2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)


kuzum sayısına dikkat et biz pegem aldık 120 soruluk çıktı
 

sevcancım toparlarsın 15 çok toparlanamayacak bi süre deil sıkma canını
sedefim 31 ve 32 cografya sorularının cevapları ikiside b
regina banada yollarmısın linki bende indirip çıkardım ama aynı sitemi bilmiyorum
 

Eklentiler

  • $Resim_1366096019.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

sedefim atatürk dönemi çağdaş türk ve dünya tarihi içinde yer alıyor diye biliyorum o yüzden çalışacağım tatlım
 
merhaba hatunlar dün pek ders çalışamadım yeğenimin doğum günü vardı bugün alan çalışıcam eğitim denenmesi de çözeyim diyorum bakalım çok öpüyorum sizi
 
merhaba canlarım

sabahtan beri gelmek için uğraşıyorum yeni fırsat buldum...

dün gece itibariyle fem tarih soru bankam da bitmiştir:)) dün tam 331 tarih çözmüşüm bitsin diye. şu an bir yandan tekrar takvimimden coğrafya okuyorum. hemen onun sorularını da bugün bitireceğim inşallah.

elimde ales 2008 e kadar çıkmış soruların kitabı var. o kitabı mayısta elimdeki yediiklim denemeleriyle bitireceğim inşallah. kardeşim geçen sene ygs ye girdi. elinde edebiyat kaynak varmış. yarın gönderecek:) tarihe de ygs kaynaktan çalışmaya karar verdim.osmanlı padişahlar dönemini biliyorum ama tekrar etmem lazım. şimdiye kadar meraktan öğrenmiştim. bir de inanmazsınız benim kocam sınıfçı ama yeminle tarihçiden çok bilgilidir. tüm Türk tarihini anlaşmalar, savaşlar, padişahlar ve oğullarla ezbere bilir. adam seviyor...inanın şimdiye kadar kaçırdığı soru olmadı. bir başlar kutalmışoğlu süleyman şah'tan, 5. mehmed reşat'a kadar şehzadelerle gelir. o açıdan şanslıyım.

her akşam oğlumuza ya dede korkut ya niyazi yıldırım'ın Türk destanlarından okur. ben de dinliyorum tabii:)

yani tarihi hallederim.

çok yazdım ama bu kadar:))

haa bir de demin oğlumu traş etti babası:) keloğlan oldu fındığım:)
 
bitanem mesaj hakkım yok ama sen olduğuna sevindim. seninle ilgilenmeyi çok istiyordum ama elimde olmadan ayrılmak zorunda kalmıştım. çalışma azmine, başlamana hatta bitirmene demeliyim çok sevindim.
mesajımı görmedin sanımstm kuzum
ben de senin muhteşem ötesi deneme sonuçlarına hayranım maaşallah
 

canım çok geçmiş olsunbenim de babam bağırsaklarındaki damar tıkanmış o yüzden ameliyat olduderslerim aksadı biraz ama iyi çalışmayla toparlanıyor inan banamoralini bozma canım herşey halledilir

bu arada şimdi gördüm Allah şifa versin kızlar:26:
 

mesajımı görmedin sanımstm kuzum
ben de senin muhteşem ötesi deneme sonuçlarına hayranım maaşallah

canım inan bu sene artık olacak dedim Allahın izniyle. biliyorsun eylülden beri çalışıyorum. aralıkta bitridim konuyu, 15 gün kamp yaptım her gün bir eğitim bir gygk deneme çözdüm. o da yargıydı yani gayet zordu. martta yine konuya başladım coğrafya-vat kaldı ama göz gezdirip soru çözüyorum. bu kez emek verdim. gece kalkıp telefon ışığında soru çözüyorum. oğlumu emzirirken, çay içerken.. hiç bir şey yapmasam açıp sedefimin sağolsun attığı tarih mp3 leri dinliyorum. hiç bir sene bu kadar emek vermedim. Rabbim kimseninkini zayi etmesin.
 
beyazannecim fem ygs tarih çok güzel ve akıcı anlatmış çalışırsan öneririm

tubacım muratın sosyal alan kitabını sipariş etcem içeriğindekiler tam aradıgım dersler mayıstada cografyayla onu halletsem tamamdır inşaallah
 
Son düzenleme:

biliyorum canım sen çok çalıştın elinden geleni yaptın
inşallah biz de yapmışızdır
artık olmazsa da nasip diyeceğim
ben de sen gibi gece tlf ışıgında çalışıyorum inan ki kahvaltıya kitapla oturuyorum bir yandan soru çözüyorum
artık kısmet. Allah'a kaldı
evet zorlaştırıyorlar ama Allah'tan da büyük değiller
 

canım femin soru bankasını bitirdim ve harikaydı. keşke üstüne çözmeseydim sınava yakın bir daha bakardım dedim. eminim konu anlatımı da güzeldir.kardeşim gönderecek işte. fem e gittiği için elindeki kaynaklar da fem.


sonuçta bu bir sıralama sınavı. yani ne kadar zor olursa olsun, mesela şu an tüm Türkçeciler benle aynı durumda. ki biz konuları bitirdik en azından. artık sadece alanla uğraşabilirim.
 
canım 31. soruda 26 45 doğu meridyenleri enlemesine çizdiğin çizgi olan kısım, 36 42 kuzey paralelleri boylamasına çizdiğin çizgi, fakat orada 20 dereceye kadar inmicen 36 da kalıcan. buradan dolayısıyla 5,6,7 çizilmiş oluyo
32. soruda 4 numaralının gittiği yer ekvatora doğrudur. ekvatora gidildikçe çizgisel hız artar, yani e şıkkı doğrudur. b şıkkında 1 ve 3 numaralar arasında yerel saat artmıştır bu doğrudur, fakat sadece 1 ve 3 diyo, sadece 1 ve 3 değildir, 2 ve 4 dışında hepsinde artar.

renginam 7iklimi ben de aldım o 80 lik ama daha çözmedim onu kızlarla son aya sakladık. bence 7 iklim güzeldir iyi yapmışsın onu almakla
 
şimdi ales 2012 sorularını çıkardım. kasım ayında olan. hemen çözüp sonucu yazarım. ayıptır söylemesi 2008 de sözelde sadece 3 yanlışım vardı:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…