2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sizce bu tahmini listenin gerçek olma ihtimali% kaç
almancaya 1 kişi kontenjan ayrılmış tahminlerde bile çok fazla değilmi bu kadar almanca öğretmeni çok değil mi
ayhhhhhh çıldırmama ramak kaldıııııııııııııııııııı millet evleniyor yaşıtlarımın bebeleri okula gidiyor ben ise ekmeğimin peşindeyim halen
BİR kişi ya BİR ben olsam laf olsun hiç atamadık demesinler göstermelik kadro bile açmammmmmmm

Son düzenleme:

canım bende sınav açıklandı diye arkadaşıma mesaj attım kaç aldın diye sordu söyledim arkadaşım benden yüksek almış hiçç çalışmamıştı ' çok düşük gelmiş böyle beklemiyordum dedi ' çalışmadan 70-90 mi almayı bekliyordu sanki sinir oldum. Sevdiğim arkadaşımdı kırmadan 'çalışmayan birine gire iyi almışsın' dedim . Cevap atmadı Bu sorulardan sonra neye çalışacağımı bende bilmiyorum canım herşeyi karıştırdılar.

Kızlar bende memlekete gidiyorum teyzemler Almanya'dan geldi ve ilk defa bayrama denk geldi 16 yıl sonra birlikte kutlayacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın , Allah'a emanet olun, şimdiden bayramınızı kutluyorum, inşallah çok mutlu geçer canınızı da sıkmasın kimse hakkımızda hayırlısı olsun yeter, vardır bir kapımız bizimde Allahım hayırlı kapılar açsın hepimize öptümmmmmm

hey Allahım yaa, atamıcaksan neden o zaman fakültesini açıyosun, neden bu milleti boşu boşuna 4 yıl okutuyosun üstüne bi de yıllarca kpssye çalıştırıyosun
canım aklıma bişey geldi, almancacısın, yurtdışına gitme imkanın var mı, oralarda eminim daha iyi bi hayat kurarsın, yoksa burda adama kafayı yedirtcekler, hatta yedirttiler

sucum ben de onu anlamıyorum işte, çalışmayan nasıl bu kadar yaptı, hala şaşkınım. bana da bi arkadaşım ''inşallah atanırım'' diye mesaj attı. gerizekalı ben neyim burda, insan atanırız yazar bari kibarlıktan.. bu insan bi de öğretmen olcak, bencil mahluk!
güle güle git tatlım, biraz kafan dağılır, gelince yine konuşuruz, bırakma bizi sakın. çok öpüyorum, ben de bayramını şimdiden kutluyorum

canım link atığım liste facede paylaşılmış ben de buraya ekledim tahmini diye yazdım
%kaç doğru olur bilemeyiz tabi. zaten o listeye göre benim bölümün 70 olması da mümkün değil. bulduğumuzu paylaşıyoruz sadece

annemmmm sen atan da bize yavrucuklarını anlat, senden duyalım bari biraz o duyguyu hissettir bize, avunuruz burda canım benim sakın bırakma bizi, kopmayalım hiçbir zaman.. belki de bi gün aynı okullarda kavuşucaz birbirimize =)
bugumuz yeni topik açtı ebonum oradayız aynı kadro =) inş yani ben de gelirim o kadroya düzelebilirsem. çok ailevi problemlerim var. bu evde boğuluyorum artık. üvey babam çok mutlu atanamıcam diye. nasılsa annemi ezmeye devam edebilcek ya, nasılsa bizi hala kendine muhtaç ettirebilcek ya! sürekli kavga, sürekli huzursuzluk. hep bağırarak konuşuyo. dün gece isyan ettim ve birden bire ayak bileğine bişey oldu. düştü yürüyemedi. hastaneye götüreyim seni dedim, istemedi bi hayli kaldı yerde. annem de duadaydı. onu aradım ''babamın ayağına bişey oldu ağrısı var gel hastaneye götürelim'' diye. duadaki komşular bile anneme ''iyi olmuş o adama müstehak hep bağrınıyo herkese zaten'' demişler. sonra götürdük hastaneye, azıcık bişeyler kafasına dank eder dedik ama bugün gene aynı tas aynı hamam.. teyzemler kafayı yicen o evde sen artık bi işe girip hayatını kur diyolar. sanırım 2.ye hazırlanma gibi bi şansım yok benim şu anda

o ''inşallah atanırım''cıları ben de hiç sevmiyorum nefret ediyorum hatta. ya hu için almıyorsa herkesi düşünmeyi bari nezaketen söyle.
çoğu da bencillikten kazanamaz zaten

Son düzenleme:
sedefimm canımsın benim canım sen beni bıraksanda ben senin peşini bırakmam şekil a mesaj kutusu %95ben atmışımdırcanım benim senin eğer atanamama durumun olursa ücretli yapıcaksın zaten yani çalışıyor olucaksın ve kendini daha iyi hissediceksin ben ona inanıyorum
sakarya üniversitesinin eğitim bilimleri enstitüsü hakkında bilgisi olan var mı kızlar y.lisans başvurusunda bulunmuştum kabul almışım ama istediğim başka bir üniversite var ancak onun kayıtları henüz başlamadı,ben buraya kayıt yaptırdığım takdirde başka üniye başvuruda bulanabilir miyim var mı öyle bir hakkım?
hm birde yeni konu nerde kızlar?

