canım çok bitiğim, hiç iyi değilim.. hak etmeyen bir sürü insan, kendi gözlerimle gördüğüm hiç çalışmadığını bildiğim, sabahlara kadar lak lak etmekten dershaneye uyku sersemi gelenden tut, çarşı pazar 24 saat gezen, dershaneye uğramayan bir sürü arkadaşım benden yüksek puan aldı. bi çoğu da attıklarım tutmuş hahaha diyo ya.. ben şimdi enayi oldum resmen. haa eğer sorular geçmiş yıllardaki gibi gelseydi ve ben o soruları ÇALIŞMADIĞIM için bilmediğimden yapamasaydım hiç gocunmaz hatta şimdi hemen çalışmaya başlardım. ama şimdi başlasam bile bu tarz soruların nesine çalışıcam ki? kafam çok karışık.. hiçbişey yapasım yok. sizler isterseniz yeni bi topik açıp yeniden başlayın, ben de toparlanınca gelirim aranıza. grubumuzun bozulmasını istemiyorum, bu dostluğun aynen devamını istiyorum
hey Allahım yaa, atamıcaksan neden o zaman fakültesini açıyosun, neden bu milleti boşu boşuna 4 yıl okutuyosun üstüne bi de yıllarca kpssye çalıştırıyosunsizce bu tahmini listenin gerçek olma ihtimali% kaç
almancaya 1 kişi kontenjan ayrılmış tahminlerde bile çok fazla değilmi bu kadar almanca öğretmeni çok değil mi
ayhhhhhh çıldırmama ramak kaldıııııııııııııııııııı millet evleniyor yaşıtlarımın bebeleri okula gidiyor ben ise ekmeğimin peşindeyim halen
BİR kişi ya BİRben olsam laf olsun hiç atamadık demesinler göstermelik kadro bile açmammmmmmm
canım bende sınav açıklandı diye arkadaşıma mesaj attım kaç aldın diye sordu söyledim arkadaşım benden yüksek almış hiçç çalışmamıştı ' çok düşük gelmiş böyle beklemiyordum dedi 'çalışmadan 70-90 mi almayı bekliyordu sanki sinir oldum. Sevdiğim arkadaşımdı kırmadan 'çalışmayan birine gire iyi almışsın' dedim . Cevap atmadı Bu sorulardan sonra neye çalışacağımı bende bilmiyorum canım herşeyi karıştırdılar.
Kızlar bende memlekete gidiyorum teyzemler Almanya'dan geldi ve ilk defa bayrama denk geldi 16 yıl sonra birlikte kutlayacağız inşallahhepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın , Allah'a emanet olun, şimdiden bayramınızı kutluyorum, inşallah çok mutlu geçer canınızı da sıkmasın kimse hakkımızda hayırlısı olsun yeter, vardır bir kapımız bizimde Allahım hayırlı kapılar açsın hepimize öptümmmmmm
sizce bu tahmini listenin gerçek olma ihtimali% kaç
almancaya 1 kişi kontenjan ayrılmış tahminlerde bile çok fazla değilmi bu kadar almanca öğretmeni çok değil mi
ayhhhhhh çıldırmama ramak kaldıııııııııııııııııııı millet evleniyor yaşıtlarımın bebeleri okula gidiyor ben ise ekmeğimin peşindeyim halen
BİR kişi ya BİRben olsam laf olsun hiç atamadık demesinler göstermelik kadro bile açmammmmmmm
annemmmm sen atan da bize yavrucuklarını anlat, senden duyalım bari biraz o duyguyu hissettir bize, avunuruz burda canım benim sakın bırakma bizi, kopmayalım hiçbir zaman.. belki de bi gün aynı okullarda kavuşucaz birbirimize =)sedefim hayır ben şahsen atansamda siz eğer burada olursanız yanınızda olmaya devam etmek istiyorum tabi atmazsanız beni:26:bu grubun dinamizmi ve birbiriyle uyumu gerçekten çok güzel ve neredeyse hepimiz konu açıldığından beri buradayız hep takipteyiz bu bozulmasın
bugumuz yeni topik açtı ebonum oradayız aynı kadro =) inş yani ben de gelirim o kadroya düzelebilirsem. çok ailevi problemlerim var. bu evde boğuluyorum artık. üvey babam çok mutlu atanamıcam diye. nasılsa annemi ezmeye devam edebilcek ya, nasılsa bizi hala kendine muhtaç ettirebilcek ya! sürekli kavga, sürekli huzursuzluk. hep bağırarak konuşuyo. dün gece isyan ettim ve birden bire ayak bileğine bişey oldu. düştü yürüyemedi. hastaneye götüreyim seni dedim, istemedi bi hayli kaldı yerde. annem de duadaydı. onu aradım ''babamın ayağına bişey oldu ağrısı var gel hastaneye götürelim'' diye. duadaki komşular bile anneme ''iyi olmuş o adama müstehak hep bağrınıyo herkese zaten'' demişler. sonra götürdük hastaneye, azıcık bişeyler kafasına dank eder dedik ama bugün gene aynı tas aynı hamam.. teyzemler kafayı yicen o evde sen artık bi işe girip hayatını kur diyolar. sanırım 2.ye hazırlanma gibi bi şansım yok benim şu andasen aslında çok haklısın bende ilk çok çalıştığım yıl böyle olmuştum
