- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Afedersin Renginacım unutuyorum branşları ben yaa:26:
yok kuzum ya estağfirullah
ben sadece söyledim öyle.:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersin Renginacım unutuyorum branşları ben yaa:26:
kızlar uzmankariyer denemesi çözdünüz mü hiç?
sorularnda hatalar çok fazla sanki:26:
yaptığın kelimesi hatalı gibi geldi?
hiç çözmedim canım :26: aman sorular hatalı olunca çok kötü oluyo ya yanlış bilgi öğretiyo. sen hatalı olduklarını yaz dershaneye gidenler ben de dahil sorarız hocalarımıza
ben vat özürlüsüyüm dur bi notlara bakiim
tamam canım çok sagol.
mesela vatandaslıkta hak ehlıyetını sormus tam dogumla saglanır demiş cevabına da
hak ehlıyeti ana rahmine düşünce değil miydi ya:26:
ben vat özürlüsüyüm dur bi notlara bakiim
baktım evet ana rahmine düşünceymiş canım
kızçelerim ben kaçıyorum çok yorgunum
bi film hediye ediyorum bu gece kendime
hepinize tatlı rüyalar![]()
günaydın kızçeler günaydın clemantinemmmmmben geldim.dün çok yoruldum ve denememin gkgy ni çözmedim onun yerine alan+mat çözdüm bugün hemmen ona başlıyorum
o bitsin daha 200 ölçmem var .
kızlar ben kendi alanımda ne olmuş ne bitmiş bakmadım canım isteyene kadarda bakmıcam ne yaparsa yapsınlar RABBİMİZİN NASİBİNEDE KARIŞAMAYACAKLAR.:26: cloşum ciddi ciddi alestemi bakacan.ben deneme çözerken haziranda araya ales denemelerinide sıkıştırır çözerim diyorum başkada yapcak bişi yok .
kızlar bir sitede tg denemeleri paylasılıyor.her yayın var. isteyene linki atayım özelden
ben gibi dersaneye gitmeyenlere ideal fırsat![]()
hayatım boyunca o kadar çok şeyi riske attım ki nil
bunu atamayacağım
tekrara dershanelere donup sinekten yağ çıkarana kadar çalıştırmalarına izin veremem
yada ücretli yapıp 20 ile 55 ile atanan insanların sırf sen atanamadım diye sana 2.sınıf oğretmen muamelesi yapmaya çalışmalarına
izin veremem. bu sefer değil
yada hiçbir şey yapmayıp evde çocuk büyütemem 1 üniversite ve 2 yksek lisansdan sonra olmaz
Rabbimin kısmetinin onüne geçilmez lakin bende eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak zorundayım
sen nasılsın kuzum b ua arada diyete başladığımdan beri 6 kiloya yakın vermişim ki çok olmadı daha müsait bir zamanında sana şifremi vereyimde bana kilo çizelgesi yap olur mu arkadaşım?[/QUOTE
çok haklısın canım ama bizde insanız yahu nbu kadarda olmaz bu kadarda yüklenilmez ya bıktım usandım artık senelerdir kendimi parçalamıcam ama ne geliyosa yapıcam elimden sonraındada olmuyosa nasip belki bi daha sınava bile girmicem
tamam canım yaparımda kilo çizelgesi yapma kk ya çıkıyo şemalı anlatımı bende baya zorlandım ama oldutamam bekliyorum kısa zamanda hatta hemmen tamammı
![]()