Son düzenleme:

çok yorgunum ebonum
çok çalıştım matematik beklediğim gibi değildi
problem sorsalar yapardım ama soruları gördüğm anı
hiç unutmayacağım

tek merakım 90 alan insan ben den farklı ne çalıştı??
zekamı sorguluyorum o noktaya geldim ..

canım benim çok iyi yapmışsın öyle kpssye küsüp her şeyden el etek çekmek yok inşallah görüşmen çok güzel geçerayrıcada belki aldığın bu puanla uğurlarız seni canım benim

:44: teşekkür ederim arkadaşım..hayırlısı diyeceğim ama bu lafta canımı yakıyor belli belirsiz..

sürekli kendime nerde yanlış yaptım diyorum..
bir an önce toparlamak istiyorum kendimi..

amin İnşallah kuzum senin adına çok sevindim

Rabbim ayırlı uğurlu bir yere atanmanı nasip etsin İnşalla..

Dualarını eksik etme ..iyiki tanıdım seni

haklısın tuğbam hayatımı devam etmek için bir işe başlamam gerek acilen..

sonrasını daha düşünmedim bakalım Allah kerim..

bende özlüyorum valla ama evde internet bağlatamadık daha ekişehirdeyim o yüzden yazabiliyrum yoksa aklımdasınız be kuşum..

ooyy yavru kuşum sıkma canını sen inşallah atanırsın kuzum bu senene demek 2.ye hazırlanma şansım yok sakın böyle konuşma kuzum atanamazsan eğer hep birlikte hazırlancaz yinebabana hiç bir şey diyemiyorum Allahtan bulsunama böyle konuşma sen sedefim her ne olursa olsun öğrencilerimize kavuşana kadar tam gaz devam

sende bizim aklımızdasın kuzuuumm

Son düzenleme:
................................................

Son düzenleme:

Allahtan ümit kesilmez clemim,hayırlı kapılar açsın rabbim..

sedefim her ilin duyurusu mebden veriliyor tatlım.
hepsinin aynı zamanda olmuyor bak kesin karar verdiysen bir okula şimdiden gidip konuş istersen okulla, meb.e başvuru yapmana da gerek kalmaz,direkt alabilirer okuldan yani.

Kuzum direkt okuldan da alınıyor demi nete verilmezse falan?Şimdiden konuşalım mı bir faydası olur mu dersin?

Kuzum direkt okuldan da alınıyor demi nete verilmezse falan?Şimdiden konuşalım mı bir faydası olur mu dersin?

tubişim evet okuldan da alınıyor ama her okul öyle alıyor mu bilemiyoruz gidip konuşunca muhtemelen bilgi verirler olup olmayacagı için. nereden bu kanıya varıyorum? çünkü mesela yıl ortasında da ögretmen açıgından cagırabiliyorlar ya mantıken alınır da yani. bir şansı denemek lazım kuzum ugrasmamak için

Haklısın kuzum bayramdan sonra gideyim bir,ben de birkaç özel ojkulla görüştüm hepğsi Türkçeci almış malesef geç kaldım:26:Ücretli yapıcam gibi görünüyor

zekanı değil sistemi sorgula daha ne yapacaktın kuzum ya en iyi ben bilirim senin çalışmalarını
bende 79 un sana 77 nin sedefe yetecegi kanaatindeyim bekleyip göriciğiz

Haklısın kuzum bayramdan sonra gideyim bir,ben de birkaç özel ojkulla görüştüm hepğsi Türkçeci almış malesef geç kaldım:26:Ücretli yapıcam gibi görünüyor
canım kolej iyi ki olmamış. çünkü koleji ben de düşünüyordum ama çalışan arkadaşım çok yorulduğunu anlattı. ücretli gibi akşam 3 5 gibi evde olamıyorum dedi. 8e kadar çalışıyorum, çalışmazsan özelde barındırmazlar dedi. sonra etüdleri falan oluyormuş hafta sonları bile. o yüzden hiç üzülme iyi ki olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…