• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri Ankarada hangi doktora başladınız?

maviigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
227
6
96
Ankara
Kızlar benim gibi ankarada yeni olup doktor tercih edemeyenler için hangi doktora gittiğimizi ve düşüncelerimizi yazarsak bir çok kişiye yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Doğum ve hastane ücretleri de paylaşılabilir. Şimdiden teşekkürler..

BENDE ANKARADA YENİYİM AMA DAHA ÖNCESİNEDEN TÜP BEBEK İÇİN BURAYA GELİYORDUM..ŞİMDİ İSE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM VE AYNI DOKTORUMLA DEVAm EDECEĞİ.BİRLİK MAH DE hş klinik.hakan şatıroğlu...çok güleryüzlü tonton bir dede gibideir..proff..tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Şu an Bayındır da çalışan Uzm.Dr. Tülin Dabakoğlu. Her konu da hep haklı çıktı. Yoğunluğuna rağmen hep güler yüzlü hep ilgiliydi. Doğum, öncesi, sonrası hiç ama hiç moralimin düşmesine izin vermedi. Ameliyat bölgesinde doku nekrozu olmuşltu tekrar hastanede yattığımda izin gününde dahi 2 kere uğrayıp pansumanımı kendi yaptı. Bundan sonra başka kadın doğumcu mu? Büyük konuşmayayım ama zor çok zor...

Kızlar benim gibi ankarada yeni olup doktor tercih edemeyenler için hangi doktora gittiğimizi ve düşüncelerimizi yazarsak bir çok kişiye yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Doğum ve hastane ücretleri de paylaşılabilir. Şimdiden teşekkürler..

ben de kasım annesiyim ve ankaradayım batıkentte pınar hanıma gittim 3 randevuda ama çok yoğun olduğu için mi neyse istediğim ilgiyi göremedim zekai tahir burak a gittim bi sefer de orada ilgi fena değildi doktor iyydi adını hatırlayamıyorum bayan bi doktordu ama ben de özelde doğum düşünüyorum. koru hastanesine gitcem sincan koru orada seda tamsoy atlıman diye bir doktor var onu çok övdüler onu deneyip yine buradan yazarım kızlar arkadaşım doğum yaptı özelde doğum fiyatları epey yüksekmiş öyle demişti 2.500 normal doğum 5000 de sezeryan diyorlarmış ben koruya da sorup buraya yazarım şimdilik bu kadar :)

Arkadaslar teşekkürler vrediğiniz cevaplar için. Ben de 29 mayıs hastanesi Hülya kulaya başladım simdilik iyi gidiyor bakalım devam edip etmeyeceğime zamanla karar vericem.

zekai tahirde de zeynep yoldaşa gittim bence devlet hastanesi için gayet ilgili bir doktor ben begendim.

hepimiz için hayırlısı inşallah...

ben de kasım annesiyim ve ankaradayım batıkentte pınar hanıma gittim 3 randevuda ama çok yoğun olduğu için mi neyse istediğim ilgiyi göremedim zekai tahir burak a gittim bi sefer de orada ilgi fena değildi doktor iyydi adını hatırlayamıyorum bayan bi doktordu ama ben de özelde doğum düşünüyorum. koru hastanesine gitcem sincan koru orada seda tamsoy atlıman diye bir doktor var onu çok övdüler onu deneyip yine buradan yazarım kızlar arkadaşım doğum yaptı özelde doğum fiyatları epey yüksekmiş öyle demişti 2.500 normal doğum 5000 de sezeryan diyorlarmış ben koruya da sorup buraya yazarım şimdilik bu kadar :)

Seda Tamsoy Atlıman'a gittinizmi? Benim Batıkentte Bilgi Hastanesinde doktorum var, çok memnun kaldım. Ancak hastane tam teşekküllü değil. Sİncandaki Koru Hastaneside alternatiflerimdeydi. Ancak doktor hakkında pek fikrim yok. Nasıldı muayeneniz. Eğer ileride şimdiki hastanemle bir sıkıntım olursa aklımda olsun.

Merhaba kizlar hepinize hayirli olsun .Insallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben kasim 2012 de dogum yaptım. Güven hastanesinde aslı yüceturk e gittim.çok da memnun kaldım.söylediği herşey doğru çıktı.tekrar hamile kalsam ona giderim.

Merhaba kizlar hepinize hayirli olsun .Insallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben kasim 2012 de dogum yaptım. Güven hastanesinde aslı yüceturk e gittim.çok da memnun kaldım.söylediği herşey doğru çıktı.tekrar hamile kalsam ona giderim.

Guven hastanesini begeniyorum ben. Dogum fiyatlari nasil orda canim

Back