Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim gibi ankarada yeni olup doktor tercih edemeyenler için hangi doktora gittiğimizi ve düşüncelerimizi yazarsak bir çok kişiye yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Doğum ve hastane ücretleri de paylaşılabilir. Şimdiden teşekkürler..
ben de kasım annesiyim ve ankaradayım batıkentte pınar hanıma gittim 3 randevuda ama çok yoğun olduğu için mi neyse istediğim ilgiyi göremedim zekai tahir burak a gittim bi sefer de orada ilgi fena değildi doktor iyydi adını hatırlayamıyorum bayan bi doktordu ama ben de özelde doğum düşünüyorum. koru hastanesine gitcem sincan koru orada seda tamsoy atlıman diye bir doktor var onu çok övdüler onu deneyip yine buradan yazarım kızlar arkadaşım doğum yaptı özelde doğum fiyatları epey yüksekmiş öyle demişti 2.500 normal doğum 5000 de sezeryan diyorlarmış ben koruya da sorup buraya yazarım şimdilik bu kadar :)
Merhaba kizlar hepinize hayirli olsun .Insallah bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben kasim 2012 de dogum yaptım. Güven hastanesinde aslı yüceturk e gittim.çok da memnun kaldım.söylediği herşey doğru çıktı.tekrar hamile kalsam ona giderim.