2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar uzmankariyer denemesi çözdünüz mü hiç?
sorularnda hatalar çok fazla sanki:26:

hiç çözmedim canım :26: aman sorular hatalı olunca çok kötü oluyo ya yanlış bilgi öğretiyo. sen hatalı olduklarını yaz dershaneye gidenler ben de dahil sorarız hocalarımıza

hiç çözmedim canım :26: aman sorular hatalı olunca çok kötü oluyo ya yanlış bilgi öğretiyo. sen hatalı olduklarını yaz dershaneye gidenler ben de dahil sorarız hocalarımıza

tamam canım çok sagol.
mesela vatandaslıkta hak ehlıyetını sormus tam dogumla saglanır demiş cevabına da
hak ehlıyeti ana rahmine düşünce değil miydi ya:26:

tamam canım çok sagol.
mesela vatandaslıkta hak ehlıyetını sormus tam dogumla saglanır demiş cevabına da
hak ehlıyeti ana rahmine düşünce değil miydi ya:26:
ben vat özürlüsüyüm dur bi notlara bakiim

baktım evet ana rahmine düşünceymiş canım

$11594_454695591279862_911182241_n.jpg

kızlar şuna bakın çok güldüm yaa :52::9::9::9:

kızçelerim ben kaçıyorum çok yorgunum
bi film hediye ediyorum bu gece kendime
hepinize tatlı rüyalar :16:

Herkese gnaydın..
sabah sabah kitap seç den bir konu anlatımı ales birde çıkmış sorular ales kitabı aldım bunlarıda çozerim
bitti gitti

annem beni sana kole diye doğurmadı osym !!!!

Son düzenleme:
günaydın kızçeler günaydın clemantinemmmmm :38: ben geldim.dün çok yoruldum ve denememin gkgy ni çözmedim onun yerine alan+mat çözdüm bugün hemmen ona başlıyorum :27: o bitsin daha 200 ölçmem var .
kızlar ben kendi alanımda ne olmuş ne bitmiş bakmadım canım isteyene kadarda bakmıcam ne yaparsa yapsınlar RABBİMİZİN NASİBİNEDE KARIŞAMAYACAKLAR.:26: cloşum ciddi ciddi alestemi bakacan.ben deneme çözerken haziranda araya ales denemelerinide sıkıştırır çözerim diyorum başkada yapcak bişi yok .

günaydın kızçeler günaydın clemantinemmmmm :38: ben geldim.dün çok yoruldum ve denememin gkgy ni çözmedim onun yerine alan+mat çözdüm bugün hemmen ona başlıyorum :27: o bitsin daha 200 ölçmem var .
kızlar ben kendi alanımda ne olmuş ne bitmiş bakmadım canım isteyene kadarda bakmıcam ne yaparsa yapsınlar RABBİMİZİN NASİBİNEDE KARIŞAMAYACAKLAR.:26: cloşum ciddi ciddi alestemi bakacan.ben deneme çözerken haziranda araya ales denemelerinide sıkıştırır çözerim diyorum başkada yapcak bişi yok .

hayatım boyunca o kadar çok şeyi riske attım ki nil
bunu atamayacağım
tekrara dershanelere donup sinekten yağ çıkarana kadar çalıştırmalarına izin veremem
yada ücretli yapıp 20 ile 55 ile atanan insanların sırf sen atanamadım diye sana 2.sınıf oğretmen muamelesi yapmaya çalışmalarına
izin veremem. bu sefer değil

yada hiçbir şey yapmayıp evde çocuk büyütemem 1 üniversite ve 2 yksek lisansdan sonra olmaz

Rabbimin kısmetinin onüne geçilmez lakin bende eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak zorundayım.

sen nasılsın kuzum b ua arada diyete başladığımdan beri 6 kiloya yakın vermişim ki çok olmadı daha müsait bir zamanında sana şifremi vereyimde bana kilo çizelgesi yap olur mu arkadaşım?

