2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

rehberlikten ilk 3 üniteyi tekrar ettim
136 soru çözdüm
ve toplamda 366 soruyla günü kapatıyorum
anam bünyeme fazla geldi aha böyleyim ilk defa bu kadara çıktım
evde olmak ne güzelmiş
maşallah darısı yarına

ay şu soruyu sormadan gitmiyeyim, sonra unuturum yazmayı kızçeler bi el atıverin

rehberlik hizmetleri bir yardım hizmetidir. anca bu yardım hizmeti bireyin yerine zorluklarla mücadele etmek değildir. amaç bireyi zorluklarla mücadele edebilecek düzeye ulaştırmaktır.
yukarıda anlatılanlar rehberlik hizmetlerinin bireylere kazandırmayı amaçladığı hangi özellik üzerinde durmaktadır?

a) olumlu benlik
b) saydamlık
c) özerklik
d) empati
e) öz güven

Özerklik.:44::44::44:

1b
2c
3c canım:44:
cevap verılmıs bıle

özerklik canım

c diyorum :44:

Özerklik.:44::44::44:

cevap verılmıs bıle

özerklik canım

kızçelerim ben de özerklik dedim ama cevap anahtarında a diyo, renginam sende de 7iklim 2012 vardı, bu soru oradan sayfa 14 de 3. soru, sana zahmet bi bakar msn açıklaması da var ama be anlamadım, belki de soru yanlıştır burda kimseyi yanıltmak istemem :44:

bakayım hemen canım

evet canım bende de a diyor
hatta ben de o soruya özerklik demişim
acıklamasında da işte kendini gercekleştiren bireyin özelliklerini anlatmıs dogal olarak olumlu benlik çıkmış cevap

kızlar bu cümledeki anlatım bozukluğu nedir?
yaptığın davranış nelere mal oldu ?
yaptığın hareket mi olucak acep davranış yerine :44: ''yaptığın davranış'' çok garip geldi bana orda bişey var sanki :26:
evet canım bende de a diyor
hatta ben de o soruya özerklik demişim
acıklamasında da işte kendini gercekleştiren bireyin özelliklerini anlatmıs dogal olarak olumlu benlik çıkmış cevap

sağol canım ayy bu 7iklim adamı öldürür

kızlar uzmankariyer denemesi çözdünüz mü hiç?
sorularnda hatalar çok fazla sanki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…