• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim :52::52::49::49::49: ama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi :37: allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır. :49::49::27::52::52:

hayırlı olsun cnm çok sevindim bence bi kan testi yaptır derim darısıda bize işallhhhh

tamam canım not aldım

baktım hayatım en başa yazdım seni Eki Görüntüle 925390 sonrada kendimi :16: :37:

merhaba cnm benide eklersen sevinirim allah rızası için adim nazlı şimdiden çok sağol bende sizler için dua ediyorumm :16::16::16::54:

havammmmmmmmmmm hg bacımmm :46::46::49::49:

hoşbulduk şekerim nasılsın heycan bastırıyor galiba az kaldı senin çift çizgiyi görmeye işallahh:16::16::16:

selamun aleyküm...
ben geçerken size bi selam vereyim dedim..kızım okulda evi biraz elden geçireyim..
yemek yapayım..
nevar ne yok..azooo gün saymaya başlamışsın..tutar tutar korkma...
istanbul ,sevdum sessiz,resene,lazo nasılsınız bacılar...ben hiç çalışmadım bu ay tek geçe oldu nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyip umutlarımı kaybetme meye çalışıyom:50::50::50::50::50::50:
ama önümüzdeki ay benim kesin hamiş olacam yani:46::46::46::46::46:

asssssssssssss hgg bacımmmm nerelerdesinzz kıı sizz evt gün sayıyom amaa.. neyse RABBİm iyisini bilir
kıs bacım tek seferde tutan cok inşş :16::49::49:

selamun aleyküm...
ben geçerken size bi selam vereyim dedim..kızım okulda evi biraz elden geçireyim..
yemek yapayım..
nevar ne yok..azooo gün saymaya başlamışsın..tutar tutar korkma...
istanbul ,sevdum sessiz,resene,lazo nasılsınız bacılar...ben hiç çalışmadım bu ay tek geçe oldu nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyip umutlarımı kaybetme meye çalışıyom:50::50::50::50::50::50:
ama önümüzdeki ay benim kesin hamiş olacam yani:46::46::46::46::46:

a.slm bacım h.g :16:
bizler iyiyiz hamdolsun sen nasılsın?

anooyyy yfrks hamiş miisinn :52: öğleden sonra fişekler patlasın vur patlasın çal oynasın hamişimiz vaaağğr :52:
şindik giriş yapmadan okuyodum vaktim yok diye ama dayanamadım yazdım :52::52::52::52:

hayırlı olsun cnm çok sevindim bence bi kan testi yaptır derim darısıda bize işallhhhh

merhaba cnm benide eklersen sevinirim allah rızası için adim nazlı şimdiden çok sağol bende sizler için dua ediyorumm :16::16::16::54:

hoşbulduk şekerim nasılsın heycan bastırıyor galiba az kaldı senin çift çizgiyi görmeye işallahh:16::16::16:
evt 6 gün kaldı bacımm bakacaz cift mi tekmi :ssz: nasılsnn :49::49:

anooyyy yfrks hamiş miisinn :52: öğleden sonra fişekler patlasın vur patlasın çal oynasın hamişimiz vaaağğr :52:
şindik giriş yapmadan okuyodum vaktim yok diye ama dayanamadım yazdım :52::52::52::52:

evt hamişmiş şükür bu ayın ilk hamişi :1: kuzum bebişin nasıl sen nasılsınn :26::49::49:

asssssssssssss hgg bacımmmm nerelerdesinzz kıı sizz evt gün sayıyom amaa.. neyse RABBİm iyisini bilir
kıs bacım tek seferde tutan cok inşş :16::49::49:

canım azabım o tek seferde tutanlardan biride benim
23 nisan son adet tarihim ve ben 5 mayısta tek seferlik bir ilişkiyle hamile kaldım
ama düşükle sonlandı
rabbim verdikten sonra tek çift bunlar bahane yani ol derse olur
inş. seninde tutunur bebişin cnm inşaAllah :16::16:

canım azabım o tek seferde tutanlardan biride benim
23 nisan son adet tarihim ve ben 5 mayısta tek seferlik bir ilişkiyle hamile kaldım
ama düşükle sonlandı
rabbim verdikten sonra tek çift bunlar bahane yani ol derse olur
inş. seninde tutunur bebişin cnm inşaAllah :16::16:

aynen bacım RABBİM ne eylerse güzel eyler inş yalvaran ellerimizi boş cevirmez inşşşş :16:
inş hepimizin olur hepimizinnnnnnnnn:16::54::49::49:

ayyyyyyy hade hayırlısııı çiftirrrr o çiftttttttt pozitif düşünücezki pozitif olsunnnnnn balımm iyiyim dr geldim bende 2 yumoşum vardı ama 1 büyümüş diğer salak öyle kalmışşş 18 mm olmuş cumartesi 12 de çatlatma iğnesi vurulacağim işallah sence iyi mi yumoşumun büyüklüğü:26::26:

ayyyyyyy hade hayırlısııı çiftirrrr o çiftttttttt pozitif düşünücezki pozitif olsunnnnnn balımm iyiyim dr geldim bende 2 yumoşum vardı ama 1 büyümüş diğer salak öyle kalmışşş 18 mm olmuş cumartesi 12 de çatlatma iğnesi vurulacağim işallah sence iyi mi yumoşumun büyüklüğü:26::26:

oyy MAŞALLAH yum yumun güzell :nazar: benmde 3 taneydi 16-18-18 sendemi aşı yaptrcan :26: ayy hadi inşş
vla bu 2014 patlama yasayacak inşş :9::49::49:

h.g havva cım seni ilk görüyorum burda
ama öldüm gülmekten:9::9::9::9:
biri büyümüş diğer salak öyle kalmış
kıs büyümeyince salakmı olur yumlar :52::52::52::52:
ay ne güldüm Allah ta seni güldürsün emi

canım havamı ben diger topktn tanırım hoş eglnceli biridir :34::52::52::49::49:

oyy MAŞALLAH yum yumun güzell :nazar: benmde 3 taneydi 16-18-18 sendemi aşı yaptrcan :26: ayy hadi inşş
vla bu 2014 patlama yasayacak inşş :9::49::49:

yok balım aşı deyil öle yum geliştirici ve çatlatma tokmaği ile olack bizim bebiş kafasına bitane:57::57::57: vurmadan çatlamıyor bizimki büyümüyo illa biz besliyeceğiz elimiz ilee

merhaba cnmmm
bu topikde yeniyim şekerimm salak tabi tatlım yaşamak için büyüyüp çaba göstermiyo bizim ki illa özel ilgi gösterecennn

yok balım aşı deyil öle yum geliştirici ve çatlatma tokmaği ile olack bizim bebiş kafasına bitane:57::57::57: vurmadan çatlamıyor bizimki büyümüyo illa biz besliyeceğiz elimiz ilee

merhaba cnmmm
bu topikde yeniyim şekerimm salak tabi tatlım yaşamak için büyüyüp çaba göstermiyo bizim ki illa özel ilgi gösterecennn

hm hani bnde cat ignesi kulanmıştım aşı oldum ondan sordum bacımm :16: dr verdi deilmi kendi kafana göre deil :26:
aman ALLAH korusun kendi kendine bişi yapma :50::49::49:

Tünaydın kızlar bir tane daha hamilemiz varmış sanırım tebrik ederim
İnsanbul durumun nasıl merakettim
İşlerim var fazla duramıycam kızlar cıkıcam hemen
Sizleri merak ettim bi bakayım dedim

Tünaydın kızlar bir tane daha hamilemiz varmış sanırım tebrik ederim
İnsanbul durumun nasıl merakettim
İşlerim var fazla duramıycam kızlar cıkıcam hemen
Sizleri merak ettim bi bakayım dedim

tünydın hg bacımm :46: evt bi hamişimz daha oldu şükürr :16::49::49:

Back