- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
ah kuzum hem de ne sıcak tutuyorum ama yok
ağrıyor melet
clementinem sağol bilgiler için
arkadaşım Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
beden evde hiçbir şey yoksa sıcak duşa giriyorum o hafifletiyor biraz..:26:
doktorlarda bunu öneriyo canım duşa girmek vucudu gevşetiyo bu da agrıları azaltıyo muhtemelen bu arda cloş beni gaza getirde ders çalışayım yahuuuu:44:
niloş ağustos gelecek atamalar açıklanacak
herkes atandığı yeri yazacak konuşacak burada
yeterli motivasyon mu
arkadaşım Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
bende evde hiçbir şey yoksa sıcak duşa giriyorum o hafifletiyor biraz..:26:
nilim son soru sıklıkla ayırma mekanizması mi :26:canım hiç bişey istemiyodu ama 1 saat kadar gelişim çözdüm uzman kariyer gelişim soru bankasının bitmesine 50 soru kaldıııııbana farklı gelen soruları sizlede paylaşayım istedim ve fotolarını çektim Eki Görüntüle 695424 Eki Görüntüle 695426 Eki Görüntüle 695427 Eki Görüntüle 695428
evet canım sıklıkla ayırma mekanizması cevabı 3. soru hakkında ne düşünüyosun :44:
kızlar 104 gelişim çözmüş uzmankariyer gelişim soru bankasınıda böylece bitirmiş bulunmaktayım :118::118:
sizler için iki soru daha ekliyorum çalışkan böcüklerim
Eki Görüntüle 695509 Eki Görüntüle 695513
yok canım d şıkkı dışarıda tutmaymış nerelerinden terim uyduracaklarını şaşırdı yayın evleri
nil 3. soru tümdengelim mi?
hepsine yanlış diyemem ayıp olar
şimdi ben birine benmmerkeci ve kişisel, diğerine yer değiştirme ötekine yapısalcı diyecegım sen yanlıs diceksin
hadi de
hepsine yanlış diyemem ayıp olarben merkezci dogru diğeri gerileme yer değiştirme deil bir diğeride tipolojik
ya ben sen hepsine yanlış cevabı işaretlemişsin diye düşünüp tekrardan çözmeye çalıştım
yoksa evet dediklerini işartlerdım ben de
neyse karısıklık olmus
benmerkezciyi anlamşsındır zaten kuzu vygotsky de monologa özel konuşma yani kişisel konusma diyor. oradan geliyor
canım hiç bişey istemiyodu ama 1 saat kadar gelişim çözdüm uzman kariyer gelişim soru bankasının bitmesine 50 soru kaldıııııbana farklı gelen soruları sizlede paylaşayım istedim ve fotolarını çektim Eki Görüntüle 695424 Eki Görüntüle 695426 Eki Görüntüle 695427 Eki Görüntüle 695428
nilim 3. soruya c şıkkı dedim monolog muymuş o soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?