• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yaa bacım hiç ama hiç bişi hissetmiyom off yaa :14::14::49::49:

Bende sana diyorum yaa bendede hiç bir belirti yokk yerleşme lekesiymiş ağrı sızı hiççç o yüzden birazda inanamıyorum yaa evdeki stoklardan bir test daha yapıcam ama yarın sabahımı beklesem yoksam akşam mı yapsam kararsız kaldım

:44:kızlar...

bugün adetimden 9 gün geçti 6. günde kan testim 0,100 çıktı ama hala adet olmadım bu kadar gecikmezdi :(

bu durumda olan var mı arkadaşlar..acaba hamile olabilirmiyim

Bende sana diyorum yaa bendede hiç bir belirti yokk yerleşme lekesiymiş ağrı sızı hiççç o yüzden birazda inanamıyorum yaa evdeki stoklardan bir test daha yapıcam ama yarın sabahımı beklesem yoksam akşam mı yapsam kararsız kaldım

bacım tam emin olmak istiyosan kan ver kurtul bacımm hadi inşşşşşşşş inşşşşşşşşş cann :16::49::49:

bence sabahta yapma cumartesi filan yap gecikmen devam ederse daha sğlıklı sonuç alırsın canım

bugün adetimden 9 gün geçti 6. günde kan testim 0,100 çıktı ama hala adet olmadım bu kadar gecikmezdi :(

bacım seni üzmk istemzdim ama 9 gün gecmiş olsa kanda cıkardı ama sen yine bi kac gün bekle inşş gec gebeliktirr :49::49:

bacım seni üzmk istemzdim ama 9 gün gecmiş olsa kanda cıkardı ama sen yine bi kac gün bekle inşş gec gebeliktirr :49::49:

bence sabahta yapma cumartesi filan yap gecikmen devam ederse daha sğlıklı sonuç alırsın canım

öyle deme kız bende bikaç sene öncesine kadar hiç düşünmüyodum ama şimdi çok istiyorum ama canım sen çok gençsin olur Rabbimin izniyle inş. en kısa zamanda valla sana çok dua etmiştim geçmişte yaşadıklarını bildiğim için kendimden çok senin olsun istedim :54::54::54:
olur papatyam olur sen takma kafana..
evet canım adet oldum napalım kısmet değilmiş bu ay demekki çok geçmiş olsun tekrardan canım salgın var benim kızımda iyileşemedi dün sabah bende tekrar doktora götürdüm iki gün daha rapor verdi şu ateş tablosunu ben yapamadım ingilizce yazıyo orada :27::27::27::53::54::54::54::54::54:
sorma cnm hemde ne salgın çocuk mahvoldu..bügün daha yeni okula gitti..eğer tekrarlamassa ateşi felan yarında gitcek..kız ben mozilla firefox kullanıyom gg yerine..onda hemen üste kısımda çevir diye bi seçenek çıkıyo yabancı site ya,tıklıyom çevire hopp sayfanın tamamını çeviriyo..öyle yaptım çizelgemi..bide ateş ölçme topiğine sordum sabah 8 den sonra ölçmeyin ama öncesinde de istediğin saatte ölç olur dedi...sabah namazına kalkarken ölçüp kalk...
:34::34::34::34::34:

Kızlar yaaa hani ben yum günümü kaçırdım bu ay beklemiyorum kesin yok diyodumya bugün içim bi garip 3 gün kaldı bat'a ay bi heyecan bastı hiç umudum yoktu ama bugün içim kıpır kıpır varmı acaba diye ya bu bat yaklaştıkça neden böyle oluyorum bilmem içim içime sığmıyo

selamun aleyküm...
ben geçerken size bi selam vereyim dedim..kızım okulda evi biraz elden geçireyim..
yemek yapayım..
nevar ne yok..azooo gün saymaya başlamışsın..tutar tutar korkma...
istanbul ,sevdum sessiz,resene,lazo nasılsınız bacılar...ben hiç çalışmadım bu ay tek geçe oldu nasrettin hoca gibi ya tutarsa diyip umutlarımı kaybetme meye çalışıyom:50::50::50::50::50::50:
ama önümüzdeki ay benim kesin hamiş olacam yani:46::46::46::46::46:

Back