ve bu tip insanlar hep mevcut sedefcim
ama inşallah eski yıllardaki gibi bir sınıfçı alımı olursa sen gidersin
yani inşallah olur
diğer türlüsü olursa herkes için kötü zaten
ya bu topikte iyiydi bize göre sıkıntı yok, ama gelip sıkıntı çıkaranların farkındasın sende
ama haklısın, her derdimiz bitti bide sanal derdimiz kaldı
üzülme herşey olacağına varıyor
hey Allahım yaa, atamıcaksan neden o zaman fakültesini açıyosun, neden bu milleti boşu boşuna 4 yıl okutuyosun üstüne bi de yıllarca kpssye çalıştırıyosun
canım aklıma bişey geldi, almancacısın, yurtdışına gitme imkanın var mı, oralarda eminim daha iyi bi hayat kurarsın, yoksa burda adama kafayı yedirtcekler, hatta yedirttiler
sucum ben de onu anlamıyorum işte, çalışmayan nasıl bu kadar yaptı, hala şaşkınım. bana da bi arkadaşım ''inşallah atanırım'' diye mesaj attı. gerizekalı ben neyim burda, insan atanırız yazar bari kibarlıktan.. bu insan bi de öğretmen olcak, bencil mahluk!
güle güle git tatlım, biraz kafan dağılır, gelince yine konuşuruz, bırakma bizi sakın. çok öpüyorum, ben de bayramını şimdiden kutluyorum
çok şükür evimdeyim, yorgunluk atıyorum
kendimi garip hissediyorum, bu eve geldiğimden beri hep ders çalışmıştım ben
eee şimdi napıcam, boşluğa düştüm sanki
neyse derssiz,testsiz hayat nasıl olurmuş biraz da ona tecrübe edelim.
herkese yeniden geçmiş olsun, toparlanma evresi başlıyor artık
peki anlamadığım biz bu forumda en fazla 10-15 kişi yazıştık yıl boyunca
çalıştığımız dersleri, konuları vs. paylaştık
biz bunları paylaşırken birileri bizi uzaktan takip etmiş, maşallah bol bol da çalışmış
allah daha çok versin, güzel de puanlar almış ve bugünü beklemiş bu topiğe gelmek için
nasıl yüzsüz insanlarsınız siz ya, gidin kendinize yeni başlık açın, egolarınızı orada tatmin edin
branş kavgalarınızı orada yapın, aylarca burda hem dersi hayatı, dostluğu paylşan insanların içine damdan düşer gibi girmeye hakkınız yok.
canım ben sana samsung galaksi serilerini öneririim
ıphone dan bile daha kaliteli, her bakımdan
cloşummm nasılsın
sen elinden geleni yaptın, iyi matematik de çözüyordun
bak mesele matematik değil bu sistemde
matematik öğretmeni bir arkadaş 7 boş bıraktı genel yetenek de.
düşün artık sen ne yapabilirsin en fazla
sistem artık ders çalışanı değil hakkaten gündemi takip edeni aldı
tarih soruları bile çok zordu, o yüzden şunsuz bunsuz olmuyor deme
ne yaparsak yapalım, o günkü ruh hali, şans, kısmet, yaşanmışlık vs. belirliyor sanırım bu sınavı
ben ilk defa p10 dan 83 aldım bir işe yaramıyor şaka gibi valla
alan batırdı bizi de
inşallah güzel bir koleje girersin de hiç olmazsa çalışıp hayatı yaşarsın...
ya gerçekten ben anlamıyorum öğretmenliği deli gibi istiyordum
insanı soğuttular resmen ya. herşeye olan inancımızı katlettiler 10 yıldır...
canım benim çok iyi yapmışsın öyle kpssye küsüp her şeyden el etek çekmek yok inşallah görüşmen çok güzel geçerayrıcada belki aldığın bu puanla uğurlarız seni canım benim
cnm bi kapı kapanır bi kapı açılır.Senin kısmetinin bol olduguna ınanıyorum ben. Şehir değişikliği bence sana zaten güzel bi hediye oldu. İnşallah kısmetlerin gerisi çok yakındır.Güzel gönlün her güzelliği bulucak eminim.
