2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

a mi canim

:26:

yok canım bitirilmemiş işlermiş cevap
bu gestalt kuramıyla ilgiliymiş(tamamlama manasında yani)
diğerlerinde pekiştirme varmış.

sedefim sen de sorun yok ki soru tuhaf

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah..

once 2 sonra 1 canım.

c ve a arsında kaldım a sosyal oğrenme c geştalt

c diyorum
davranışçılıkda bebeklik doneminde model alma var en azından..

aynı şeyleri karıştırıyoruz sedefim bende bugün bağlanma türlerini soru üstünden biraz hallettim
kesitsel boylamsal da tüm modülerler bitince bakacağım sen ayırabildin mi?

aynı şeyleri karıştırıyoruz sedefim bende bugün bağlanma türlerini soru üstünden biraz hallettim
kesitsel boylamsal da tüm modülerler bitince bakacağım sen ayırabildin mi?

canım çok basit bi farkı varmış
kesitsel: aynı zaman diliminde, farklı yaşlardaki çocuklar inceleniyor. mesela 2013 yılında 2 yaşında, 4 yaşında ve 6 yaşında çocuklar inceleniyor. zaman aynı, çocuklar farklı. örnek: 2013 yılında 2 yaşındaki ayşeyi, 4 yaşındaki fatmayı, 6 yaşındaki hayriyeyi inceler.
boylamsal: farklı zaman dilimlerinde, aynı çocuk inceleniyor. mesela 2 yaşındaki çocuk 2013 de, 2015 de (4 yaşındaki hali), 2017 de (6 yaşındaki hali' inceleniyor. zaman farklı, çocuk aynı. örnek: 2013 yaşında 2 yaşındaki ayşeyi, 2015 yaşında 4 yaşına gelmiş olan ayşeyi, 2017 yılında 6 yaşına gelmiş olan ayşeyi inceler.

ölçme tekrarı yaptım, şuraya dikkat: en çok kullanılanlardan en az kullanılanlara doğru => eşit aralıklı, sıralama, sınıflama, eşit oranlı
en az bilgiden en çok bilgiye doğru => sınıflama, sıralama, eşit aralıklı, eşit oranlı

Son düzenleme:
kızlar bu arada how i met your mother ı tavsiye ederim. yorulduğunuzda, ara verdiğinizde, kafa dinlendirmek gülmek eğlenmek için harika bi dizi. üstelik 1 bölümü 20 dk

al bendende o kadar ..
gerçi sen çıkmışsın ben hala oyalanıyorum..
bi el ver bakıyim bana :)
oyalanmak yok
yoksa ösym bir sene daha oyalayacak bizi
once 2 sonra 1 canım.

c ve a arsında kaldım a sosyal oğrenme c geştalt

c diyorum
davranışçılıkda bebeklik doneminde model alma var en azından..
evet canım cevapların doğru.ben anlamaya bile yeltenmiyorum bazen

leylasım Allah razı olsun senden valla.

sedefcim ben tv bile izlemiyorum pek fazla. o diziyii biliyorum ama dizileri de takip etmiyorum artık.
90 soru da rehberlik çözdüm kızlar şmdi makineye bulaşıkları koyup öğrenmeden devam edeceğim.

Son düzenleme:
kızlar 375 soruyla günü tamamlıyorum
bi' 25 daha çözemedim:26:
vatandaslık cep kitabından uykum gelene kadar okuyacağım artık

Kılzarrrrrrrrrrrrr günaydın hadi kalkın bakalımmmmmm
Ben kursa gidiyorum gitmeden size de bi günaydın diyim dedimm

günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim.içimden çalışma azmi fışkırıyo bugün
leylascım ALLAH RAZI OLSUN indirdim o kitabı
milyemikscim aynı siteden diger örnek sayfalarıda kaydettim çok saol sendende ALLAH RAZI OLSUN
gr kızlar şimdik ders çalışma vaktiiiiii

merabalar ksr bkmayın rahatsız ediyorum ben yeni üye oldum ben de kpss ile ilgili günlük yazmak istiyorum fakat nereden konu açacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz acaba.size de basarılar dilerim simdiden sınavınızda :)

günaydınlar kızlarrr
programla başlıyorum herkese kolay gelsin

günaydın kızlar ben geldim selam verip gidiyorum ilk olarak alan çalışmakla başlayacağım
kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…