2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ben hala hastayım :26::26::26::26:
ablam kendine iyi bakmıyon mu seen :2: eve giderken greyfurt, portakal al suyunu sık iç şifa olsun
bizim evde ilaç yerine bunu kullanıyoruz :2:

evet biliyorum canım dün okudum ağustos annelernde yazmış maşallah erken duymuş o
eylül benim doktorum vajinal ultrason bakıyor hiç, hep karından.. bu da farkediyomuş tabi vajinalse eğer kesin duyarsın
sen merak etme her şey yolunda gidecek kız biz nasıl yollarını gözlüyoruz onların
rüyamda emziriyodum valla, kıpkırmızı küçük burunlu bi bebekti sıkıca sarmışım kundağa kütük gibiydi yavrum

hayırlı olsun canım verdinmi kan ne zaman sonucu alacaksın

hayırlı olsun canım verdinmi kan ne zaman sonucu alacaksın

Henüz vermedim canım işteyim bakalım öğleden sonra bulunduğum yere yakın bir yerler bulabilirsem vereceğim. Merakımdan pazartesi-salıyı bekleyemiyeceğim :18::18::18:

s.a kıslar cumanız mubarek gununuz aydın dualarınız kabul olur inşşş
bacılar meryem ve yasini serifi okudum ALLAH kabul eder inşş
ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
SAGLIKLI bebiş kucaklarına alsınlar dedim bi avazda dogursunlar inş dedim
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm

ah bacım ah günün her saati bulanırmı şuan bile bulanıyor yemekleri görünce kokusundan sudan bi tek leblebi yiyebiliyorum eğer bulantın başladıysa bebek canlanmıştır öyle derler
leblebi kabızlıkta yapar bacım, dikkat et.bende bir kere oldu bulantı afedersin öğürmekten ağladım o kadar acı çektim

belirtinin olmamasından korkmamalıymışız canım bende senin gibi tedirgin oldum ama geç kavradım
benimde hala belirgin belirtim yok. sen kan testini yaptır eşine de eziyet etme artık yazzık kıııı

s.a kıslar cumanız mubarek gununuz aydın dualarınız kabul olur inşşş
bacılar meryem ve yasini serifi okudum ALLAH kabul eder inşş
ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
SAGLIKLI bebiş kucaklarına alsınlar dedim bi avazda dogursunlar inş dedim
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm

slm kızlarr...
nasılsınız?cumanız mübarek olsun.rabbim bu günün hürmetine hepimize bebiş sevgisi tez zamanda tattırsın,hamile olanlarada sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin.

oyyy cancağzım yaaa, Allah kabul etsin, Allah gönlüne göre versin inşallah
çok az kaldı ay bende heyecan yaptım bak şimdi azabım

bencede bekleme ver hemen doktorada git..kaçgün geçti

Bugün bat günüm canım ama dün evde erken yapılan idrar testlerinden yaptım 2. çizgi silikti bu sabah yaptım biraz daha belirginleşmişti.
O yüzden bugün yapayım diyorum. Bakim öğleden sonra çıkabilirsem gidicem.:18::18:

oy guzumm çok tşk ederim inş sende bu ay arkamdan gelirsin az kaldı çok merak ediyorum seni

oyyy cancağzım yaaa, Allah kabul etsin, Allah gönlüne göre versin inşallah
çok az kaldı ay bende heyecan yaptım bak şimdi azabım

aminn inşş RABBİM kabul edr RABBİM herkezin gönlüne göre verir inşş bacımm sende evladını
sarı verirsin inşş kucagınaa miss gibi kokusunu ceki verirsin pohlunun inşşşşş
evt 5 gün kaldı bacımm :18:

Allah razı olsun şeker Allah kabul etsin inşallah dualarını dualarımızı

allah razı olsun bacım ağzına sağlık.rabbim sanada bu ay güzel haberi göndersin inş.

ben adet günüm yapmıştım pozitif çıktı aynı gün kan tahlili yaptırdım sonuç 325 çıkmıştı..bence sende yaptır tatlım..çok sevindim rabbim tamamını erdirsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

allah kabul etsin balım ,allah ne muradın varsa versin ,bebişin inşallah yerine yerleşmiş annesine haber vermeyi bekliyordur ..

slm kızlarr...
nasılsınız?cumanız mübarek olsun.rabbim bu günün hürmetine hepimize bebiş sevgisi tez zamanda tattırsın,hamile olanlarada sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin.

aminn canım... hayır getirsin hepimize inşallah
seninde güzel gönlün bebekle şenlensin en kısa zamanda

kızlar ben kaçıyorum, kahvaltı yapmadım, eşim gelecek...
ocak sonu sınav var yine
hepinizi öpüyorum, hayırlı haberlerle hepiniz inşallah...

oy guzumm çok tşk ederim inş sende bu ay arkamdan gelirsin az kaldı çok merak ediyorum seni
inşşş inşşş bende beni merak ediyom kıı
Allah razı olsun şeker Allah kabul etsin inşallah dualarını dualarımızı
ALLAH sizdende razı olsun bacımm
allah razı olsun bacım ağzına sağlık.rabbim sanada bu ay güzel haberi göndersin inş.
aminnn inşşş cümlemize inşş hayırlı evlat versin eli ayagı düzgün inşş
allah kabul etsin balım ,allah ne muradın varsa versin ,bebişin inşallah yerine yerleşmiş annesine haber vermeyi bekliyordur ..

aminn bacımm cümlemizin inşş ayy içim bi tuhaf oldu ALLAH razı olsun
CANSINIZZZ CANNNNNNNNNNNNNNN

afiyet olsun canım çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…