kuzum hemen ümidini kesme 79 kötü bir puan değil bu sene atanırsın inşallaholmadı mı hazırlanırız yeniden burda hemde bir yandan çalışırız bi iş bulup.biliyorum bizleride bekleyen kısmetler var.vakti zamanı gelince görücez.arada sırada gel özlüyoruz seni
Siz de mi felsefe hocam
annemmmm sen atan da bize yavrucuklarını anlat, senden duyalım bari biraz o duyguyu hissettir bize, avunuruz burda canım benim sakın bırakma bizi, kopmayalım hiçbir zaman.. belki de bi gün aynı okullarda kavuşucaz birbirimize =)
bugumuz yeni topik açtı ebonum oradayız aynı kadro =) inş yani ben de gelirim o kadroya düzelebilirsem. çok ailevi problemlerim var. bu evde boğuluyorum artık. üvey babam çok mutlu atanamıcam diye. nasılsa annemi ezmeye devam edebilcek ya, nasılsa bizi hala kendine muhtaç ettirebilcek ya! sürekli kavga, sürekli huzursuzluk. hep bağırarak konuşuyo. dün gece isyan ettim ve birden bire ayak bileğine bişey oldu. düştü yürüyemedi. hastaneye götüreyim seni dedim, istemedi bi hayli kaldı yerde. annem de duadaydı. onu aradım ''babamın ayağına bişey oldu ağrısı var gel hastaneye götürelim'' diye. duadaki komşular bile anneme ''iyi olmuş o adama müstehak hep bağrınıyo herkese zaten'' demişler. sonra götürdük hastaneye, azıcık bişeyler kafasına dank eder dedik ama bugün gene aynı tas aynı hamam.. teyzemler kafayı yicen o evde sen artık bi işe girip hayatını kur diyolar. sanırım 2.ye hazırlanma gibi bi şansım yok benim şu anda
haklısın tuğbam hayatımı devam etmek için bir işe başlamam gerek acilen..
sonrasını daha düşünmedim bakalım Allah kerim..
bende özlüyorum valla ama evde internet bağlatamadık daha ekişehirdeyim o yüzden yazabiliyrum yoksa aklımdasınız be kuşum..
geç oldu ama anca kendimi topladım
79 küsür aldım
netlerimde bir yanlışlık yok
hiç matematik doğrum yok ve güncellerden çok boşum var
çok yorgunum bir kez daha anladım ki bu iş ma-te-ma-tik-siz olmaz
işte anca matematiksiz 79 alınıyor
ankarada bir kolejle grüşmeye başladım artık biyerden başlamak lazım
beyazanne yi leylasımı sevcanımı çok tebrik ediyorum canlarım benim
nilim sedefim renginim tubam tubuşimm suyum ebonum kitap selim kusursuz delim nur tubam kpss hayalim dualarım hem kendimle hem sizlerle umarım Rabbim bir kapıda bize açmıştır
bu kadar geçiktiğim için çok ozür dilim
hepinizi seviyorum..
sedefim her ilin duyurusu mebden veriliyor tatlım.
hepsinin aynı zamanda olmuyor bak kesin karar verdiysen bir okula şimdiden gidip konuş istersen okulla, meb.e başvuru yapmana da gerek kalmaz,direkt alabilirer okuldan yani.
Kuzum direkt okuldan da alınıyor demi nete verilmezse falan?Şimdiden konuşalım mı bir faydası olur mu dersin?
tubişim evet okuldan da alınıyor ama her okul öyle alıyor mu bilemiyoruz gidip konuşunca muhtemelen bilgi verirler olup olmayacagı için. nereden bu kanıya varıyorum? çünkü mesela yıl ortasında da ögretmen açıgından cagırabiliyorlar ya mantıken alınır da yani. bir şansı denemek lazım kuzum ugrasmamak için
zekanı değil sistemi sorgula daha ne yapacaktın kuzum ya en iyi ben bilirim senin çalışmalarınıçok yorgunum ebonum
çok çalıştım matematik beklediğim gibi değildi
problem sorsalar yapardım ama soruları gördüğm anı
hiç unutmayacağım
tek merakım 90 alan insan ben den farklı ne çalıştı??
zekamı sorguluyorum o noktaya geldim ..
canım kolej iyi ki olmamış. çünkü koleji ben de düşünüyordum ama çalışan arkadaşım çok yorulduğunu anlattı. ücretli gibi akşam 3 5 gibi evde olamıyorum dedi. 8e kadar çalışıyorum, çalışmazsan özelde barındırmazlar dedi. sonra etüdleri falan oluyormuş hafta sonları bile. o yüzden hiç üzülme iyi ki olmamışHaklısın kuzum bayramdan sonra gideyim bir,ben de birkaç özel ojkulla görüştüm hepğsi Türkçeci almış malesef geç kaldım:26:Ücretli yapıcam gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?