günaydın kızlar
tarihle güne baslıyorum inşallah.
ardından egıtım denemesi çözzecegım sanırım:6:

günaydın kızlar :3:Hayırlı cumalar, dün akşama kadar şapkadır, yanardağ maketidir staj için uğraştım mesajlarınızı dahi okuyamadım.Bugün hem toplantı ver hemde stajım var inşallah güzel geçer :5:.bugünde ders çalışamayacağım:50: Hazırlanıp çıkacağım Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinize kolay gelsin kızlar :16:

kızlar bir sitede tg denemeleri paylasılıyor.her yayın var. isteyene linki atayım özelden
ben gibi dersaneye gitmeyenlere ideal fırsat:1:

kızlar bir sitede tg denemeleri paylasılıyor.her yayın var. isteyene linki atayım özelden
ben gibi dersaneye gitmeyenlere ideal fırsat:1:

muhtemelen beni çıkardığım sitedir 40 kadar indirdim ama benim illa dokunarak çozmem lazım o yüzden hepsini çıkardım çok çok iyi oldu

meraba kızlar denememi bitirdim geldim yediikli tg 1
TÜRKÇE:28 D 1BOŞ 1Y 27.75 NET
MAT:10 D
TARİH: 28 D 2Y 27.50 NET
COGRAFYA:16D 2 Y 15.50 NET
VATANDAŞLIK 9 D 1BOŞ 2Y 8.50 NET
TOPLAM:89.25
AYNI DENEMENİN EGTMİDE 108 D 12 Y 105 NET :31:

hayatım boyunca o kadar çok şeyi riske attım ki nil
bunu atamayacağım
tekrara dershanelere donup sinekten yağ çıkarana kadar çalıştırmalarına izin veremem
yada ücretli yapıp 20 ile 55 ile atanan insanların sırf sen atanamadım diye sana 2.sınıf oğretmen muamelesi yapmaya çalışmalarına
izin veremem. bu sefer değil

yada hiçbir şey yapmayıp evde çocuk büyütemem 1 üniversite ve 2 yksek lisansdan sonra olmaz

Rabbimin kısmetinin onüne geçilmez lakin bende eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak zorundayım

sen nasılsın kuzum b ua arada diyete başladığımdan beri 6 kiloya yakın vermişim ki çok olmadı daha müsait bir zamanında sana şifremi vereyimde bana kilo çizelgesi yap olur mu arkadaşım?[/QUOTE

çok haklısın canım ama bizde insanız yahu nbu kadarda olmaz bu kadarda yüklenilmez ya bıktım usandım artık senelerdir kendimi parçalamıcam ama ne geliyosa yapıcam elimden sonraındada olmuyosa nasip belki bi daha sınava bile girmicem

tamam canım yaparımda kilo çizelgesi yapma kk ya çıkıyo şemalı anlatımı bende baya zorlandım ama oldu :8: tamam bekliyorum kısa zamanda hatta hemmen tamammı :10:

bikaç soru dikkatimi çekti kızlar sizinlede paylaşayım
soru 1) aşagıdakilerden hangisi milletler cemiyetine üye olmamıştır?
fransa,abd,italya ingiltere,türkiye

soru 2)marmara bölgesininn aşırı nüfuslanmasına aş.hangisi neden olmuştur?
yerşekilleri,ticaret ,hizmet, tarım,ulaşım

soru 3) 1982 anayasasında 2010 yılında yapılan değişiklikle birlikte ,aş.hangisi TBMM nin görev ve yetkileri arasında ilk kez düzenlenmiştir
a)danıştay üyelerini seçmek
b) kanunların anayasaya uygunlugunu denetlemek
c) bakanları atamak,
d) ohal ilan etmek
e) anayasa mahkemesine üye seçmek

bu soruyu bilmiyodum ben ama belki siz biliyosunuzdur kızlar bi de 2 cografya sorusunun fotosunu çektim bana değişik geldi üzeri karalanmış ama bi bakın $SAM_2907m.jpg $SAM_2913.jpg cografyada ikisindede b şıkkı dogru yanıt

Vizeler bitti.:64::64::64: Bugünkü pek güzel geçmese de.:19::19::19:

Güzel bir bıcı bıcı yapıp kpss sahalarına dönmenin vakti geldi.:10::10:

Akşama veririm raporları,herkese iyi çalışmalar.:21:

Back