hemen gönderiyorum kızlar
bu arada ucuzkitapaldan kıtap siparış etmıstım 1 hafta önce bugün de data alan kitabı bitti diye söylediler
o kadar bekledim bir de ya
ben de kitapseçe geçtim hemen iyi ki de geçmişim yargı alan sınavı kıtapları çıkarmış bayağı övmüşler.
ayrıntılı belli ki kalın kalın hepsi
hemen oradan sipariş edeceğim
80 soruluk denemelerde alıyorum
kızlar nerdeyse 15 gündür ders çalışamıyorum.
geldikçe herşey mi üst üste gelir yaa..
annem dün anjio oldu dünü hastanede geçirdik.
çok şükür iyi şimdi eve geldik.
ama derslere epey uzak kaldım...
ne güzel sizin çalışmalarınızı gördükçe imrendim açıkcası.
selam kızlarrrrr
öncelikle renginam 100 dk 80 soru
o marmaralı soru ulaşım diyorum
32. coğrafya sorusu b mi
31. de b diyorum ama :26:
nilim ilk bölümüne de maşallahhhh
clementinemmm bizde bu azim olduktan sonra başarıcaz evellallah
sucummm kıyamam ben sanaaaa, fırsatın oldukça gel kuzum
bugummm oh be kurtulmuşsun, bi de hepsi açıklansa bir an önce iyi olucak :18:
renginam o siteyi biliyorum sanırımsağol paylaşım için bende yeterince deneme var ben şimdilik onlarla vakit kaybetmek istemiyorum bugün dershanede de vardı denemem gitmedim evde konu çalışcam
kızlar sabah bi ağrıyla uyandım anladınız ne olduğunuama sonra bekledim yarım saate geçti, şiddetli de değildi, ohh çok şükür bu ayı da atlattım
nurum tubam tarihte atatürk dönemine çalışcak msn, o konularda yok ya ben kararsız kaldım :26:
linki özelden atabilir misin canım
svcnn canım nurtubaya yolladım
10 dk beklemeyelim diye o da sana yollarsa hızlı iletişim olur
mesajımı görmedin sanımstm kuzumbitanem mesaj hakkım yokama sen olduğuna sevindim. seninle ilgilenmeyi çok istiyordum ama elimde olmadan ayrılmak zorunda kalmıştım. çalışma azmine, başlamana hatta bitirmene demeliyim çok sevindim.
kızlar nerdeyse 15 gündür ders çalışamıyorum.
geldikçe herşey mi üst üste gelir yaa..
annem dün anjio oldu dünü hastanede geçirdik.
çok şükür iyi şimdi eve geldik.
ama derslere epey uzak kaldım...
ne güzel sizin çalışmalarınızı gördükçe imrendim açıkcası.
canım çok geçmiş olsunbenim de babam bağırsaklarındaki damar tıkanmış o yüzden ameliyat olduderslerim aksadı biraz ama iyi çalışmayla toparlanıyor inan banamoralini bozma canım herşey halledilir
mesajımı görmedin sanımstm kuzum
ben de senin muhteşem ötesi deneme sonuçlarına hayranım maaşallah
canım inan bu sene artık olacak dedim Allahın izniyle. biliyorsun eylülden beri çalışıyorum. aralıkta bitridim konuyu, 15 gün kamp yaptım her gün bir eğitim bir gygk deneme çözdüm. o da yargıydı yani gayet zordu. martta yine konuya başladım coğrafya-vat kaldı ama göz gezdirip soru çözüyorum. bu kez emek verdim. gece kalkıp telefon ışığında soru çözüyorum. oğlumu emzirirken, çay içerken.. hiç bir şey yapmasam açıp sedefimin sağolsun attığı tarih mp3 leri dinliyorum. hiç bir sene bu kadar emek vermedim. Rabbim kimseninkini zayi etmesin.
beyazannecim fem ygs tarih çok güzel ve akıcı anlatmış çalışırsan öneririm
tubacım muratın sosyal alan kitabını sipariş etcem içeriğindekiler tam aradıgım dersler mayıstada cografyayla onu halletsem tamamdır inşaallah
biliyorum canım sen çok çalıştın elinden geleni yaptın
inşallah biz de yapmışızdır
artık olmazsa da nasip diyeceğim
ben de sen gibi gece tlf ışıgında çalışıyorum inan ki kahvaltıya kitapla oturuyorum bir yandan soru çözüyorum
artık kısmet. Allah'a kaldı
evet zorlaştırıyorlar ama Allah'tan da büyük değiller
canım 31. soruda 26 45 doğu meridyenleri enlemesine çizdiğin çizgi olan kısım, 36 42 kuzey paralelleri boylamasına çizdiğin çizgi, fakat orada 20 dereceye kadar inmicen 36 da kalıcan. buradan dolayısıyla 5,6,7 çizilmiş oluyobikaç soru dikkatimi çekti kızlar sizinlede paylaşayım
soru 1) aşagıdakilerden hangisi milletler cemiyetine üye olmamıştır?
fransa,abd,italya ingiltere,türkiye
soru 2)marmara bölgesininn aşırı nüfuslanmasına aş.hangisi neden olmuştur?
yerşekilleri,ticaret ,hizmet, tarım,ulaşım
soru 3) 1982 anayasasında 2010 yılında yapılan değişiklikle birlikte ,aş.hangisi TBMM nin görev ve yetkileri arasında ilk kez düzenlenmiştir
a)danıştay üyelerini seçmek
b) kanunların anayasaya uygunlugunu denetlemek
c) bakanları atamak,
d) ohal ilan etmek
e) anayasa mahkemesine üye seçmek
bu soruyu bilmiyodum ben ama belki siz biliyosunuzdur kızlar bi de 2 cografya sorusunun fotosunu çektim bana değişik geldi üzeri karalanmış ama bi bakın Eki Görüntüle 689370 Eki Görüntüle 689371 cografyada ikisindede b şıkkı dogru yanıt
renginam 7iklimi ben de aldım o 80 lik ama daha çözmedim onu kızlarla son aya sakladık. bence 7 iklim güzeldir iyi yapmışsın onu almakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?