2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedefimm yazdıklarını okudum..Senin ne kadar güçlü oldugunu da biliyorum az çok,,Sana teselli falan vermeyeceğim buna gerçekten ihtiyacın yok..Sana sevdiğimin söylediği tek bir cümleyi söylemek istiyorum beni kendime o cümle getirmişti 'SAHİP OLAMADIKLARIN OLDUKLARINDAN DAHA MI KIYMETLİ??'
Elindekiler çok daha değerli inan,sevgilin ve annen..Bunlar sana tere de artar bile,temmuza kadar kapat kulaklarını her şeye,bu iki değerli varlığa odaklan derslerine odaklan yeter.
Allah yardımcın olsun canım benim.

slm kızlar
akşamki konuşmaları şimdi okudum kızlar çok üzüldüm, burda gülüp eğleniyoruz ama gerçekte herkes bir sürü dertle uğraşıyor hayat ne yazıkki hep güllük gülistanlık olmuyor sabrımızın denendiği zamanlar oluyor benim de gücümün bitti her gece sabahlara kadar ağladığım intiharın eşiğine geldiğim zamanlar oldu Rabbim öyle büyükki kimsenin duasını geri çevirmiyor onca derdin sıkıntının sonrasında öyle güzel şeyler veriyorki Allah herkese zor günlere dayanma gücü versin ve herkesin gönlünden geçen şeye kavuşmasını nasip etsin.

arkadaşlar lçme değerlendirmeden bir sorum bilen arkadaşlar
açıklayarak çzebilirlerese çok memnun olacağım

200 kişilik bir okulda uygulanan 100 soruluk matematik testinin standart sapması 12 güvenilirlik katsayısı 0.75
bu sınavdan 60 puan alan aslı nın % 5 hata payı oranı ile gerçek puan aralığı nedir?

sorma kuzu istenmeyen şeyler oldu.
anlatırım bir ara.
biraz zamana ihtiyacm var.
en kötüsü de bu derslerimi etkiliyor

O zaman ne diyoruz her şeyin hayırlısı..Yolumuza devam kuzum öğretmen olunca bunların hepiciğini unutacaksın garanti veriyorum bakHer şeyi boş verip de rakiplerini sevindirme lütfen..Bence daha çok asılmalısın derslerine..Ucunda SENİN hayatın var çünkü..

teşekkür ederim kızlar
tubişim evet çok doğru bi söz
sanırım bi süre kuzenimde yaşıcakmışız, nete giremeyebilirim
kendinize iyi bakın, çok çalışın hepinizi öpüyorum

Selam. Bugün deneme olduk,Yargı Yayınlarının ilk denemesi.

Türkçe 26 doğru 4 yanlış

Matematik 21 doğru 2 yanlış

Tarih 26 doğru 3 yanlış

Coğrafya 17 doğru 1 yanlış

Vatandaşlık 2 doğru 1 yanlış

Eğitim 76 doğru 24 yanlış

Objektif yorumlar istiyorum.:26::26: Nasılım ? :44::44::44:

Sedefim çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.Rabbim sabır versin,dualarım seninle.

Son düzenleme:

meleğim hemen özel mesajla sana dönüyorummmm

ee bu sonuçlar muhteşemmm
hele ilk bölümün şahane bugum, eğitimin de iyi ama eğitime biraz daha ağırlık ver. zaten eğitimden baya ders bitirdin, bol bol test çöz. bi de vatandaşlık çalışmaya başla, sona bırakma. biz dershanede görmeye başladık. öyle 2 ayda halledilcek gibi gelmedi bana, gözümde büyüdü baya konu var. bu yıl bu işi bitiricek benim arkadaşım
sağolasın canım benim amin

Sorma yaaa çok nankör bu dersler.:26::26: Rehberlik,öğrenme falan uçmuş gitmiş.

Onlara bakacağım birazdan. Hep beraber atanacağız kuzumm.:13::13::13:

Dualarım seninle,her şey çok güzel olacak.

Sorma yaaa çok nankör bu dersler.:26::26: Rehberlik,öğrenme falan uçmuş gitmiş.

Onlara bakacağım birazdan. Hep beraber atanacağız kuzumm.:13::13::13:

Dualarım seninle,her şey çok güzel olacak.

amin canım benim. rehberlik kolay gibi duruyo ama kasan sorular çıkabiliyo. öğrenmede de kavramları örneklerle pekiştirmek lazım, kolay gelsin meleğim

Bugum 1.bölüm netlerin iyi
2.bölümden de bol soru çöz pratik yap derim ben sana.
Bu arada zümrem Türkçeden o kadar yanlış yapılır mı ya

rica etsem soruya bakarmısınız?

Çok sağol canım ben üç tanesi 50 den büyük deyince 51,51,53 verdim de ondan olmamış
ikinci sorunun cevabına baktım 80miş canım soru yanlış o zaman

sedefcim çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sorunlar düzelir bundan sonra yüzün hep güler. Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
hayır canım adım nilay kocam konyalı haliyle bende. nilkon4246 42 konya plaka 46 maraş plaka nil de nilay de ne fotocanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…