deniyor mükafatını da en güzel şekilde gönderecek toparlanmak zor olacak deme kendini daha da kötü hissedersin bugün böyle geçti ama yarın yeni birgün yeni umutlar ve yeni güzellikler bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…