okumamışsın işteeönceki avatarnı diyom onu koy sana daha cok yakışıyodu o
Ayyy çok teşekkürler insanbul hiç hayal edemiyordum benimde hamiş olacağımı ve havaii fişek patlayacağını rabbim isteyen herkese versin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
siz uyurken ben kızı tebrik ediyodum,topik anası olmak kolay değil ,önce özelden bana yazdı ,söyliyimmi kızlara dedi ,bende söyle bilsin garibanlar dedim
Hmm tamam cnm sen istersinde ben yapmammı mik mikte mik mik
Hmm tamam cnm sen istersinde ben yapmammı mik mikte mik mik
Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
hacı eğer özelden önce sana haber verdiyse fişek mişek yok daha da
ezzik miyiz nan biz Eki Görüntüle 925724 Eki Görüntüle 925724 Eki Görüntüle 925724
tşk etm balımmmdün mik olmadı gün asırı ya bu gün son mik mik
yaa sen nerdesin yaaaabu kadar ara verilmez ki amağğ
iyiyim kızlarım iş güç koşturma sultanlar sulatnı sen nasılsın ??????????İyiyiz şükür arkadaşım
:122: :122: :122: :122:
Ya sen nasılsın ?
ama eylül ben sana aramızda demedimmi arkadaşımonuda ben tuttum kolundan getirdimdedim nerdesin sen çabuk topiğin başına hayde dedimde öyle geldi ,yoksa senin yüyünden gitmiş özelden yazdı bana
canım demiştim ya hani taşınma diye ondan ötürü oldu gelememem çokkkkk ösledimmmmmm kuzu nasılsın bebiş nasıl beni soracak olursan ocakta bittiumutlar şubata kaldı dua et bana
iyiyim kızlarım iş güç koşturma sultanlar sulatnı sen nasılsın ??????????
ama eylül ben sana aramızda demedimmi arkadaşım
adamın iliğini kuruttun beee :)
tşk etm balımmmdün mik olmadı gün asırı ya bu gün son mik mik
ama ama ben daha kocişime bile söylemedim sizden başka kimse bilmiyor kiii:122::131:
kııı bebiş için bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım demiştim ya hani taşınma diye ondan ötürü oldu gelememem çokkkkk ösledimmmmmm kuzu nasılsın bebiş nasıl beni soracak olursan ocakta bittiumutlar şubata kaldı dua et bana
iyiyim kızlarım iş güç koşturma sultanlar sulatnı sen nasılsın ??????????
ama eylül ben sana aramızda demedimmi arkadaşım
allahım kabul etsin dualarını annene söyle hakkını helal etsin canım çok çok da selam söyle okuyan dilleri dert görmesin onunda bütün muradları yerine gelsin inşallah rabbim büyük sen annem dua edicek diyince içim bi garip oldu allahım şimdiden kabul etsin inşallah
nan hacı bu topikte arkamızdan iş çeviren ne çok kişi varmış vay vayy
demoralize oldum yazmıyacam size artıkın
bende istediklerime özelden yazam da görün
nabıyım eylül hacısına özelden söylüyon ama
gidiyon ben ya organize işlere dönmüş bura küstüm valla
çok sağol canım ben hep anlatıyom sizleri merak ediyo oda selamınıda iletirim annemle herşeyimi paylaşırım ben
bende sabahtan beri bir tuhafım rüyam beni çokkkk etkiledi,bu ay hamiş olmasamda bu rüyayı görmek o atmosferi yaşamak bile çokkkkkk güzeldi Eki Görüntüle 925731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?